Új hozzászólás Aktív témák

  • Barlow

    újonc

    Kedves Fórumozók!

    Örülök, hogy rátaláltatok a PHOXcall nevű szolgáltatásra. Szeretnék a szolgáltatással kapcsolatban megválaszolni néhány kérdést és tisztázni néhány félreértést.

    A PHOXcall márkanév alatt a Dellmont szolgáltatását közvetítjük, viszonteladói vagyunk. Ez sajnos azt jelenti, hogy műszaki dolgokat tekintve teljesen ki vagyunk szolgáltatva a luxemburgi cégnek.
    - Jelen pillanatban a Dellmont nem teszi lehetővé a viszonteladói számára callback szolgáltatást. Magyarázatot többszöri megkeresésünk ellenére sem adnak rá, az ügyfélszolgálatuk a viszonteladókkal szemben sem segítőkészebb, mint a saját előfizetőikkel. :F
    - Az androidos alkalmazás forráskódját nem adják ki, ha a viszonteladó elküldi nekik a logóját, akkor fordítanak egy egyedi verziót, viszont hibabejelentésekkel nem foglalkoznak. Ezért fordulhat elő, hogy a Play áruházból letölthető PHOXcall nevű alkalmazás két funkciója (Callback, Local Access) is hibaüzenetet ad. A Dellmont válasza a problémára nem az, hogy javítják, vagy kiveszik őket programból, hanem hogy ajánljuk az ügyfeleinknek a YourDialer vagy a MobileVOIP alkalmazásokat, azokban nem jelenik meg a kérdéses két funkció. :W
    - A Local Access szolgáltatás használható PHOXcall előfizetéssel. (Annak ellenére, hogy az androidos alkalmazásból közvetlenül nem működik.) Ennek a módja az, hogy bármilyen készülékről, bármilyen előfizetésről felhívjuk a megadott telefonszámot (Magyarország esetén: +3618088451)
    - Biztosíthatok mindenkit, hogy másodperc alapon történik az elszámolás, sőt század eurocent pontossággal. Ezt minden ügyfelünk tudja ellenőrizni honlapunkon a híváslistájában.
    - Elébe megyek egy következő kérdésnek: gyakran előfordul, hogy a híváslistában 1 másodperccel hosszabb a hívás, mint amit a mobilos alkalmazások kiírnak. Ez azért van, mert egyszerűen a Dellmont szerverének ennyi időbe telik a hívás bontása, és nem azért, mert ezeknek az 1 másodperceknek az árából szeretnénk több bevételhez jutni.

    Remélem, a topikban minden eddig felmerült kérdést megválaszoltam. Ha mégsem, várom a további hozzászólásokat. Nem ígérem ugyan, hogy folyamatosan figyelem a fórumot, de igyekszem majd megválaszolni a kérdéseket. (Biztosabb, ha a honlapunkon teszitek fel a kérdést.)

    Baráti üdvözlettel,
    Szabó László - PHOXcall

    PHOXcall - www.phoxcall.com

Új hozzászólás Aktív témák