-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Des1gnR #17546 üzenetére
Az még hagyján! Mivel a net használati módjáról nincs infó a honlapjukon, ezért bementem egy Voda bótba. Az ember némi fejvakarás után telefonos segítséget kért. Az volt a vàlasz hogy a net is feleződik. Tehát, havi 14 -ért, csak 2GB külföldi netet kapok és azt is csak úgy, hogy a másik felét itthon elhasználom (különben bukik az 50% -os arányom). Ezeknek elgurult a gyógyszerük! A Telenornál feltöltősként vehetek 3500Ft -ért 1GB/hét netet. Havi 4 héttel számolva árban ugyanott vagyok, csak van 4GB -om, full roamingban. A másik slotba meg mehet egy számhordozott Voda feltöltős, az ingyenes roaming hívásfogadáshoz. Nem azt mondom, hogy ez bomba ajánlat, de a RED -nél mindenképpen jobb, ha a külföldi netezés a cél.
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Angliába megyünk, onnan használnám a telót telenoros heti jeggyel.. Fvd és bc egyenleg van töltve.. Hívni szeretnék magyar számot mobilt.. Mennyibe kerül ez majd nekem, és a hívott magyar számnak? -
club1
veterán
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik androidos alkalmazással tudok ezen keresztül telefonálni?
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Atlantisz48 #17556 üzenetére
Bármilyen sip klienssel. Pl. csipsimple, zoiper, stb...
-
zeon.hu
nagyúr
Megkérdezem itt is, hátha:
Gsm bejövő hívást szeretném kikapcsolni, amíg megy a voip hívás.
Van erre olyan megoldás, ami automatizálható?#?*@&!
-
whiskeys
őstag
Reenger működik lassított Telenor nettel? Esetleg callback hívás lehetséges?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
ÁrPi2
senior tag
-
McLaca
őstag
Nem kifejezetten Neked címzem, csak a Te hsz-edet ragadtam ki a sokból: most történt, hogy egy Symbian bell rendszerű telóról (amin viber van ugyan, de csak szöveges funkciója van, hívást nem támogat) indított FVD hívás a teló saját SIP funkciójával egy droidos Samsung viberén csörgött ki. Ami azért gáz, mert a hívott megpróbálta fogadni, de már lassított nete volt így nála teljes ko lett a vége. Én meg folyamatos kicsöngést hallottam, majd csönd, aztán a teló közli, hogy 14mp volt a hívás, dellmont el is számolta.
Előzmény: egy órával előtte is hívtam, de nem tudta akkor felvenni, ezt viberen meg is írta. Ezek alapján akkor gsm-en csörgött nála ki, és utána használta a vibert, ezután már azon csörgött ki. Első hívásnál a hívó mobilon nem futott a viber, másodiknál a háttérben futott, de mivel azon a telóna viber hanghívás nem támogatott semmilyen formában,kizárt, hogy az okozza a problémát.
Téma volt ez már korábban is, ezért is írtam le a tapasztalataimat. Egyetlen kérdés merül fel: hogy a fenébe tud a dellmont egy hívást viberen végződtetni? Honnan tudja, hogy a fogadó félnél fut és online a viber és hogyan irányítja oda a hívást?
Nekem ez eléggé rejtély..Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Stanlee
őstag
Szia! Ég a pofámról a bőr, nem jól írtam az ingyenes roamingot. Csak azt néztem, hogy O2/e-plus hálózat, az biztos ingyen van. Az általad jelölt árlista 3. oldala középen, Ankommende Verbindungen, in Ländergruppe 1 ára érvényes Mo-n fogadott hívás esetén (5 cent), Mo-ról EU-ba indított hívás 0,22 euro. Elnézést mindenkitől a fals információért...
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #79335424 #17561 üzenetére
robotban ilyen lehetőségeket látok a "hálózati mód beállítás"-nál:
gsm/wcdma
gsm
wcdma
gsm/wcdma auto
cdma,evdo auto
cdma(a telefon beállításaiban van "ne zavarj" mód, ilyenkor hívás, üzenet és értesítés nem csörög és nem rezeg.
viszont hiába túrtam át mindent, nem látom a rendszerben sehol (gondolom, valami máshoz lehet hozzácsapva), így csak manuálisan kapcsolható.)#?*@&!
-
Des1gnR
őstag
válasz zeon.hu #17566 üzenetére
Ezzel is meg tudod csinálni és tényleg egyszerű a használata:
AutomateIt - Smart Automationv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Magnat
veterán
válasz McLaca #17562 üzenetére
Szia,
nem lehet, h simán csak arról van szó, h a telefon alkalmazás helyett a Viber kezeli a bejövő hívást? MOndjuk ha így van, annak nem tudom mi az értelme és az sem világos, h akkor miért mobilneten megy, de gondolom a beállítások/hívások és üzenetek/Viber in hívások beállítás lehet a ludas.
(Ha ezzel nem mondtam semmi újat akkor sorry, nem olvastam el az összes ezt tárgyaló hsz-t)
Szerk: közben már látom, h van akinél ezt kikapcsolva is csinálja ...
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Stanlee
őstag
Szia! Ha kell akkor tudok szerezni olyan kartyat, amivel EU+Svajc roamingban a hivasfogadas ingyen van, ill. roaming-ban is 9 cent/perc a hivas EU-ba (vezetekes es mobil is). Garanciat nem tudok vallalni ra, hogy honapokig mukodik roamingban, mivel AGB-ben sehol sincs leirva, hogy a roaming maximalis ideje mennyi lehet.
Jovo heten penteken megyek haza, szoval fel is tudom adni a magyar kiralyi postaval, 2 kulonbozo valtozatot tudok szerezni: az egyik aktiv kartya egyenleg nelkul (5 euro/db) total kamu adatokkal, de toltheto, a masik kartyat nevre szoloan aktivalom (5 euroert), kamu nemet cimre, amit aztan igeny szerint lehet valtoztatni, de az 5 euros lebeszelheto egyenleggel van ellatva. Mindezert egy kis ellentetelezeskent egy doner arat (3,5 euro) es a postakoltseget kernem meg pluszban el, mivel kb. 1 oras elfoglaltsag, mire bemegyek a varosba, az indiaiaktol megveszem, hazamegyek, regisztralom, ill. kiprobalom, hogy mukodik-e, postaraadas stb, stb. Nem akarok nyereszkedni, de feleslegesen sem jarnek utana, ugye nem ebbol elek itt kint meg :-) Ha mast is erdekel kuldj PM-et.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Stanlee
őstag
válasz #79335424 #17573 üzenetére
Mivel az indiai mellett, ahol a simkartyakat aruljak, van a döneres, ha mar ott vagyok, ugyis megehezem es vennek kajat, szoval hasznos nekem is, meg annak is aki ingyen akar roamingolni :-) Van vega döner is, baratnom azt eszik mindig. Irhattam volna 2 db Wurstbrötchen-t is, mert annak is akkora a taperteke, mint a dönere, de tobbe kerul :-)
-
McLaca
őstag
válasz Magnat #17571 üzenetére
Őszintén szólva lövésem sincs. Majd megkérdezem a delikvenst, ha találkozunk, és kísérletezünk kicsit.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Stanlee
őstag
Rendben, biztosan nem fog rosszul jarni, foleg ha Svajcba is kell mennie. En Mo-n hasznalom az ingyenes roamingolos kartyat, amikor hazamegyek, tenyleg ingyen van :-).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
teo77
őstag
válasz nyuszi123456 #17454 üzenetére
Wi-fin állítgatás nélkül is kitűnő a hangminőség? Gondolom és remelem, hogy igen!
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Mr. Zöld
csendes tag
Egy eldöntendő kérdésem lenne. Melyik telefon jobb Voip hívások lebonyolítására Microsoft Lumia 535 vagy Open Dott?
-
nyuszi123456
aktív tag
(Az E-robotnak köszönhetően automatikusan) WDCMA hálózaton használom, ahol nincs panasz. Minimális késleltetés sajnos van így is.
Wifin egyszer telefonáltam eddig, szintén MobileVOIP-pal. Jó volt, bár nem érte el (az egyébként korlátozott, lassított sebességű) HSPA színvonalát.
Wifi esetében is a netkapcsolaton múlhat. Amin próbáltam, az váltakozó sebességű Hotspot volt...A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Zotyatv
tag
Sziasztok! Holnap lejár a Klikk amit a Prakt.+net mini-vel használtam. arra buzdítanak, hogy töltsem fel az egyenleget. Mit ajánlotok! Van még tartalék kártyám három hónapig, ha ezt nem éri meg feltölteni. Köszönöm!
-
teo77
őstag
válasz nyuszi123456 #17592 üzenetére
Köszi-köszi!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
heidricha
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom, hogy otthagyom a Telenort, de legalábbis nem fogok a mobilhálózatban telefonálni, kizárólag a lebeszélhető keret erejéig. Otthagyáshoz kellene valami normális alternatíva, az meg nem nagyon van. Kivéve, ha a mobilnetet tényleg levágják a szerződött forgalom után, mert akkor minden jobb lesz.
A jelenlegi csomagomban "smart 2" 250MB van, az el szokott fogyni - persze nem VoIP-ra megy el, de ez most mindegy.
Az "ajánlatok" szerint a "smart extra 1" 500MB-ja elvileg jó lehetne (percek persze drágábbak, de nem tervezem használni), de ebben hivatalosan "tilos/vagy/nem lehet" VoIP-olni. Keresgéltem itt a fórumon, úgy tűnik, hogy ez csak elmélet.Valakinek friss tapasztalata van ezzel esetleg? Esetleg bennfentes info privátban?
Az Ephone-t néztem ki, próbálgatom, és egyelőre tetszik. Ráadásul amikor minden mobil emel, ők jelentősen árat csökkentenek júliustól.
-
törölt tag
válasz heidricha #17598 üzenetére
Nem értem, hogy mi a baj a Telenorral, ha van 4G. Van 500MB -os, 1, 2GB -os csomag, heti akciós net, ha elfogyna a havi keret, stb. Főnök megszervezte, hogy este 10 -re guruljak Pécsre. Pont Forma1 alatt. Símán belenézegettem TV-GO -val az autópályán. Mi kell még?
[ Szerkesztve ]
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Eddig nem volt aktuális, de most a fiamnak keresek valami olcsó netet a telefonba. Dual sim-es, tehát alapból nagyon olcsó, eldobható adat sim-re gondoltam. Megoldható-e valahogy, hogy a blue 90Ft-os 2*30napos 133MB-os M csomagjából szerezzek minden 60 nap után kártyát és aztán cseréljek? Tehát bemegyek én, veszek egy ilyen sim-et, 60 napig használom 90Ft-ért, aztán szerzek (pl feleség nevére) újabb sim-et, és azt is használom 2*30 napig. Ez így működhet? Sima GSM hívásra majd valami feltöltő kártyás meg az 1-es slot-ba, de chat-re, meg voip hívásra, viber-re jó lenne a 2-es slot-ban lévő adat is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest