Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz tomp #82636 üzenetére

    Minden koax csatlakozó kompressziós vagy van olyan tekerős is a kábelek végén? Ha legközelebb arra jár a technikus, lecseréltetném vele az összeset(már ha van elég kábel meghagyva), hátha ott nem érintkezik valami a testnél.

    Van-e a lakásodban neon vagy hasonló (trafós) vilagítás? Azok tudnak elég zajt kelteni, ha egy körre(fázisra) vannak kötve, pl sok helyen találkoztam olyannal, hogy a POE-s eszközöket is megbolondította, ha a neon világítással egy körre lettek kapcsolva.

    Kicsit hülye kérdés, de esetleg megpróbálhatnád a CB-t vagy a tv-t külön körre kötni hosszabítóval egy próba erejéig, ha most lett felújítva nemrég a hálózat és szakszerűen lett csinálva, 3 körnek legalább lennie kellene, másik szoba/konyha valószínűleg másik körön is van.
    Ezzel kb minden interferenciát ki lehetne szűrni, bár azt mondod, hogy ugyanezek az eszközök jól működnek másik helyen, akkor a koax csatlakozásokkal vagy az elektromos hálózattal lesz valami, helyi sajátosság. Más tippem tényleg nincs, max ha cserélnék a CB-t vagy esetleg kölcsönkèrnèl egy másik tv-t és azzal is kipróbálnád(de ha a cisco beltérivel is ezt csinálja, akkor kevésbé valószínű ez az eset).

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák