- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- OpenWRT topic
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Mikrotik routerek
- Microsoft Excel topic
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Féljél is! Főleg mert elismerik a hiba tényét, és "dolgoznak rajta" viszont semmi hír róla 3 hete.
És tudod milyen stresszes? Használod boldogan, aztán lehet egy újraindítás és White Led.
SSH-ba bele se mertem lépni nehogy bajom legyen belőle későbbiekben garancia miattvárom a frissítést hozzá aztán akkor majd neki állok, addig utorrent fut, letölt mindent PC-re onnan automatikusan áthelyezi NAS-ra a cuccokat.
Viszont tényleg félek újraindítani ...
Amúgy rettentő jó szerkezet, tényleg szerelem első látásra. Melóhelyről ahol portok tiltva vannak simán elérek bármit és telefonról, laptopról egyaránt tudok lejátszani mindent.
Képeket még nem mertem rárakni, azzal is várok egy picit, míg tuti stabil lesz, nem kell fölöslegesen más kezébe juttatni őket esetleges hiba folytánRettentő pesszimista vagyok, de eszem ágában sincs még egyszer átmenni azon amin múlt hétvégén.
Az életem egyik legrosszabb hétvégéje volt.
(TV vásárlás cetelem nélkül (35k bukás), mert nem tudtunk munkáltatóit szerezni,
HDMI kábel 1 hónap után sem érkezett meg, pedig Angliából rendeltük, és újraküldték múlt hét kedden,
NAS tönkrement, és tették az idiótát, meg jöttek a policyjukkal wd storenál,
de aztán eljött a hétfő, párom elintézte My Cloudot, kedden megjött, ahogy a HDMI kábel is megérkezett, és TV-t tegnap sikerült megvenni olcsóbban kis ügyeskedéssel. Szóval most happy minden, amíg újra nem indítok)
(#187) drmotto
WD Storeból 20% tanulói kedvezménnyel. 43.500Ft volt így a 3TB verzió, viszont 5 órán át ment, utána vissza kellett volna küldenem, meg refundoltak volna (mivel kedvezményes ár) és vehettem volna meg újból.
Ami azt jelentette volna, hogy bukok az oda-vissza tranzakciók miatt 6 ezer forint körül, és postán valami 6-8k lett volna a visszaküldés. De sikerült telefonon elérni egy manager-t hétfőn, kedden reggel 7:55kor már csöngettek a cserével, és vitték el a hibásat ingyen a DHL emberei. Ettől függetlenül ahogy már írtam, ha nagyon smucig vagy, és szerencsésnek érzed magad, akkor érdemes tőlük, amúgy inkább itthonról. de tényleg 10k van köztük, szóóval a te döntésed.Én nem tudom, hogy honnan rendelném, ha most rendelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The First Berserker: Khazan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" M4 chip 10/10 16GB/512GB - (Sky Blue) - Csak 1db!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- 27% ÚJ! ASUS RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest