Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz qnadam #6841 üzenetére

    az oszk-ból se vihetsz ki dolgokat, vagy csak korlázott keretek között.

    Már csak azért sem, mert Bp.-re el kell utaznom és nem a szomszédban van.

    (elég jól is lehet keresni az anyagban)

    Ezt ugye te se gondoltad komolyan? Használtad már ténylegesen keresésre, amikor konkrétan kerestél valamit vagy csak random beírtál pár dolgot és örültél az első pár találatnak?

    Mikor egy sorozatot vagy egy tévéműsor részeit akarod letölteni polkorrekten: megnézni, és olyat nem talál meg a kereső, ami egyébként fenn van. Vagy amikor megkéred, hogy rendezze adásnap szerint sorba és egyes adások dátuma konkrétan egy rakat nulla. Vagy amikor az adásnap szerint sorba rendezetteket mégse sorba rendezni és akkor nézheted végig egyesével, hogy melyik rész is az, ami el lett számozva?
    Vagy megtalálja a kereső, de a visszatöltés nem megy, mert valójában mégsem érhető el a szerverről a fájl.

    Vagy egyszerűen emlékszel, hogy sokkal több része volt adott sorozatnak és a naván csak töredéke van fenn. Vagy egyszerűen nincs fenn. Nekem pl. kellene az IQ kaszinó száz évvel ezelőttről, nem találtam meg. Holott annyira azért nem volt az régen. Bezzeg 80-as évekből fenn vannak adások.

    Szóval rengeteg dolog nincs fenn vagy összevissza van, kereső szinte használhatatlan. A visszatöltésekre is csomót kell várni.

    Tipikus állami az egész. Ingyen van, de legalább használhatatlan.

    az összes adó összes rögzített anyagát

    Ahogy írtam fentebb, egyrészt nincs fenn az összes adó cucca, főleg állami tévék vannak meg TV2 és RTL. Összes rögzített anyagról meg szó nem lehet, mivel egyáltalán nem biztos, hogy ami nincs fenn a naván, azt nem őrzik hét pecsét alatt az MTV archívumában évtizedek óta.

    Pont azok alkotják ezeket a törvényeket, jogszabályokat,

    Meg azok, akiknek egy perc ideje nincs ilyeneket nézni a fantasztikus jogszabálygyártások közepette.

Új hozzászólás Aktív témák