- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kabelmania27 #13 üzenetére
Amúgy a lebeszélhetőséget hogy érinti? Egyik isminek előbb a Telekomos korlátlan beszélhetősége lett 30 órára limitálva, de most ez is megszűnik?
-
kl122
tag
-
Tosee
őstag
Szia.
Még ezen is működik, bár itt a modem / roter webes felületét érem el: 192.168.100.1:8080Vagy neten ha rákeresel találni egyéb IP - ket is. Nekem a szerelő aki hozta azt mondta, hogy 192.168.0.1 aztán mégsem működött azzal. A router miatt jelezte, hogy nehogy IP ütközés legyen mert ennek is az.
-
Mandzsu
kezdő
Sziasztok. Tudja valaki a Vidanetes Modemek IP címét? Meg kellene nézzem a jelszintet.
-
-
HDAdriano
tag
Hali!
Javaslom a Telekom topikba tedd fel a kérdésed, mert elvileg az a hivatalos "Vidanet" fórum. Vidanet 1. fórum; Vidanet 2. fórum
Kérdésedre csak azt tudom mondani amit nekem is mondtak, csak szolgáltatói modemet engednek fel a hálózatra, illetve Mac címet el kell nekik küldeni, hogy hozzá csatolják az előfizetésed.
Ha az előző kettő után sem akar működni, abban talán kabelmania27 tud segíteni.
Illetve ha már úgyis másik modem kell, ha neked is eleged van a Puma6-ból (packet lossok, folyamatos latency), javaslom kérj a szolgáltatótól Technicolor CGA2121-et (fontos!, Bridge mód nem megy rajta, legalábbis nekünk nem ment rajta, GYMS megye szintén), nekünk nagy nehezen küldtek egy ARRIS TG6441-et ez Puma7-es elvileg jobb a Puma6-nál (Puma 6 modemek Vidanetnél: Arris 3200, Arris 2482), illetve van Firmware frissített Arris 3200 az sem az igazi. -
qdak
addikt
Sziasztok,
Megpusztult az Arris cm3200b.
Kerdesem, amig nem hoznak masikat, van par modemem, tudok valahogy csatlakozni az internethez?
Eggyel mar vacakoltam, latja a jelet a koaxon, de semmi -
kl122
tag
Telekom szolgáltatásokkal kapcsolatos változások Vidanet területen
Ahogy a postai úton küldött levélben is szerepelt, szeretnénk tájékoztatást adni a Magyar Telekom Nyrt. és a Vidanet Zrt. között létrejött megállapodásról és arról, hogy ez milyen változást jelent a jelenlegi szolgáltatásokra vonatkozóan.
-
törölt tag
Nagy szolgáltató, sok nagyvárosban és környezetében jelen van.
Telekom leányvállalat azonban önálló kínálattal, szolgáltatásokkal és tarifacsomagokkal.www.vidanet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest