Új hozzászólás Aktív témák

  • csendes

    őstag

    válasz gulyasa #6020 üzenetére

    Egyszerű megoldás:
    Sennheiser T100 transzmitter: Egy kicsit már elavult, de a célnak megfelel és megbízhatóbb, mint a modernebb és olcsóbb távol-keleti modellek.
    Próba alapján:
    -Sennheiser HD 350BT: Olcsó (kb. 25 ezer Ft), jól szól, nincs ANC over ear, de annak viszonylag kicsi, nem mindenkinek kényelmes
    -Sennheiser PXC 550-II: Sokkal kényelmesebb, ebben van ANC is, így utazáshoz is jó lehet, viszont sokkal többe (kb. 72 ezer FT) kerül mint a 350BT.
    A transzmitternél érdemes megnézni az áramfelvételt, ha 2A szerepel, akkor egy USB2.0 portról a max 0.5A (de sokszor kevesebb) nem lesz elég.
    Ami nem BT, de vezetéknélküli:
    Rádiós (analóg RF) vonalon Sennheiser RS 120 II nyitott fejhallgató, on ear, kb 36 ezer Ft, érzékeny a rádiófrekvenciás zavarokra, van egy kis alapzaja, szóval inkább csak normál tévézéshez ajánlanám. Ezzel szemben az RS 175U zárt, over ear és digitális adatátvitelt használ (nem BT), de 90 ezer Ft és őszintén szólva annyira azért nem jó.
    Szóba jöhetnének még a Sony analóg RF fejhallgatói (MDR RF8XXRK), ezek is inkább csak tévézéshez valók, az MDR-DS6000 digitális adatátvitellel és minden házimozi funkciójával már rég nem kapható és el is avult.

    Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

Új hozzászólás Aktív témák