- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
xkoti
senior tag
válasz Csupingo #16664 üzenetére
Mar végig mentem ezeken teljesen de a legfurább hogy eddig 3-an jártunk így. Én szerintem valami Update baj lesz és elvileg a HDMI kábel miatt jelenik meg a monitor is mivel az hangot is tud továbbítani ( bár ezt én csak olvastam redditen szóval ha false akkor bocsánat ) és mind harmunknak ugyan ez a jelenség volt.
KO
-
xkoti
senior tag
válasz iszoke #16656 üzenetére
A hangfal mind a kettő Genius egy szimpla sztereó Jack és usb bemenettel. De ahogy jött az Update a gépre abszolút nem ismerte fel csak ahogy korábban leirtam illetve most mondta munkatársaim hogy Update után ugyan ez volt nála is tegnap.
Neki csak a helyreállítás segitettKO
-
xkoti
senior tag
Sziasztok tegnap egy érdekes probléma lett win 11 alatt párommal és nálam is.
A lényeg, hogy bekapcsolták a gépet és egyszerűen nem tudjuk használni a hangfalat konkrétan fel se ismeri.
Az eszközkezeloben csak a monitort ismeri fel hangforraskent gondolom a HDMI miatt de értelem szerűen nincs benne hangszóró.
Egyébként mind a kettőnknek geforce kártyája van ez nem tudom mondjuk mennyit befolyásol legalább is a driver.
A legújabb win 11 van fent de kezdek kifogyni az ötletből.
Mert eddig tökéletesen működött.KO
-
xkoti
senior tag
válasz King Unique #15430 üzenetére
A linket köszönöm viszont akkor gondolom mindenkinek gördülékeny és nincs probléma.
KO
-
xkoti
senior tag
Sziasztok!
A következő a kérdésem valaki tette már fel úgy, hogy nem támogatott a CPU ?
(ryzen 5 2400G) sajnos nem támogatott pedig minden is meg van tpm dolog is ellenben ugye zen 1 ha jól emlékszem és ezért nincs a listában. Akkoriban feltettem a win 11 de néha éreztem hogy nem teljesen stabil. Viszont azóta már jó pár idő eltelt és szemezek veleKO
-
xkoti
senior tag
-
xkoti
senior tag
-
xkoti
senior tag
válasz Heroes fan #3481 üzenetére
Exkluzív címek pc-re Értem is meg nem is mire gondolsz pontosan ?
Közben gondolkodom miért lenne már 9 éves a videó kártya mikor maximum 3 éves aztán látom még a régi konfigom van a leírásomban azt enged el uram azóta bőségesen cserélem csak lusta voltam át írni.KO
-
xkoti
senior tag
válasz Heroes fan #3471 üzenetére
"Játékok rá úgyis soká jönnek".
Ezt a kijelentésed én nem teljesen értem
Ha arra gondolsz minden játék fut rajta ugyan úgy mint windows 10.Egyébként nekem megy vissza a win 10 sűrűbb fps dropok vannak nálam mint 10 alatt.
KO
-
xkoti
senior tag
Kíváncsiság miatt ki próbáltam én is a Win 11-et.
A következő konfiggal tesztelem:Processzor:AMD Ryzen 5 2400G (ezt a kis aranyost nem támogatja hivatalosan)
Memória:2*8 GB Hyper X Fury 2666 MHz
Videókártya:ASUS Radeon RX 570 4GB GDDR5 (ROG-STRIX-RX570-4G-GAMING)
Alaplap:Asus Prime 320M-KA következő kép telepítettem azaz inkább frissítettem.
Bios update
Insider program és azon belül a Dev.Zökkenőmentesen felment semmi probléma nem volt egyébként hozzá teszem bitang "smooth" az egész rendszer elnyerte a tetszésem majd játék alatt is teszteltem a new world esetében mint ha egy picit karcsúbb lett volna az fps de ebbe nem vagyok biztos viszont a valorantba több fps volt.
Még tesztelem aztán ha valami nem stim akkor down win 10KO
-
xkoti
senior tag
válasz westlake #2757 üzenetére
Bízom benne, hogy igazad van nem csak játékra de munkára is használom a gépet és random crash folyamatnak nem igazán örülnék. Ellenben a windows 7 óta nem "fogott" meg ennyire új windows mint a 11 Valószínűleg esélyes hogy akkor
holnapazaz ma felteszem
Egyébként redditen is kicsit kutakodtam és volt olyan személy aki gond nélkül fel tudta telepíteni és elvileg probléma nélkül ment minden nála.KO
-
xkoti
senior tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy esetleg köztettek van-e Ryzen 5 2400G tulaj már csak azért is mert ugye minket annyira nem szeret az microsoft így kiestünk a kompatibilis listából
Esetleg volt valaki oly bátor hogy tesztelte még így is ?KO
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest