Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    A Telenor vs Somatom sorozat újabb gyöngyszeme következik, ezúttal 3000Ft értékben (eddig). Stirlitz-napló stílusban írom, mert így talán átláthatóbb.
    Nov.1. reggel.
    Nincs kredit a kártyán, a Telenor nem tudja aktiválni a 2GB Deezert.
    Nov.1. 23:00
    Feltöltök három ropit. Rögtön jön az egyenlegről az SMS. Hajrá, netre fel!
    Nov.3. 12:50
    SMS a Telenortól. Az egyenlegem 600Ft alatt.
    Hmmm....?
    Nov.3. 16:10
    SMS a Telenortól. Az egyenlegem 300Ft alatt.
    Hmmm...???
    Nov.3. 17:20
    Megszűnik a net. Miii? Hívom a Telenort. Az történt, hogy amikor feltöltöttem a lóvét, akkor épp "torlódás" volt a Telenornál és ezért nem aktiválták a Deezert. Igen ám, de van vmi Startmittudoménmi Telenor szolgáltatás, ami minden kártyán alapból aktív. Ez viszont forgalom alapú. Mivel nem aktiválták a Deezert, ezért én ezzel a lehúzással szolgáltatással neteztem. Ettől lement annyira a kredit, hogy már nem volt elég a Deezer aktiválásához. Én meg két nap alatt leneteztem a három ropit. Szóval én voltam a hibás, mert "mindíg meg kell várni az SMS -t a szolgáltatás aktiválásáról". "Nem véletlen, hogy az ÁSZF szerint, erre 72 órája van a Telenornak."
    Azért én panaszt tettem és kikértem a hangfelvételt. Ja, meg letiltattam ezt a Startakármi nevű ..... "szolgáltatást". Gondoltam, ezzel vége is a történetnek. De nem!
    Nov.3. 18:09
    Ettől még nincs netem. Újabb 3000Ft -os feltöltés bankon keresztül.
    Nov.3. 18:10
    SMS a Telenortól. Az egyenlegem 3006Ft.
    Nov.3. 18:11
    SMS a Telenortól. Az egyenlegem 210Ft. Miiiii??? Hívom a Telenort. Kiderült, hogy a Deezert aktiválták és ennek az összegét vonták le. Pontosabban ennek az időarányos részét, vagyis az elseje és harmadika közötti időszakra nem számoltak. Így maradt 200 Ft a kártyán.
    -Jó, ezt értem, de nem kaptam SMS -t az aktiválásról.
    -Az nem számít. Van, hogy a rendszer később küldi az igazoló SMS -t, de nyugodjon meg, uram, nem tűnt el a pénze! Különben is, ha tudja használni a netet, akkor aktív a Deezer.
    Miii??? Nyugodjak meg? Most b...ták fel csak igazán az agyvizemet! Újabb panasz, újabb hangfelvétel.
    Nov.5. 12:10
    SMS a Telenortól. Sikeresen aktiválták a Deezert. Tényleg???
    Most itt tartok. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni. De javaslom minden Telenorosnak, hogy azt a Startizé netet tiltassa le.
    Azért még maradt egy övön aluli kérdésem, amit későbbre tartogatok. Ha levonják a kártyámról egy időarányosan fizetendő szolgáltatás teljes havi díját, de csak 72 óra múlva aktiválják a szolgáltatást, akkor az inaktív időszakra minek a díját vonták le előre?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák