- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
GypsFulvus2 #32391 üzenetére
"Április elején, amikor beadattam magamnak a Szputnyikot azért tettem, mert abban a helyzetben ez az élet és a halál közötti választás volt. Pár héttel korábban halt bele egy jó barátom, aki nálam pár évvel fiatalabb volt, nem dohányzott, nem ivottt, nem volt túlsúlya és nem volt semmiféle alapbetegsége. Egy rokonom pedig, aki szintén fiatalabb, még összel, az alfától nyomorodott meg (45%-os tüdőkapacitás veszteség). Választhattam, hogy Szputnyik, vagy semmi. Pontosan tudtam, hogy politikai okok miatt az EU soha nem fogja elismerni az orosz vakcinát, de nem érdekelt. Az érdekelt, hogy a hatékonysága jobb, mint az elismert nyugati vektorvakcináké, és ha beadatom, akkor életben maradok. Azt, hogy most sem lehet vele utazni az EU egyik szánalmas, képmutató gyökérségének tartom, de nem érdekel. Ha nem kell a pénzem, majd elköltöm a horvátoknál."
A kérdés inkább az, hogy mire fel nem tartozkodhatsz oltottként (legyen Szputnyik) mondjuk Németországban, ellentétben egy német állampolgár antivaxxerral?
Mivel ugye náluk sem kötelező az oltás.
A német antivaxxer téblábolhat a saját államában, TE pedig nem mehetsz oda, csak mert EMA , WHO meg kisfaszom...
Ennek sok értelme nincs.Értem, hogy nincs EMA-engedély ezért nem használható xy országban, és nem is adatják be.
De azt el lehetne ismerni, hogy védettséget ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest