Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Begi
senior tag
válasz itanczos #41511 üzenetére
Igen arra. Persze ez lehet nem fog működni, mert ki tudja milyen függőségei vannak a minidlna-nak.
Akkor viszont érdemes egy újabb Vargalex verziót felrakni. A beállításokat talán megtarthatod, de nem biztos. Le van irva a blogon, hogy melyik verziónál kell teljes frissítést végezni. Esetleg ha nem tiszta tuti tudja itt valaki. Ha más nem hát Alex. -
Begi
senior tag
válasz vargalex #41045 üzenetére
Még mielőtt elküldöm a srácnak az új konfigot megtennéd, hogy átnézed? ( tudom ez már utolsó utáni kérdés )
Köszönöm. -
-
Begi
senior tag
válasz vargalex #41038 üzenetére
Köszi, bár valami nem tiszta.
Első router oszt ip-t és mindenféle cimet a LAN-nak.
Viszont a második router oszt ip-t és mindenféle cimet a Guest-nek. Namármost, akkor guestek nem 192.168.20.1 cimet fognak kapni, mint gateway?
Sry, hogy ennyit kérdezek, de szeretném megérteni a dolgot. -
Begi
senior tag
válasz vargalex #41022 üzenetére
Úgy állítottam be először, mert úgy volt ésszerű, de nem működött, és mivel te sem irtad hogy reject/drop, ezért gondoltam megnézzük máshogy.
Biztos nálam van valami.
Sajnos a router-t ma elvitték és én is majd csak 2 hét múlva tudok ránézni. Megpróbálom megszerezni a config fájlokat, hátha abból ki tudsz silabizálni valamit. -
Begi
senior tag
-
Begi
senior tag
válasz Intruder2k5 #40971 üzenetére
Hmm, de ehhez az kéne, hogy 2 kábellel legyen összekötve a 2 router, vagy rosszul értem? ( Sajnos ez nem megoldható )
-
Begi
senior tag
válasz Intruder2k5 #40967 üzenetére
Igen köszi , közben már kipróbáltam és működik. Esetleg az első kérdésben tudsz segiteni?
Addig eljutottam, hogy létrehoztam egy guest interfész-t, majd ahhoz hozzáadtam egy wifi ap-t ez alapján. De ez sajnos olyan esetre iródott, ahol a router másik oldalán WAN van és nem LAN. Igy a firewall beállításokkal nem boldogulok.Chas01
Az egyik wifin kell minden LAN és net.
A másikon csak net.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
A következő a szituáció. Adott egy router, ami intézi a netet. Ezen lóg egy gép, illetve a 1043ND router.
Sikerült beállítanom a 1043ND-t, hogy ne csináljon semmit, csak egy sima switchként szórja a netet és a wifit, igy a rajta lógó gépek és az első routeren lévő gép egy hálózatban vannak és látják egymást.
Arra lenne szükségem, hogy a 1043ND még egy wifi-t szolgáltasson, viszont az erre csatlakozó gépek csak az internetet tudják elérni, a LAN-on lévő gépeket ne.
Tudtok valami jó howto-t erre?Illetve ha a 1043ND-n a LAN interfészen azt szeretném, hogy a router statikus ip-t kapjon az első routertől, akkor elég a protkolot átállítani DHCP-ről staticra?
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz Magnat #40197 üzenetére
Amikor még Wifin keresztül játszottam le FHD filmeket, vagy 720p-ket, akkor sokszor volt ez a jelenség. Néha még akkor is ha nem futott semmi más. Pedig 3m volt a router és az eszköz között. Aztán kipróbáltam egy 10GB állomány másolását PC-re Wifi-n keresztül. Max. 6MB/s volt az átviteli sebesség és ez is beesett 1-2MB/s-re néha 2-3 másodpercre. Valszeg emiatt akadozott a film is. LAN-on ilyen gond nincs, ha nem fut a transmission.
-
Begi
senior tag
válasz Kicsirics77 #40192 üzenetére
Ahogy Kicsirics77 is irja az Xvid-et birnia kéne még torrent mellett is. Főleg ha csak 2 upload volt akkor mindenképpen. Wifi-n vagy LAN-on próbálod?
Nálam LAN-on a 720p-s sorozatoknál már akadozik, ha 5-8 torrent fut egyszerre.
Ezért is tervezem a 3600-ra való váltást. No meg jobban is tetszik design-ra.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz kricsek #37953 üzenetére
option user 'valami'
Létezik ez a user?
Ennek a usernek van olvasási joga a /home/download könyvtárra?
Próbáld ki root-al.
option user 'root'Ushare-nek nincs adatbázisa.
Avi-val nem próbáltam még srt-t, csak VLC-vel (nem DLNA-n keresztül) ugyanazt a fájlt és úgy működött.
Igen, mert ez igy Sambán keresztül megy, és nem DLNA-n, illetve a VLC olvassa be a fájlokat, az meg simán kezeli az ugyanolyan nevű srt-t.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz kricsek #37941 üzenetére
Ha Wifin szeretnél 1080p-t nézni, akkor sajnos kompromisszumokat kell kötni. Nálam kb. 5-6MB/s volt a maximális elérhető sebesség Wifi-n/Sambán. És sajnos elég gyakran ez beesik 1-2MB/s-re. Ha filmet néztem ugyanez történt. Én ha filmet néztem minden mást kilőttem ( samba, ftp, transmission, stb. )
Gondolom mkv-nál próbáltad az srt-t. Esetleg megnézted avi-nál is?
Lehet hogy a lejátszó nem támogatja. ( Pl. nálam ez volt a szitu )
uShare-t nem látja se VLC, se Skifta (androidos app), se "ps | grep ushare", se semmi...
Jól értem hogy nem is fut a Ushare? ( "ps|..." )
top mit ad vissza? Ott látod a futó folyamatok között?
Beállítások rendben vannak?suste megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz kricsek #37587 üzenetére
2. Amikor még Minidlna/Ushare-t használtam, akkor kilőttem mindent mellőle, azaz csak a minidlna futott, se samba, se ftp, se transmission. És igy is Wifin néha akadozott egy jobb film. Sajnos ahogy néztem kb. 5-6MB/s a maximuma wifin keresztül a routerre kötött vinyóról, mindkét irányban. És random időnként beesik 1-2 MB/s-re 1-2 másodpercre. Ez simán akadást okoz. Javaslom a kábelen keresztüli DLNA használatot. Ott nem volt ilyen gond.
-
Begi
senior tag
Itt a maqyarázat.
Ext3 partition contain a used space of 5% for special reasons by default. The main reason for such space is so root can log in even when the filesystem becomes 100% used. Without this option, the root user might not be able to log in to "clean up" because the system could become unstable, trying to write logs to a 100% full system for example. The other reason is to help with less fragmentation on the filesystem.
The issue with this is that hard drives are getting so big the 5% can add up to be quite a large amount of wasted space. (eg. 100 GB = 5 GB reserved). Now if you separate your filesystems to like /home for example it might be a good idea to adjust these and reclaim that wasted space. It's a safe bet to leave your / filesystem at 5% reserved just in case. Leave reserved space for filesystems containing /var and /tmp also or else you'll end up with problems.
Now to change your reserved space to 1% of the drive, which is fair for non-root filesystems.
# tune2fs -m 1 /dev/sdXY[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Igen. m2ts-t támogatja a ushare, gondolom a minidlna is. Csak ushare-rel próbáltam. Amúgy a legegyszerűbb, ha kipróbálod mindkettőt. Megnézed melyik jön be neked jobban. Akár egymás mellett is futtathatod őket, bár egyszerre ne streameljenek, mert belehal a router.
lasarus1988: Mik a minidlna beállítások? Ellenőrizd, hogy a megfelelő könyvtárak vannak neki megadva. Esetleg töröld a létező adatbázist.
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Bár már régóta nem használom egyiket sem, igy csak emlékeim vannak róla, de uShare nálam tök jól működött, egészen addig amig nem akartam feliratot berakni az mkv-khez. Valamiért azokat nem igazán osztotta meg, mig a minidlna igen.
Le nem mértem, de talán a minidlna egy hangyányit több erőforrást eszik meg. -
Begi
senior tag
Hmm. Olyat kéne látnod, hogy 192.168.1.x
Szóval a router bekapcsolva, gép a LAN portba dugva ezt produkálja? A routerbe van még dugva valami? Próbáld meg úgy, hogy húzz ki mindent, csak a PC legyen bedugva a routerbe. Úgy mit tapasztalsz?
A routeren milyen firmware van?
Esetleg próbáld meg alaphelyzetbe állítani a hátulján lévő reset gombbal. Fórumon megtalálod a módját. -
Begi
senior tag
Hmm. 14k-ért már vehető egy 3600-as. Azt hiszem elgondolkodom a cserén
gaston63:
IP-t kap a géped?
Parancssorba: ipconfig[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Én is
[601910.970000] BruteForce-SSH IN=eth0.2 OUT= MAC=74:ea:3a:a5:cb:64:00:90:1a:42:57:29:08:00:45:00:00:3c SRC=207.223.243.125 DST=Sze.Ret.Néd.Tudni LEN=60 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=47 ID=51464 DF PROTO=TCP SPT=50854 DPT=2222 WINDOW=5840 RES=0x00 SYN URGP=0Valaki rányomult az Alex féle OpenWRT-re.
Fura, hogy ua. a source ip.[ Szerkesztve ]
-
-
Begi
senior tag
Az egyszerre egy torrent töltése szerintem nem hülyeség. Persze queue-ban ott lehet a többi is. Ahogy néztem 2 letöltés már eléggé megterheli a routert. Ezért is limitáltam 1-re. A load igy 1 körül marad minden egyéb nélkül.
És tapasztalataim alapján nem fog gyorsabban lejönni 4 torrent, ha egyszerre, vagy egymás után töltöd. Sajnos a proci limit itt már bejátszik.( Azért irtam 20Mb/s -> 2MB/s-t, mert igy 10-es a váltószám. Nem akartam senkit félrevezetni. Számolni igy sokkal egyszerűbb, tisztában vagyok a byte és bit közötti váltoszámmal. )
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Nálam a 2/2 teljesen jó, úgy hogy elvileg 20/20-as netem van, gyakorlatilag 20/40.
Kell hozzá swap és ext3/4. Még egyszer sem indult újra a router. Persze csak ésszerű keretek között használom. Egyszerre csak 1 torrentet töltök, természetesen mellette akármennyi lehet seedben, de olyan 8-10 szokott lenni maximum. -
Begi
senior tag
válasz nihill #34599 üzenetére
Gyári fw-vel nem fog menni.
Ahhoz hogy legyen minidlna a routeren kell valami linux alapú 3rd party firmware.
Ilyen például az itteni topiclakók nagy megelégedéssel használt vargalex féle OpenWRT. Abban minden benne van, be van állítva minden, igy szinte minimális tudással is egy torrent/media szerverré tudod varázsolni a routeredet.
További infók itt, illetve a topicban. -
Begi
senior tag
válasz nihill #34564 üzenetére
Szerintem nincs ilyen korlátozás. Amig használtam a minidlna-t addig kb. 2-300 fájlt osztottam meg vele. Annyit tettem hogy a /var/log-ból átraktam a database-t a /mnt-re.
Közben rájöttem hogy te valszeg gyári fw-t használsz. Arról sajnos nincs tapasztaltom.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz Kicsirics77 #34385 üzenetére
Még mindig nem egyértelmű számomra hogy hol a gép és hol a router, no meg hová tűnt Daemon Hill, de hagyjuk is mert szerintem elbeszélünk egymás mellett.
-
Begi
senior tag
válasz Kicsirics77 #34383 üzenetére
?
Bocs ha egy kicsit értetlenkedek, de nem lehetne azt csinálni, hogy bedugod a gépbe a 3G modemet.
LANon csatlakoztatod a routert. Routerre telepitesz és közben a gépen töltöd a csomagokat.
Esetleg még azt is megcsinálhatod, hogy WinSCP-vel/FTP-n/Samba-n átmásolod a telepitendő csomagokat, amint letöltötted a gépre. Vagy amit javasoltak itt előttem, megosztod a netet a router felé. -
Begi
senior tag
válasz Kicsirics77 #34380 üzenetére
A legegyszerűbb az, ha a meglévő csomagokkal elkezded a telepitést. Úgyis kiirja, hogy mi kell még. Azt letöltöd és aztán ha szerencséd van minimális konfiguráció után használhatod is.
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz Maximusz #34349 üzenetére
Win7 elég ratyi ilyen szempontból. Mig XP simán megjegyzi a jelszót, win7 nem akarja, hiába pipálod be az opciót.
Ezt én egy batch file-al küszöbölöm ki, ami igy néz ki:
@ECHO OFF
net use j: \\samba_megosztás password /USER:username
( Pl.: net use j: \\tp-link\mnt 12345 /USER:router )Ezt beraktam az inditópultba és azóta minden okés
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz devil2k #33846 üzenetére
És gondolom nem ntfs-el próbálkozol.
Csak azért kérdem, mert nálam minden beállítás alapon van, ext3 fájlrendszer van a vinyón, 256 vagy 512MB swap és ha ilyen 10-15GB-os torrenteket adok hozzá, akkor a 2. vagy 3-nál kezd el csak belassulni. Nagyon terhelt addig szokott lenni, mig a fájlokat létre nem hozza, utána már türhető mig le nem tölti a fájlokat, aztán seedelésnél nincs probléma
-
Begi
senior tag
Ööö, ezt most nem értem. Én Litter-nek irtam a választ.
Csak azért kérdeztem,mert ez a tipikus esete annak, ha a router valamit mókol a HDD-vel. Pl. fájlrendszer ellenőrzése. Ez a HDD méretétől függően eltarthat akár 10-30 percig is.
Ha még 30 perc után sem indul el rendesen a router, akkor viszont az ext-root lehet a hibás. Ha lehúzod a HDD-t el fog indulni default beállításokkal.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz Tomi_Sci #33449 üzenetére
Nem, az állásban nem sérülhetett meg.
És mivel újraformáztad a szektorhiba is kizárható.
Esetleg próbáld meg hogy bedugod PC-be és teleirod, majd kihúz-bedug és az összes adatot amit ráirtál kiolvasod. Ha eközben sem hal meg, akkor elméletileg minden rendben van vele.
Más pendrive jól működik?
Ha nem inditod el a transmissiont, csak bedugod a pendrive-ot, akkor is leáll egy idő után router/pendrive, illetve egyáltalán felismeri a router bármikor is?
A teleirást-olvasást a router alól is próbáld ki, ha a PC-ről minden okés.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz Tomi_Sci #33437 üzenetére
Oct 30 18:10:00 OpenWrt kern.err kernel: [ 90.690000] hub 1-0:1.0: unable to enumerate USB device on port 1
Ebből úgy látszik, hogy bár érzékeli, valamiért nem tudja csatlakoztatni az eszközt. Próbáld ki esetleg egy HUB-on keresztül.
PC simán felismeri?Sebiferi
Tuti hogy fut a transmission? top mit ad vissza?[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz Intruder2k5 #33341 üzenetére
ver. 1.1.5.
Jelenleg 8 torrentet seedel. (Kb. 100GB)
Minden default (Alex által beállitott ) értéken.És ha már transmission. Azt vettem észre, hogy ha leállitom, majd újrainditom a transmission-t, akkor az addig queue-ban lévő torrentek ( 2 a queue size) nem indulnak el, hanem paused állapotban maradnak.
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Alex vagy aki tudja.
Feltettem az 1.1.5-ös fw-t végre. 1.0.1-ről frissitettem.
Eddig minden rendben működik is, egy dolgot nem tudok, hogy miért van, mégpedig az, hogy ha bejelentkezek Luci-n keresztül a routerre, akkor az Overview ablakban nincs semmi, csak az hogy collecting data:
Ez mitől lehet?
Illetve az Interfaces és Wifi oldalakon is csak collecting data fogad.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz csabsz13 #33055 üzenetére
Szia,
A CAT5-ös kábel csak 100Mb/s sebességre képes. Gigabitre Cat5e vagy Cat6-os kábelt kell használni.
Második kérdésedre pedig a válasz az, hogy attól függ. LAN sebesség a kérdés vagy Wifi? Milyen fájlrendszer van a külső vinyón/flash drive-on?
OpenWRT + ext4 LAN oldalon olyan 10-12MB/s körüli értéket ad.
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Közben sikeresen megoldottam ezt a problémát.
Leirom, hátha esetleg valaki szintén belefut.
A gondot, ahogy irtam is a reserved blocks jelenti ext3 partició esetében, mikor elfogy az üres hely.
A megoldás a tune2fs. Mivel nem szerepel a telepitett csomagok között, igy fel kell rakni.
Majd ezt a reserved block értékét lehet csökkenteni vagy ki is lehet kapcsolni. A teljes folyamat:
1. SSH a routerre
2. Jelentkezz be root-ként
3. opkg update
4. opkg install tune2fs
4a. opkg install libext2fs
5. Állits le minden szolgáltatást elővigyázatosságból. Pl.: /etc/init.d/transmission stop , /etc/init.d/samba stop
6. Keresd meg a partició számát: Pl. mount parancs -> /dev/sdaX... on /mnt
7. tune2fs -m Y /dev/sdaX (X a 6-os pontban megtalált szám, Y a kivánt reserved blocks %-ban, a default 5)
8. tune2fs -l /dev/sdaX - Ezzel ellenőrizheted hogy mit állitottál be. Keresd meg a Reserved block count: xxx bejegyzést.
( Ha igy adod ki a parancsot, akkor nem is kell sokat keresni: tune2fs -l /dev/sdaX | grep -i reservedEzek után tuti hogy lesz szabad helyed.
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Lehet hogy volt már másnak ilyen problémája, de sajnos nem találom a topicban.
Szóval a lényeg hogy betelt a 2TB-os vinyó. EXT3 van rajta. Majd elkezdtem törölni róla fájlokat, több GB-ot, de még mindig azt irja a df, hogy 0bytes free.
Keresgéltem a neten és azt találtam hogy a tune2fs-sel lehetne a reserved space-t csökkenteni, mert ez okozhatja a galibát.
Mivel a csomag nincs fent, igy gondoltam hátha van valami könnyebb megoldás, hogy lássam azt a pár GB szabad helyet.Előre is köszönöm a segitséget!
-
Begi
senior tag
válasz Kissapka #32988 üzenetére
Ha működik a kábel rendesen, akkor mindenképpen kéne látnod a boot folyamatot a soros porton.
Kivéve ha teljesen halott az egész.
Sajna az hogy ha bedugod a LAN kábelt és látod hogy világit a led, az nem jelent semmit. Max annyit, hogy a fizikai illesztő működik a LAN porton. -
Begi
senior tag
válasz kenand #31744 üzenetére
Szia,
Igen megoldható simán. Én is ext3-al használom a rendszert.
Lucin keresztül be lehet konfigurálni, hogy mi legyen a swap és hova mountolja a másik particiót.Tomi_Sci
Bár én nem PC-ről érem el a Minidlna-t, de simán működik. Meg kell adni neki a videó/audió fájlok helyét és elinditod a minidlna-t. ( Úgy emlékszem a default a /mnt )[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Igen a cross az a keresztbe kötött kábelt jelenti. Két gépet azzal érdemes összekötni. Neked a patch változat kell. Bár manapság az ethernet phy-k ( fizikai illesztők ) meg tudják változtatni a jelvezetékek sorrendjét, igy cross kábel is használható patchként. De nem ajánlott
Gargoyle-t nem ismerem én sem, csak már olvastam itt róla 1-2 hozzászólásban. Vargalexét pedig jól leirta Pr3s .
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz soldner #31544 üzenetére
Szia,
Igen a Wifi kikapcsolható, ahogy ha jól sejtem nagyjából minden router esetében az.
Nem tudom hogy milyen fw-vel szeretnéd használni a routert, de ha esetleg OpenWRT-vel, javasolt a Vargalex féle build, akkor még az is megoldható, hogy gombbal ki-be kapcsold a Wifit.Menotti megelőzött
Teki1986: Felhasználás függő az fw. De javasolt a gyári lecserélése. Hogy most a Vargalex félére, vagy Gargoyle-ra, azt már a cél és Te határozod meg.
UTP kábel tudja a gigabitet, ha CAT5e-s vagy CAT6-os.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz kocfej #30351 üzenetére
Ha csak média fájlt szeretnél látszatni kivülre, akkor MiniDLNA. Sosem próbáltam, igy nem tudom, hogy működik-e. A tűzfalon engedélyezd a config-ban beállitott portot és aztán valahogy a távoli gépen meg megadod az ip:port párost egy olyan programnak, ami tud DLNA-t.
@kovyhun 30354: Akkor DLNA, azt tudnia kell a BOX-nak is ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Begi
senior tag
válasz nagyfejü #30302 üzenetére
A linkelt oldalon ott van, hogy hogyan kell weben keresztül beállitani a HDD-t. De az NTFS nem ajánlott ehhez a routerhez. Elég gyér az irási/olvasási sebesség NTFS esetén. Jól értem hogy PC-vel szeretnél torrenteket letölteni a vinyóra? Emellett nem biztos hogy mennyi fog párhuzamosan a mozizás is.
@instantwater
Ha megfelelően van beállitva az OpenWRT, ext3/4-re van formázva a HDD és hajlandó vagy kompromisszumokat kötni, akkor nem nevezném lassúnak a torrentezést.
Én 1 éve használom torrentre, max akkor váltok PC-re, mikor nagyon gyorsan kell vmi, egyébként mindent ezzel töltök. Élvezet látni a haverok arcát, mikor akárhonnan mobilról adom hozzá a letöltendő F1 futamot.
És mediaszervernek is egész korrekt, még wifin keresztül is használható, persze ott már a jobb 1080p-s fájlok megeszik a sávszélességet. De LAN-on keresztül hibátlan.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz nagyfejü #30290 üzenetére
És milyen fájlrendszert szeretnél? Állandóan ott lógna a HDD a routeren?
Mert ha jó a linuxos és állandóan ott lógna, akkor ott a vargalex féle HDD formázó oldal. Az rendesen megformázza a HDD-t és ráadásul csinál rajta egy swap particiót is. Gondolom nincs szükséged ext-root-ra, igy azt az opciót válaszd, ahol csak 2 particiót hoz létre, ha esetleg van, akkor kell a 3 partició, de ezt is meg tudod csinálni az oldalon.
De mielőtt nekikezdesz javaslom olvasd el a leirást.
Ezek után a belső hálón \\192.168.1.1\mnt -vel elérhető a vinyó. ( Vagy \\tp-link\mnt ) Értelemszerűen az 192.168.1.1 a router ip cime, ha nálad nem ez, akkor azt ird oda, ami.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz nagyfejü #30155 üzenetére
Ehhez nem kell a routert konfigurálni. Dugd be a mediaplayert és a PC-t a LAN portok-ba, és oszd meg a PC-n a tartalmat. Ha DLNA-t akarsz, akkor kell egy olyan PC-s szoftver, ami tudja. Pl. Nero Mediahome, de ha elég a samba-n keresztüli lejátszás, akkor nem kell semmi, csak a megosztás.
-
Begi
senior tag
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Rég irtam a topicba, de folyamatosan olvasom. Nálam még vigan fut Alex féle 1.0.1, de most akadt egy kis problémám a DLNA-val.
Vane egy LG BX580-as lejátszóm. A legutóbbi fw frissités óta nem tudja lejátszani sem a minidlna sem a ushare által megosztott tartalmakat. Mindig "unknown video format"-ot ir. Samban nincs ilyen gondja.
Szóval a kérdésem az, hogy a legújabb vargalex fw milyen verziójú minidlna-val és ushare-el van felvértezve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest