Új hozzászólás Aktív témák

  • Blasius

    tag

    Sziasztok,

    Egy Windows 7 x86 gépre akarok egy USB Bluetooth adaptert feltelepíteni. Annyi probléma adódott hogy az adapter eléggé új, és ha csak rádugom nem telepszik fel, hanem ismeretlen eszközként jelenik meg. Ha engedem hogy az interneten keressen meghajtóprogramot akkor sem jutok jobb eredményre. Ha ugyanezt az adaptert rádugom egy Windows 8.1 x64 bites gépre akkor minden annak rendje és módja szerint feltelepszik. Ugyanígy jól működik Windows 10en is, és az eszközkezelőben generic Bluetooth adapterként jelenik meg, és egy 2006os dátumozású Microsoft meghajtót találok, és a system32 driver könyvtárban néhány .sys filera mutat. Minthogy ezek a meghajtóprogramok 2006osak, valószínűleg működnének Windows 7 alatt is, de ha ezeket a .sys fájlokat csak bemásolom Windows 7 system32 driver könyvtárába akkor nem történik semmi. A “rendes” telepítésénél pedig csak .inf kiterjesztésű fájlokat tudok választani .sys kiterjesztésű helyett. A win8 pedig "magától" telepít, nincs .inf file.

    Tud valaki esetleg tippet adni hogy hogyan tudnám működésre bírni az adaptert? Esetleg egy .inf filet kéne reszelni, vagy registryt babrálni?

    Eddig már sokszor belefutottam olyan problémába hogy új windowson kellett régi eszközt feltelepíteni. Hát ez most a fordított eset, itt új eszközt kell régi windowsra feltenni... :W

    Üdv

    Ha ''a'' ram megy dualban ''b'' rammal, és ''c'' ram megy dualban ''b'' rammal, akkor ''a'' ram megy dualban ''c'' rammal?

Új hozzászólás Aktív témák