-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Az olcsomobilhivasnak van vezetekes behivoszama?
-
-
törölt tag
Ha három napod van, akkor 1GB+Deezer -t rendelj verbálisan (1220) és mindjárt a rendelésnél kérd a fordulód időpontjára a lemondást! Aztán, forduló után jöhet a másik 1GB -os csomag. A két Deezeres csomag ugyanis időarányos (és 32/32 -re lassítós). Vagy, nézd meg, hogy nincs -e vmi netes My Menü ajánlatod! Ha kártyás vagy, akkor van még pár, hasonló trükk, amikkel "jóárasabbá" tudod sakkozni a Telenoros netcsomagokat.
-
Zeki
nagyúr
Van, és a weboldalukon a Hogyan csináljuk fül alatt írják is:
Ha nincs internet kapcsolatod, akkor pedig budapesti vonalas szám felhívása után lehet beszélgetni a hívott féllel.
Ez esetben nem szükséges internetkapcsolat, viszont a vonalas hívás díját ki kell fizetned az olcsomobilhivas.hu percdíjai mellett.Regisztráció és fizetés után a következő budapesti számom keresztül lehet telefonálni: +3618088451
-
edk-
őstag
válasz sing1ep1ayer #18907 üzenetére
Mihez képest pluszban? Nem értem.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
edk-
őstag
válasz sing1ep1ayer #18909 üzenetére
Igaz. Venned kell egy Praktikumot, azt feltölteni és akkor megrendelheted a havi 1500 Ft-os 1 gigás csomagot, így minden hónapban csökken az egyenleged 1500 Ft-tal.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Sayuar
senior tag
veszel egy bármilyen SIM-et, pl. egy ilyet: [link]
A SIM kártya 990 Ft, amiből 600 Ft lebeszélhető.
A telenornál van 1500 Ft-os feltöltőkártya, vagyis ha csak 1GB kell, akkor havonta feltöltöd az egyenleged ezzel az összeggel, és megrendeled az 1GB-ot.
Tehát 400 Ft egyszeri beruházásról van szó, ami a plasztik SIM kártya ára.
-
KTU
addikt
-
törölt tag
válasz sing1ep1ayer #18913 üzenetére
Aktívan MobileVoipot használok, aminél nem számít a tiltás, de a Reenger is működött, ami a szabványos, 5060 -as porton megy. Sztem jelenleg semmit sem tilt rajta a Telenor. Torrent és Whatsapp biztos hogy megy és mivel van publikus IP -m, ezért amiket idáig próbáltam (FTP, SMB, Web VNC szerverek, ), azok is mind működtek.
-
tlac
nagyúr
blue net plusszal akkor már jobban járhatsz
1 giga, 1,3k-ért és csak lassít, ha elfogy
[link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szarkazsolt #18921 üzenetére
klasszikus voip-ra nem
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
denis.p
tag
Sziasztok,
T-mobil kártyásban (dominó) tiltják a mobilevoip-ot? -
Zeki
nagyúr
-
_kullancs_
csendes tag
válasz denis.p #18924 üzenetére
Nem jó verzió....havi net drága.
Szia, én is azt szerettem volna.
De adnak neked 1G internetet havi 2500, Ft-ért, ez nincs a neten. Én bementem és váltottam személyesen. Gondoltam 1500 lesz, de azt mondták azért ilyen drága, hogy az emberek inkább előfizetést vegyenek.
Így is lett. 1990 Ft havidíjas vagyok Fun S társkártyával , amiben van net. Lejárat után korlátozzák, (ha elfogy lehet venni)
Én a 2 simes telefon változatot akartam, de nekem sajna nem volt hozzá telóm.
Sok sikert.Jaaa és a dominóra vehető 2500 Ft-os net csak hang alapú...(no facebook meg ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz _kullancs_ #18926 üzenetére
Azért kell VPN-es progi a telódra, hogy menjen az is, amit tilt a mobilszolgáltató.
A new yorki Central Parkban a rokon nyugodtan sétálgathat és közben megy a skype videotelefonálás, míg itthon ez csak VPN mögül működik, de már én is nyugodtan sétálhatok bárhol, és megy a skype videotelefonálás. -
karl_fischer
aktív tag
Tegnap kipróbáltam a viop-ot. Otthoni WIFI, iPhone 4S, Mobilevoip program, olcsomobilhivas.hu, 16 perc 15 másodperces vezetékes hívás, tökéletes hangminőség. 3 Ft-os percdíjjal nem került annyiba, mint 1 perc Domino 5 csomaggal.
-
mokalade
tag
Hú, hogy ez mennyire kétértelmű így magyarul. Persze aki végiggondolja, annak leesik, de azért ez így nem tetszetős megfogalmazás az olcsomobilhivas.hu részéről:
"Ez esetben nem szükséges internetkapcsolat, viszont a vonalas hívás díját ki kell fizetned az olcsomobilhivas.hu percdíjai mellett."
Tehát fizeted a vonalas hívás díját a saját telefonod tarifája szerint (szolgáltató függő) és még fizeted a hívott telefonszám szerinti olcsomobilhivas.hu szerinti tarifát is. Szerintem.
-
törölt tag
válasz mokalade #18930 üzenetére
Így van. Ez a Local Access. Ha Telenoros vagy, akkor a "vezetékes hívó" szolgáltatással 9Ft/perc + 9Ft kapcs díjért hívsz vezetékest (mezei kártyásként). Ehhez jön az olcsómobilhívás tarifája. Szóval, net nélkül, GSM -ről is 12 - 22Ft között megáll egy perc, bármelyik EU -s mobil irányba. Sztem nem rossz ár (mármint a közvetlen mobil tarifához képest).
-
Fecogame
veterán
válasz karl_fischer #18929 üzenetére
Helyes
Ma volt egy 7 perces hívásom MobileVoIP-al vezetékes irányba korlátozott blue mobile nettel, szakadozás és csúszás nélkül.
Tehát hiába korlatozza a voip-ot a blue mobile, mobilevoip használatával ezt meg lehet kerülni.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
atala
addikt
Nekem T-mobilos Fun arany társkártya előfizetésem van amiben van 40 MB internet.
Ezt elvileg nem használhatom voip hívásra.
Ma kipróbáltam, hogy mobil nettel tudom-e használni, és simán ment.
Akkor most még sincs korlátozva?Át akarok váltani Domino5-re.
Azt tudja valaki, hogy a Domino Net Plusz S internet csomaggal lehet voip hívásokat kezdeményezni? Hivatalosan azzal sem lehet. -
mokalade
tag
Egy magyar mobil (voda) lett hívva először Viberen kétszer, aztán voippal kétszer (olcsomobilhivas, your dialer), de a mobil ki volt kapcsolva. Bekapcsolás után csak a Viber jelezte, hogy volt nem fogadott hívás.
Korábban volt szó róla, hogy voip hívást gyakran a Viber fogadja (android), ami tök rossz, de legalább már hallottam róla.
Ami gáz, hogy az óta többször spontán módon megjelenik, hogy volt nem fogadott Viber hívás ugyanarról a számról és már kb. 7db-nál jár a számláló, úgy néz ki nem is hagyja abba. Ennyi hívás nem is történt persze.1. Le lehet lőni valahogy a spontán nem fogadott Viber jelzések megjelenését?
2. Van már arra valalmi módszer, hogy ne Viberre menjen a voip hívás?Ötlet? Köszi előre is.
-
HXY
addikt
Nektek megy Skype-ról a Ippi-re a SIP hívás?
Fordított irányba működik,azaz PAP2->Skype. -
Palkova
tag
-
Palkova
tag
Érzésem szerint nem fog menni, mert ingyenes skyp -al csak olyan eszközöket lehet hívi amelyek "ismerik" a skyp protokollt, pld másik számítógép vagy spéci skyp telefon.
A skyp -nak van olyan szolgáltatása, ahol megfelelő pénzért telefont is lehet hívni, ekkor történik meg az a bizonyos protokoll csere és így hívható a PAP2 is amennyiben olyan szolgáltatóhoz van regisztrálva, ami behívószámot is ad.
Palkova -
allfinanz
senior tag
Skype-on hivod a skype2ippi usert, majd kidob egy uzenetet, h kit akarsz hivni, megszunteted a vonalat es beirod az ippi user nevet es hivja.
Valoszinuleg a hivas fogadassal lehet nalad gond. Ippi adott Inum szamot is (+88351000...), hivd azt Viberrol es akkor csekkolhatod a bejovo hivast. Ez is ingyenes.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
426os
őstag
Sziasztok!
Megoldható valamilyen módon az, hogy a mobilszámom át legyen irányítva alkalmanként egy Voip számra/szolgáltatásra/akármire? Tehát interneten át tudjam fogadni a bejövő hívásaimat, mikor a telefonszámomon hívnak. Van ilyen?
.
-
milenda
tag
Huawei telefonomon a billentyűzet hangja le van tiltva, így többek között sem a beépített tárcsázó, sem a MobileVoip használatakor nem pittyeg. Azaz tegnapig nem pittyegett. Tegnap óta azonban a MobileVoip használatakor bizony pittyeg. Hol tudom letiltani? Nem állítottam semmit sem a telefonon, sem a MobileVoip programban.
Köszönettel fogadok minden tippet. -
426os
őstag
válasz allfinanz #18947 üzenetére
Nem, nekem kifejezetten az lenne a célom, hogy a mobilomra beérkező hívásokat internetkapcsolaton keresztül tudjam fogadni (nincs vezetékes telefon, ha lenne akkor valóban egy sima átirányítással megoldhatnám az egészet). Nem találtam erre vonatkozó infót sehol. Igazából nem életbevágó, csak azért lett volna rá szükségem, mert néha a telefonomban lévő SIM kártyámat át fogom rakni egy stick-be, hogy azon internetezzek. Mindezt azért, mert a telefonomnak elég gyatra térereje van más telefonokhoz/eszközökhöz képest (illetve nem tudja az LTE-t) és mivel aránylag ritkán lesz erre az egészre szükségem nem feltétlenül akarom lecserélni csak emiatt a telefonom, bár játszom a gondolattal.
Sajnos a stick (e3372h) elvileg nem alkalmas hanghívásokra, pedig az lenne a legjobb megoldás.[ Szerkesztve ]
.
-
szarkazsolt
csendes tag
Sziasztok. Ez a DIGI szolgáltatás 2G-n egy rakás sz@r. Csak 3G-n lehet értelmesen használni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest