Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz LonGleY #35975 üzenetére

    Két dolgot tévesztettél el; az egyik a stílus!

    Miután a Google-ben napok óta keresem a megoldásra, a BlueScreenView-t és a WhoCrashed-t is használtam, de egyik sem jeleníti meg az általam keresett sorokat. (Az más kérdés, hogy utóbbi legalább valami hasznos információval szolgált, míg az előbbinek sok hasznát nem vettem.)

    A Windows féle megoldás még nem került telepítésre, de az szándékos, mert annyira körülményes a használata, hogy bátorkodtam előbb külső szoftveres megoldást keresni. (És itt tértem vissza arra, hogy első körben miért a fent említett két program használata mellett döntöttem.)

    Mindezeken túl, mivel ez a fórum - többek között - azt a célt szolgálja, hogy segítőkész emberek az arra rároszulók problémáinak megoldásához a hozzászólásaikkal hozzájáruljanak, így itt is feltettem a kérdésemet. BÍzva abban, hátha valaki személyes tapasztalatok alapján tud ajánlani helyes módszert.

    (Az pedig személyes véleményem, így ~14-15 év alatt, a vezető hazai IT fórumokon szerzett tapasztalataim alapján, hogy mindazok, akik egy fórumon egy kérdezőnek azt jelzik a válaszukkal, hogy számukra mekkora megeröltetés, és részükről mekkora óriási kegy volt megírni azt a bizonyos választ, azok elmehetnek a fenébe!)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák