Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacccca87

    őstag

    válasz vg #69370 üzenetére

    Az a baj hogy azt nem veszik észre hogy ezek a problémák nem a végfelhasználóknak kellene hogy gondot okozzon illetve felesleges nekik foglakozni ezzel a kérdéssel, mert felhasználási oldalról nem releváns.
    Felhasználói oldalról mi is a releváns? Átlag háztartásban kivált 1 eszközt így kevesebb a fogyasztó a lakásban. Le tudják osztani rögztön az internetet vezetéken és WIFI-n is. Korábbi eszközök wifi minőségéhez képest erősebb és stabilabb a jele. Nem kell fél évente tápcserére hordani az eszközt. Könnyebb a beállítása eszközök párosítása Wifi-n. Nagyobb átviteli sebességet lehet vele elérni akinek szüksége van rá. Nem utolsó sorban (mondjuk ez ízlés kérdése) még normálisan is mutat nem kell eldugdosni. Felhazsnálói élmény oldalról többet nyújt mint a korábbi eszközök.

    Értem amit mondanak, és ha szakmai oldalról nézzük akkor ott a hiba es tény, de ez lényegtelen nekünk végfehasználóknak. És ezért nem értem miért itt kell ezt állandóan előhozni, ez egy felhasználói téma nem pedig szakmai.

    Nem kell ide CB, egy Botnet-tel bármelyik hálózatot meg tudod fektetni, amire elég jó példa az elmúlt 3 év E-sportban történt változások is ennek a hatására értek be ( gye szét DoS-olták a rendezvényeket aztán 1-2 napos csúszás 0 közvetítés stb...)

Új hozzászólás Aktív témák