Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz Shadowbull #2616 üzenetére

    Ma bárhol bármikor a kezébe lehet adni, és a kezébe is adják, mert hirtelen egy kis zombi lesz belőle, akivel nem kell foglalkozni.

    A probléma valós, ettől függetlenül mindig megmosolyogtat amikor az idősebb generációk próbálják rávetíteni az ilyesmit a fiatalabbakra. Közben pl. párom nemrég nyaralt anyukájával, többet bambulta a telefon kijelzőt mint amit vele beszélt/nézelődött az utazás alatt (mármint az anyuka, 50+). Én millenialként rajzfilmek + számítógép előtt nőttem fel, fater sokat basztatott is ugyanezekkel a dumákkal. Na én simán tudom napokig mellőzni a "képernyőt" IRL tevékenység miatt, pl. nyaraláskor csak akkor szedem elő ha fotózni/térkép kell (esetleg nagyon üresjáratokban kitölteni az időt). Nincs elvonási tünetem miatta. Szóval ez is embertípus függő inkább.

    A tévében nem futottak olyan algoritmusok, amik azt elemezték hogy mivel lehet a legjobban lekötni a figyelmed, hogy aztán azt a tartalmat tolják eléd.

    Most viccelsz, ugye?

    Nem voltak 15 másodperces videók, amit órákig lehet nézni egymás után, ami konkrétan olyan függővé tesz mint a drogok, és brutálisan rombolják a hosszútávú koncentrációs képességeket, és lehet sorolni.

    Ez megint csak vicc akar lenni ,ugye? Aki TV-t nézett az gyakorlatilag a <fél perces, szakemberek által precízen figyelem megragadására szabott reklámokat nézett amit néha zavaró módon megszakítottak valami uncsi tartalommal. :DDD

    Egyébként meg ez is embertípus kérdése, én pl. utálom az instát, tiktokot, trugyúb rövidgatyákat meg a többi ilyen vackot. Pedig én masszívan Quake 3-oztam serdülő koromban, lehet sokszor kevesebb idő alatt leszedtek mint ameddig egy átlag tiktok picsa riszálja magát valami modoros felirat mögött. :P

Új hozzászólás Aktív témák