Új hozzászólás Aktív témák

  • ponix

    aktív tag

    válasz Dany007 #4940 üzenetére

    Szerintem Isten egy gondolat! És ennek a gondolatnak a fraktál rendszerében élünk mi is! Mert a teremtés nem úgy kezdődik, hogy és isten megteremtette az eget és a földet, hanem úgy kezdődik, hogy Isten elgondolkodott azon, hogy mit csináljon! Tehát gondolat jött létre legelőszőr! A gondolatból lett cselekvés! Az egész biblia gondolatisága hibás, logikailag felépíthetetlen! Biztosan nem úgy történtek a dolgok ahogyan abban le van írva!

    A fraktál ugye azt jelenti, hogy önazonosság, vagyis ugyan az a minta ismétlődik benne a végtelenségig! Ebből az adódik, hogy mi emberek a fraktál részeiként ugyan azt a mintát mutatjuk, mint amilyen a mindenség! Vagyis ha megismered magadat, ismered a világot, és ismered Istent is! Azt írja a biblia az ember teremtéséről, hogy és teremte embert a maga képére, és hasonlatosságára! Mi, olyanok vagyunk, mint Isten, sőt a végtelen fraktál rendszer maga Isten és mi a részei vagyunk, így már tökéletesen elképzelhető, hogy hogyan lehetséges az, hogy Isten mindenütt jelen van egy időben!

    [fraktál]

    Azért, mert Isten nem egy különálló lény, hanem maga a világmindenség, benne velünk!

    A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King

Új hozzászólás Aktív témák