Új hozzászólás Aktív témák

  • pinkcc

    tag

    itt folytatnám az gyemet x360elite tagunkkal.

    a akkor, elmondanám, hogy tervezve volt a videó, ez igaz, de ő erre azt mondta mobilon, hogy nem kell csinálni, nem érdekli, meg ilyenek. Mikor megjött visszajöttek a játékok két hét után, nem az volt az első dolgom, hogy mobilt ragadjak, és felvegyem kibontás közben, hanem az volt az első, hogy megvizsgáljam, nem-e valami baj történt a ps2 játékokkal. Akkor még hidegek voltak, és a lemeznek ez cseppet sem tesz jót!

    Na, de mindegy, hibáztam én is, mint mondtam, hogy nem tolt oda az anyám a postára, és nem felügyeltem kintről, hogy hogyan adja fel. De szerintem ő követe el a legnagyobb hibát, még pedig azt, hogy mikor már volt egy piros pontom, nem bízott meg bennem, mikor ő a piros pontjaival akart rávenni az utalásra!

    Erről ennyit, de már most elkezdődött, az, hogy nem birok majd venni semmit, mert csalónak tartanak, miközben semmi rosszat nem műveltem! Vettem, egy psp go-t egy olyan alaktól, akinek nem volt piros pontja, 27000ft-ért, hogy a tesó játszhasson a kórházban, nagy összeget fizettettem, de még sem vertek át. Kaptam egy ps3mat, azt is tt vettem egy alaktól, ő sem vert át, 38000ft ért vettem. Eladtam az összes xbox 360 egy másik oldalon.

    Beteges körülmények között élek, de engemet ne vádoljanak olyanokkal, hogy csaló vagyok! Nem vagyok gazdag, de mindenem megvan, ami kell, és 5000ft nem csinál az ember, ilyen nagy ügyet, és kockáztatja a hírnevét ezen az oldalon!

Új hozzászólás Aktív témák