Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    Ma új "elosztást" hajtottam végbe, eredetileg egy 3-as splitter volt, egy ment két másik tv felé ahol szintén van egy osztás, -6dB TAP, ez kb 9 méterre van a fő osztástól, onnan az egyik tv a TAP ágra kötve 2 méterre, a másik 8 méterre van az osztástól, a fó osztásnál a 2 másik kimenet ment a modemhez és a tv-hez, modem 40 cm-re van egy -6 dB-es csillapítóval, tv meg 8 méterre van az osztástól. Amiért próbálkoztam: a 690 MHz-es frekvencián az adók nagyon gyengék voltak, 2X bejelentettem, de nem nagyon történt semmi, nálam a kábelek jók, értékek jók.
    Eredeti:

    utána (modemnél egyik esetben sincs csillapító) kipróbáltam egy -8dB-es TAP-pel és egy -3,5 dB-es 2-es Splitterrel (bejövő - TAP+Splitter -TV és Modem, a TAP sima ága meg a 2 tv felé) , ez lett:

    Gyakorlatilag semmi változás.
    Kipróbáltam két db -3,5 dB-es 2-es Splitterrel:

    Itt azért jelentős a változás, de egyelőre egyik sem lett jó tv szempontjából, sőt ez az utolsó már sokkal rosszabb lett.
    Végül a bejövő jelre csatlakotattam egy -3,5 dB-es 2-es Splittert és az egyik kimenetére egy -6dB-es TAP-et, TAP ágon a modem a másikon a tv, egyelőre ez tűnik a jobb megoldásnak:

    A tv egy picit jobb lett a 690 MHz-en, de nem jelentősen, net, stb mintha így stabilabb lenne. Egyelőre marad.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák