Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz CirrMee #49317 üzenetére

    Én nem értem mért lovagol mki erővel az új rendszerben ezen a start menü témán :F , mikor a 8.1 start gomb bal klikk is csomó mindent előhoz, fontos progikat úgyis asztalra, tálcára rögzíted, de sokkal gyorsabb és kényelemesebb a Metróról indítani [link]. Azért már néhány másodpercre áttérsz a modern felületre még nem kötelező ott ragadnod, azon dolgoznod (én se szoktam), katt programra és kész, vissza desktop 1 kattintásra.
    Egyik gépen meghagytam sima 8-cast, tettem fel egy CLassic Shellt, de őszintén szólva, nem, v alig használom, mert rájöttem sokkal praktikusabb a Metro (nekem :) )

    Sokan okoskodnak, h "mért tették választhatóvá telepítéskor , mért nem ki-be kapcsolható" stb., igen akár előbbi talán ment volna, mert utóbbi azért mélyebb rendszerbeállításokat érint ahhoz. Viszont akkor senki nem rakta volna fel és az nem igazán lett volna "jó", hisz pont Metróval népszerűsítették a 8-cat, h többek között ezzel tud többet.

    Igaz, h félig-meddig ráerőltette MS a userekre, de az lett volna a teljes rákényszerítés, ha csak Metro, v vmi összemosott egyben funkcionáló Metro-desktop vmi toltak volna az ember elé. Továbbá, ha modern felület PC-n, nem érintős notebookon is csak speciális, a húzogatós újjmozgásokhez hasonló mozdulatokkal lett volna kezelhető.
    De mivel lényegében különálló felületként van / használható a desktop és van / használható a Metro, + simán egérrel elkattintgatsz csempéken, mintha csak asztali mappákon tennéd, addig szerintem nem kéne annyira túlreagálni ezt a dolgot... :U

    Nem tudom milyen lesz a 9-ces, de remélem viszik tovább ezt az irányvonalat és nem írtják ki teljesen modern felületet,nem csinálnak egy visszabutított full 7-es klónt.

    (#49314) szabonagyur: + 1

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák