-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
senior tag
A Reenger másnál se megy vagy csak engem szivat? [link]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
joelke HU
senior tag
válasz zeon.hu #25753 üzenetére
Lehet. És akkor ilyelnkor újat kell kérni? Új regisztráció? Mehet ugyanarra a mobilra e-mailre vagy nem? Mert régen ugyanarra nem lehetett.
Szerk. : Nem, nem enged új regisztrációt ugyanarra a mobilszámra. Na ez szuper.
Érdekes mert a weben beenged és tölteni is lehetne számra. Akkor vajon aktív lenne? Vagy bebuknám a pénzt? Neked van az egyenlegeden?
[ Szerkesztve ]
-
scoobydoo76
tag
válasz < CyberBob > #25752 üzenetére
Hali! Én húsvét vasárnap töltöttem fel és azonnal jóváírta a feltöltött pénzt. Üdv
-
< CyberBob >
őstag
válasz scoobydoo76 #25755 üzenetére
Köszönöm, nekem pont vasárnapra esik.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
joelke HU
senior tag
válasz joelke HU #25758 üzenetére
Na most próbaképpen regisztráltam egy másik számot. Azzal bezzeg be tudok jelentkezni, a régivel amire kértem jelszócserét és SMS-ben kaptam is, bezzeg továbbra sem. Az viszont érdekes volt, hogy az új regisztrációnál nem fogadott el Gmail-es mailt. Mondván hogy nem létező emailcím... Nagyon jó a rendszerük, azt meg kell hagyni. Holnap remélem legalább telefonon elérem őket.
-
tibor23
senior tag
válasz joelke HU #25759 üzenetére
Nálam kb. egy évig feltöltés nélkül parkolt a Reenger idén Februártól visszamenőleg (amíg meg nem érkeztek az új csomagjukkal), és nem zárták ki a számomat. Viszont folyamatosan be volt regisztrálva a szerverre az ATA-n keresztül. Rátöltöttem és már lehetett rajt hívni abban a pillanatban.
Ha valaki hosszabb ideig be sincs regisztrálva zero egyenleggel, ne csodálkozzon, hogy elveszik a száma. Még a Dellmont is kizár, de ott a honlapról újra lehet indítani ha minden igaz. Nem tudom a Reengernél van-e ÁSZF, mert ha van át kéne nézni annak aki rendszertelenül akarná használni. Végül is csak azt kell mérlegelni, eltelefonál-e havi 500Ft-nál többet az illető. Ha igen érdemes használni és töltögesse, ha meg nem akkor keressen más lehetőséget. De nem akarok megsérteni senkit, csak tanács volt.
Amúgy ugyanarról a tel. számról és email címről újra regisztrálni felejtős. Én ügyfélszolgálaton kértem ilyen lehetőséget egy második számra, de nem hívtak vissza. Új számmal és címmel néhány perc volt a regisztráció.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Most itt kizaras, meg szam alatt a 21es szamrol beszeltek?
Ha igen akkor nem kell csodalkozni, h kiadja masnak ugyanis a szammezokert ugyanugy fizetni kell a szolgaltatonak a hatosag felé, tehát ha tartogatná minden fizetes allo reg utan, akkor csak dobna ki a penzt az ablakon. Nem nagy osszeg, de senki nem szeret a semmiert fizetni. Ha nem akkor bem szoltam. -
joelke HU
senior tag
válasz tibor23 #25760 üzenetére
Nem csodálkozom persze. Ha nem használom, akkor nyugodtan töröljék a regisztrációmat. De akkor teljesen! Ezzel nincs baj. A gond ott kezdődik, hogy a honlapon, a nordtelekom oldalán szépen beenged, mutatja a számomat és azt szépen engedni pénzzel feltölteni. Tehát nem osztotta ki másnak, az enyém maradt! De ugyanezzel a belépési adatokkal már a Zoipernél nem enged be. Ugye érted, mi ezzel a gond? Ha fizetek akkor regisztrált ügyfél vagyok, de ha a megvásárolt perceket le akarom forgalmazni, akkor már nem. Biztos teljesen jogszerű ez.
Az általános szerződési feltételek szerint egyébként ha nem töltesz akkor is 3 hónapig aktív kéne lennie a számnak.De egyébként nagy nehezen sikerült elérnem őket telefonon, mert az e-mailre nem reagáltak semmit. A csaj generált egy új jelszót. És ami nagyon vicces, hogy az új jelszót csak a Zoiper fogadja el a holnapjuk már nem, ott még a régi él. Tehát ugyanahhoz a regisztrációhoz két jelszó is van. No comment...
A továbbiakban marad a delmont. Ennyi volt a Reenger-kaland.
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
-
joelke HU
senior tag
-
aicon
senior tag
válasz joelke HU #25763 üzenetére
Az új csomagjaik bevezetésénél nekem benyelték az egyenlegem, hiába jeleztem feléjük, hogy köszönöm nem kérem és élek a lehetőséggel, hogy visszautalják az összeget a számlámra.
Válaszra se méltattak, nemhogy pénz vissza.
Költsék patikára.
Azért egy hatósági vizsgálatot megérne, csak nincs se időm, se hangulatom ilyenekkel vesződni.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
whbear
senior tag
válasz joelke HU #25763 üzenetére
A Reengernél régóta 2 jelszó van. Többször kitárgyaltuk már ezt, legutóbb egy hete. Működik, néhány hívásirány nem megy, külföldet csak a megadott irányokba lehet hívni, support nincs. Ha így megfelel akkor ennyi pénzért megéri használni ha nem akkor Skype vagy Dellmont. De egy jelszó problémán ne akadjunk fenn.
[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
Csoda történt! Írtam kb 1 hónapja a Reenger ügyfélszolgálatnak emailt,hogy mivel nem adtak infót az adott hívásirány elérhetőségéről ezért előfizettem az alap nyugati világ díjcsomagra de sajnos nem működik ezért kérem szépen írják jóvá a magyar hívásirányba. Jóvá is írták, igaz 2 napom maradt lebeszélni a 125 percet....
[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
tomazin
veterán
Magyar cégekre amúgy vonatkozik az eht, tehát ha 30napon belül nem kapsz választ nyugodtan mehetsz vele az nmhh-hoz.
-
whbear
senior tag
-
betyarr
veterán
lassan tényleg leáldozik a voipnak (mármint delmont stb.).5ft belföldön (sztem mobil irányba is) [link]
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz zeon.hu #25771 üzenetére
A nordtelekomos oldal jelszavát változtathatod. Illetve kérhetsz új jelszót. De az csak oda jó. A Zoiper nem enged be vele. Ügyfélszolgálatot fel kell hívni és ők adnak újat.
betyarr:
Hát ez max akkor jó, ha az ember otthon ül. Mobilról azért mégis marad a voip.
De egyébként hamarosan le is tesztelem, mert kedden jönnek hozzánk bekötni.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
< CyberBob >
őstag
Külön jelszó van a weboldalon és más a zoiper-ben. Az utóbbit sms-ben küldik, bár nekem nem jött meg így email-ben is elküldték. Rá lehet tölteni, így nem veszik el a múlthavi egyenleg. A hangminőség jó, csak wifi-t nem szereti viszont 4G-n hibátlan. Ennyi pénzért nem tudok jobbat.
tibor23: hétvégén próbáltál már egyenleget rátölteni, működik?
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
tibor23
senior tag
válasz < CyberBob > #25777 üzenetére
Nem emlékszem töltöttem-e hétvégén, de mivel kártyás fizetés mindig azonnal teljesült.
Dellmont-ot sokszor töltöttem hétvégén kártyás fizetéssel, bankon belüli utalással, Paypal - ezek mind azonnal teljesülnek hétvégén is. Szerintem a Reenger is.
A Reengernél meg nem értem mi a gond ezzel az elveszik a pénz kínlódással. Rátöltesz, és nem veszik el. Ha meg nem telefonálsz annyit hogy lefogyjon, akkor nem érdemes használni. Nekem most 179 percem van és Juli 29.-én jár le. A telefonálásokat otthonról intézzük és az egész család ezzel hív 90%-ban. Van még más voip is, mobilról alig hívunk. Vezetékes és külföld egyelőre Stuntcalls, Románia: Callromania, akivel sokat beszélek ingyenes voip hálózaton belül.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Valamiért a Media5-phone nem fogadja el a Stuntcalls - t. A Zoiper, CsipSimple, stb meg igen. A Reenger sem.
A Media5-phone és a Reenger nálam a legjobb. A többi igen rossz hangminőséget ad.Valami ötletetek, esetleg? Köszönöm szépen!
A Reenger ezt üzeni:Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
zeon.hu
nagyúr
Reenger megint nem megy (request timeout).
Így fel se merem tölteni.#?*@&!
-
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Valaki közületek használ Reenger - el Stuntcalls - t? És, ha igen, milyen a hangminőség vele? Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz tibor23 #25792 üzenetére
Ezt biztosan nem gondolod komolyan. Mert nem tudom úgy venni...
Nem vagyok ennyire járatlan se itt, de VOIP ügyben.
Ha olvastad egy korábbi hsz-omat, ott láthatod, hogy a mostani helyzetem rendkívüli.[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
tibor23
senior tag
Azt olvastam, amire válaszoltam. A Reenger a legjobb (magyar mobil) árban és minőségben. Van akinek a Dellmont klónok jobban beválnak, nekem nem, de a téma túl bonyolult ahhoz, hogy mindenkinek egyöntetű választ lehessen adni. Pl. én személy szerint otthonról intézem a hívásaim döntő többségét. Ha folyamatosan úton telefonálnék valószínűleg valami flottában lennék.
Pontos válaszhoz tudni kellene: Hardver, szoftver amin használod, hova és mennyit szeretnél beszélni, milyen minőségben, fontos-e milyen számot ad ki híváskor, stb. -
8
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, elvesztem a fórumon található sok infó részleteiben.
Osztrák irányba érdekel hívás, vezetékes és mobil, és sms.
Olyan megoldást keresek, ahol nincs havidíj, sokáig érvényes az egyenleg. Egyelőre nem sokat használnám, de rendszeresen.HW: iPhone 6 Plus iOS 9.3.3 jb
Irány: Ausztria; vezetéskes, mobil, sms
Minőség: fontos, hogy megbízható legyen, jó hangminőséggel és ne szakadjon meg
Hálózat: wifi vagy jó minőségű mobilnet
Mobil irányba és sms-nél mindenképpen a saját számomat írja ki (vagy ha vmi nagyon jó ajánlat és nem lehet saját számot kiírni, akkor lehessen rejtett szám, nem tudom, olyat lehet-e voip-nél) vezetékesnél is saját szám preferált de ott mindegyMit javasoltok számomra, valós tapasztalat alapján?
Akár lehet három különböző szolgáltató is a vezetékes, mobil és sms-re.
És lehet akár vmi osztrák helyi voip szolgáltató is.
+ milyen progit? (skype, zoiper, stb) Fizetős app nem gond, ha az jobb mint az ingyenes.
Lehet-e voip-nél számot rejteni?Minél olcsóbbat keresek, de mint írtam a hangminőség fontosabb. SMS-nél is a lényeg, hogy megérkezzenek az elküldött sms-ek, nem tudom mennyire szokott gond lenni a kézbesítéssel.
Amire eddig jutottam: Skypeban 6.51Ft vezetékes irányba és nincs kapcsolási díj, talán minőség/ár arányban az a legjobb havidíj nélküli. SMS-re Rebvoice 1,563.-Ft - ennél nem tudom a számomat írja-e ki illetve mennyire érkeznek meg az elküldött sms-ek.
+1 kérdés: Zoiper-ben van értelme a G.279 codec-nek?
Köszönök bármilyen tanácsot
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
Annyi kiegészítés, hogy rosszul néztem, skypeban ~11Ft kapcsolási díj van osztrák vezetékesnél
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
tomazin
veterán
Érdekes, hogy dellmonték ilyen drágán adják AUS landline-t.
Minőségről nem tudok beszámolni, de itt egy ártáblázat, ez alapján sem egyértelmű, de azt Te tudod melyik irányban mennyit szeretnél telefonálni. -
8
senior tag
válasz tomazin #25797 üzenetére
(AUS az Ausztrália, nekem AUT kell)
Köszönöm a linket, a kérésemet elsősorban a "valós tapasztalat alapján"-ra akartam kihegyezni, árlistákat át tudom böngészni, csak ugye ha nem müxik amikor kéne akkor hajamra kenhetem hogy 3 centtel olcsóbb.
-
tomazin
veterán
válasz tomazin #25797 üzenetére
Én dellmontéknál fizettem be, eddig rendben van, de minimális beszélgetés volt (max 20perc). Zoiperrel használtam.
Az hogy hová telefonálsz irreleváns, ugyanis a sip szerver és közted lévő kapcsolat lehet a gyenge láncszem (általában), onnantól már vezetékes hálózaton különböző sip trunkökön megy a hívás.
Nem sokkal ezelőtt ugyanezzel a kérdéssel álltam én is szemben, a skypera volt a legtöbb pozitív visszajelzés, de az meg nem havidíjas modellben nem éri meg. Illetve amit még jónak írtak, hogy célhardver+dellmont klón jó minőséget ad.[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
egy three kártya is jó lehet... nem voip tudom, de június 15-től már csak 11 ft/perc (jelenleg 15 ft/perc) bárhova eu-ba náluk a hívások percdíja Mo-ról ... ennél tökéletesebb minőséget nem kapsz úgysem
náluk nincs kapcsolási díj sem...30 másodperc után másodperc alapú...
én már 1 éve használom, s nem veszik komolyan a roaming-os fair use-t sem szerencsére..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest