Aktív témák

  • rudeee

    őstag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni a windows 7 telepítéséhez.

    A konfigurációm:

    AMD Athlon64 X2 6000+ (65nm)
    Abit KN9-S (legutolsó bios-al)
    4x1GB Kingmax Mars DDR2 800Mhz (teljesen azonos modulok)
    Gigabyte Radeon HD4550 512MB HyperMemory
    Seagate 120GB IDE
    Creative Audigy2
    LG DVD író
    FSP 350-60APN

    A problémám a következő lenne:

    A DVD-t betettem a meghajtóba, rábootolok, megjelenik a Win7 töltőképernyője majd a telepítés nyelvét kiválaszthatom, utána frissítés vagy új telepítési lehetőség, majd megadhatom melyik lemezre és partícióra kívánom feltenni a rendszert. Összességében ennél tovább sohasem jutottam, mert idő közben vagy lefagyott a gép vagy újraindult, esetleg kékhalállal elszállt és az alábbi hibakódot dobta ki: STOP: 0x0000007E, valamint alatta amdk8.sys
    Először nem tudtam mire vélni a dolgot, mivel ezt a konfigurációt már korábban is használtam. Ebből felindulva biztos ami biztos alapon mondom kitesztelem nem-e esetleg valami hardver hiba áll fenn. A Win XP SP3-at telepítettem rá ami hiba nélkül felment.

    Olvastam a topic első hsz-ében foglaltakat, de sajnos semmi hasznosat nem találtam ami rám vonatkozna, ezért fordulnék hozzátok.
    Három különböző Win7 verziót próbáltam ki, de mindegyikkel ugyan az volt a helyzet: még a telepítés elindítása előtt megfagyott, újraindult vagy kékhalállal elszállt - egyszerűen nem értem.

    Win7 verziók amivel eddig próbálkoztam:

    Ultimate x64 HUN
    Ultimate x86 HUN
    Professional x64 HUN

    Ezen telepítők mindegyike volt már más gépre felhúzva és hibamentesen futnak.
    Kérem segítsetek megoldani ezt a problémát, mert fogalmam sincs mi lehet a baj. A gép hardveresen tökéletesen megfelel a követelményeknek...
    Köszönöm!

Aktív témák