Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz t72killer #100 üzenetére
És ezeken a réseken mentek is haza ismeretlen adatok a korábban linkelt dokumentum alapján. Szerintem ez önmagában elég bizonyíték. De részleteket gondolom a további biztonsági okok miatt egy cég vagy állam sem fog nyilvánosságra hozni. Ez a doksi sem volt alapból publikus ugyebár.
-
PROHARDVER!
Ez nem a politikai topik. Legyen szíves mindenki tartsa be a szabályokat. A személyeskedés meg főleg nem jó.
-
kenwood
veterán
válasz t72killer #100 üzenetére
En itt most a switchekre,routerekre gondoltam. Optikai jelatvitelben is nagyon eros a Huawei, csak ugye abba nem nagyon lehet backdoort rakni.
Ezt nem csak a kulonbozo hatosagok vizsgaltak nagyon durvan, de azok az ISP-k is, akik ugye bepakoltak a kritikus infrastrukturaba. Nekik eleve nagy a felelosseguk, hiszen minden kommunikacio rajtuk keresztul megy at. Ott azert a tudas is megvan, hogy lebuktassak a rossz utra tevedoket.. En nem nagyon olvastam ilyen cikket. Meg az olyan,amugy tok "atlagos" dolgok is ritkak naluk, mint pl ez : [link]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest