Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz #31757056 #8577 üzenetére

    A különbség a gondolkodásunk között még mindig az, hogy te azt a felsőbb lényt Istennek hiszed. Én csak egy fejlettebb civilizációnak.

    Véletlenek nincsenek. Ez természetes. Pusztán nem ismerjük az eseményt befolyásoló tényezőket. Valami hasonlót nevezünk véletlennek. Így tehát véletlenek végülis vannak, csak azért nevezzük annak, mert nem ismerünk egy csomó mindent...

    Az, hogy az élet itt kialakult pedig nevezhető egy nagy mázlinak : ) Lehet, hogy már 1500 másik próbálkozás volt... de sose voltak jók a körülmények egészen idáig. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kellett hozzá tervező.

    Olyan ez, mint a billiárd. Az ember azt mondaná, hogy lehetetlen egy lövésből minden golyót belőni a lyukba. Pedig lehetséges, csak barom sok próbálkozás kell hozzá. Mi már csak azt látjuk, amikor a golyók begurulnak a lyukba! Az előtte lévő 150.000 próbálkozást nem!
    Na kb ilyen a földi élet kialakulása is. Kismillió lehetőség, próbálkozás, aztán egyszer összejön, de mivel ezelőtt nem éltünk, így nem láthattuk az előző próbálkozásokat.

    szerk.: jó munkát :) Jó neked h ilyenkor mész melózni : P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák