Új hozzászólás Aktív témák

  • #31757056

    törölt tag

    válasz Dany007 #8674 üzenetére

    Nézd, én leírtam amit akartam, az hogy számodra ez most semmit nem mondott, az ellen nem tudok tenni, én amit tudtam, megtettem. :) Lehet majd később megpróbálom még, de nem most.

    A bibliát illetően nem tudok behatóan nyilatkozni, mert mint írtam is, én sem vagyok vallásos, így nem is tudom neked azt mondani, hogy az az Isten az akiről a biblia beszél, az ugyanaz az Isten akiről én állítom. Csupán én is olvastam a bibliát is, sok más könyvvel együtt.

    Most sajnos tényleg nincs időm mindenre, mert megint megyek dolgozni, ezért kiragadok egy kis részt, pedig nem szokásom idézni:

    "Látod az ellentétet? Egy matematikai egyenletről elhiszed, hogy végtelenségig folytatódik, anélkül, hogy elkezdenél számolni"
    Számomra meg pont az a fura, hogy egy egyszerű matematikai feladatról te is elhiszed, hogy végtelen 3-masok a vége, az isteni végtelenséget és a korlátlan isteni hatalmat pedig mégsem tartod elképzelhetőnek, pedig ez is ugyanolyan egyszerű lenne, ez is ugyanolyan végtelen. De mint mondtam is, Dany! Csupán idő kérdése.... És most pedig irány a munka. :((

Új hozzászólás Aktív témák