Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz cigam #77281 üzenetére

    Úgy tűnik a következő hsz-ben megvolt a megoldás.
    Egyébként igen, a tv-ben van CI+ foglalat és már párszor gondolkoztam váltáson, mert szeretnék egy modern és használható boxot, de több dolog is visszatartott (bár nem tudom 30k körül mennyire modern és jól használható eszközt kapnék).
    Fontos a sorozatfelvétel, az hogy, akár egyszerre 2 adást is tudjon rögzíteni, vagy miközben nézek valamit tudjak mást rögzíteni, vagy ha érdekes amit nézek, akkor arra tudjak nyomni gyorsan felvételt.
    Nekem nem fontos, hogy lássam előre az EPG-t egy hétre, de ha beállítok sorozatot, akkor jó lenne, ha az eszköz felismerné akár napi scan során, hogy van új rész. Ha mondjuk ez működne, akkor valamennyivel előrébb lennék, legfeljebb lemondok a nézés közbeni rögzítésről és felveszem az ismétlést vagy nézem előre egy napra mit tudok rögzíteni, ami érdekel.
    Bár gondolom saját dobozzal nincs netes beállítás felvételre? Tehát ha utolsó pillanatban jut eszembe rögzítés, akkor nincs app, amiben ezt megtehetem (mint a Horizon Go)?

    (#77282) kezo0 Valóban energiatakarékos módba tettem, úgy emlékeztem előtte is úgy volt, úgy tűnik nem. :) De így akkor meg is oldódott probléma.

Új hozzászólás Aktív témák