Új hozzászólás Aktív témák

  • pibácsi

    senior tag

    válasz Sanyi19 #2021 üzenetére

    Szia Sanyi19!

    Én az Ulead DVD MovieFactory 6 Plus, vagy a Corel DVD MovieFactory 7-et ajánlom. Ezek félprofi szerkesztők. Átláthatók, könnyen kezelhetők, szép dolgokat lehet összehozni velük. Nem olyan bonyolultak, mint az Adobe Premier, vagy a Vegas, de szépen dolgoznak.
    Az említett Ashampo Movie Menü főablak szépen, szabadon szerkeszthető, de a betett videót nem tudod alakítani, el kell fogadni ahogy van. (előtte kell megvágni valahol). Lehet alapzenét hozzáadni, de nem lehet beállítani. Több videót képes összegyüjteni és fejezetezni, de a végső encoder nem állítható és a DVD mentést progresszívbe készíti. A váltottsorost nem jegyzi. Ez egy nagyon alap, összegző szerkesztő. (ahol jól lehet a menü ablakot alakítani).
    A másik progi a TMPGEnc.Authoring.Works.4. Ez egy elég bonyolult, elsőre (de másodikra is) átláthatatlan, nem logikus felépítésű, lassan dolgozó, idegesítő program. Azt is mondhatnám, hogy nem felhasználó barát. Itt a felíratozó részt emelném ki, az szuper. Nagyon sok (170db.) translition és sok gomb-forma használható, de nehézkesen lehet alkalmazni. Van benne egy minimális szerkesztési lehetőség, de inkább csak kivágásra alkalmas. A kimeneti encoder 8000 kbps-ig állítható, de 9100-ig megy (hál istennek), nem veszi tudomásúl a beállítást (nálam). Nyilván lehet, hogy másnak jobb a véleménye ezekről az eszközökről és azoktól elnézést kérek, de nálam nem jött be.
    Az említett első kettő nagyon szépen teszi a dolgát és nem kell vele idegeskedni. Lehet vele szerkeszteni idővonalon, átmeneteket alkalmazni, a kimeneteket beállítani, stb.
    Itt lehet alkotni.
    Hát ennyit kívántam elmondani, hátha segítettem.

    Üdv. Pibácsi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák