Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    válasz Ck. #12830 üzenetére

    A kornyezetkarosito hatasat most inkabb skippeljuk, de szerintem ez nem jo otlet sem M.o.-on sem arra feled. (zart kert/telek estene talan, de akkor meg a mondat elso fele jon kepbe megint. Legalabbis nalam :U)

    Mi mindig "brummogtatunk" foleg telen, de ez annyit tesz, h beindutjuk majd utanna helyezkedunk el, vetkozunk le, allitjuk be a zenet/radiot. Igy beszallastol szamitva 1 percen belul tutira indulunk. Ez jot tesz a motornak,d e meg nem szennyez annyit. Szerintem

    Akit esetleg erdekel a kis vezeteknelkuli CP/AA dongle. Tegnap megjott, "beszereltem" (kabel osszedug es kesz. A konyokloben levo USB termeszetesen nem hasznalhato)
    Elegge plug&play a dolog az elso csatlakozas volt max 1 perc, ma reggel mar inkabb 20mp korul. Tokeletesen mukodik rovidtavon.
    Hosszutavu hasznalatrol majd beszamolok, de ha lehet hinni az internet nepenek akkor azert elofordulnak fagyasok es ujraindulasok, ha v.ki folyamatosan hasznalja 3-4-5 ora folyamatosan.
    Kis keses van, de siman toleralhato, h cserebe ne kelljen allandoan dugdosni.

    Az egyetken amire meg nem jottem ra, h ilyenkor a BT-s kapcsolatot erdemes-e torolni vagy sem? 2 keszulek van, nyilvan CP csak 1-rol mukodik igy a masiknak a BT-s csatlakozas jo lenne.
    Ezt majd meg tesztelem, de az osszeget (84EUR akciosan) boven megerte.

Új hozzászólás Aktív témák