- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
-
IT café
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na látom többen is írtuk ugyanazt
Azért még egy gondolat: ide is be lehet dobni úgy, hogy "első pm viszi", "első köszönöm viszi", lehet feladványt csinálni, úgyhogy a lehetőség megvan. Aki csak úgy bedobja, azt meg marhára nem érdekli a köszönet, csak meg akar szabadulni tőle.maddionmax : itt voltam, láttam. Újoncként szivattak, ennyi.
Azért, mert ezen senki nem lovagol, csak te. -
szami777
addikt
én arra tippelek pont emiatt is, hogy ez csak egy 2 napos kedvcsináló trial verzió, aminek amúgy látom értelmét, de azért kicsit fura, ahogy ez kiszivárgott. Ennyire nem hülye, meg nyomorék az ea sem, 2 nap múlva midenkinek el fog tűnni szerintem. Ha nem tűnne el esetleg, akkor ötletem sincs, h ezt mért, hogy.
-
echterion
nagyúr
Hát igen. Én azért javaslom a K&H-t, mert ott két - három "hazai" atm-es felvétel ingyenes, az online utalás 11 ft, más költségem meg nincs a számlán (se számlavezetési, se egyéb). Az idegen atm-est én is benyaltam egyszer, de akkor sajna nem kerülhettem el és nekem is valam 6-700 Ft-ot kellett pluszban otthagynom.
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4700MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest