- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
Intruder2k5 #897 üzenetére
Köszi, de gőzöm nincs hogy kel beállítani a vpn-t. Egy kis segítséget kérnék , ha lehet.
-
-
PonPon
senior tag
válasz
Intruder2k5 #897 üzenetére
ja hogy nem helyi hálózaton, azon átsiklottam
OpenVPN-el szoktatok kísérletezni? nekem van beállítva több router-en site-to-site vpn is, de dög lassú
hiába próbálkoztam más titkosítással, tömörítés kikapcsolással szinte semmi nem javult.
100mb-es hálózaton, olyan 800kB/s-nél nem egy gyorsabban -
-
slice14
veterán
Azt megtudnám oldani, hogy a gép kihagyásával külső vinyón lévő zenéket tudjam halgatni tnem helyi hálózaton? Én vpn-re gondoltam, de gőzöm ssincs hogy tudom beállítani.
-
retexis
tag
válasz
Intruder2k5 #892 üzenetére
Köszi.
Még a nyomtatót is sikerült belőnöm USB-re, nagyon heppi vagyokEgyre jobban tetszik ez a tomato.
-
-
retexis
tag
Még egy kérdésem lenne, amire nem találtam opciót.
Be lehet állítani valahogy a tiltás szavakra vagy weboldalra? -
-
válasz
Intruder2k5 #888 üzenetére
Hát a lakáson belül érdekes lenne, a lakásba pedig optikán jön a T-s net.
-
-
válasz
Intruder2k5 #886 üzenetére
Nekem csak annyi kellene, hogy amelyik gépet én kábelen csatlakoztatom (mert csak én tudom), vagy wifin csatlakozik a jelszóval kellőképpen védett hálózatra az azt az IP-t kapja amit én akarok. Aki pedig wifin a guest hálózatra csatlakozik az egy dinamikus 192...-es IP címet kapjon. A két hálózat a külön Vlan miatt nem éri el egymást.
Igazából ha jobban belegondolok és a feljebb említett kapcsolót nem kapcsolom be, akkor valahogy így kellene működnie a dolgoknak. -
Semmi különös, csak amit leírtam! Bár pontosan nem tudom, hogy milyen körülmények közt üzemel ez a router, kik férnek hozzá fizikailag, kik elől is kellene védeni - főleg kábelen -, csak megjegyeztem, hogy ez a DHCP szűrés még nem védelem, mert fixen beállított ip címmel be lehet jutni a hálózatra, ha egyébként az elérés többi feltétele adott! Tehát, mondjuk rá van dugva kábellel a gép!
-
válasz
Intruder2k5 #884 üzenetére
Mire gondolsz?
-
-
válasz
Intruder2k5 #881 üzenetére
Ezt én is ismerem, csak ezzel az a probléma, hogy a guest wifin is működik a tiltás. Nem lehet beállítani, hogy mely Vlan-on működjön.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #881 üzenetére
Pár napja kellett csinálom ilyen szűrést/kitiltást. Pontosan így működik. Fix IP -ken kívül kitiltott mindenkit.
-
-
retexis
tag
válasz
Intruder2k5 #878 üzenetére
Fel merült bennem még egy kérdés.
Itt létre lehet hozni vendég hálózatot (guest network)? -
-
McDog
aktív tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy hol lehet a rutottent jelszavát megváltoztatni?
Előre is köszönöm.
-
emlekmas
tag
szerk: dupla
-
emlekmas
tag
És igazából neked is a LAN1-be van bedugva a "madzagod"? -
retexis
tag
válasz
Intruder2k5 #872 üzenetére
-
Itt van a legfrissebb!
-
retexis
tag
válasz
Intruder2k5 #870 üzenetére
Ezt lőttem hozzá.
Mást nem találtam. -
-
-
retexis
tag
válasz
Intruder2k5 #866 üzenetére
Nekem a systemben csak a RAM adatai láthatóak. Az NVRAM adatai talán rejtve lennének?
Sorry a lámaságért, de tomato-t most probálom először. -
-
retexis
tag
válasz
Intruder2k5 #860 üzenetére
A system szerint a memróia 92%-a használatban van.
Amúgy ennél van wireless ütemezési lehetőség? -
válasz
lolchief70 #863 üzenetére
Dehogynem! Csak a már beállított indítóscriptet, és a konfigfile-t is lecserélte az eredetire, ami az ipk csomagban van! Azokban meg semmi sincs beállítva!
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
újratelepítettem az rtorrentet.
ipkg update
ipkg install -force-reinstall rtorrent parancsokkal.Az újraindítás parancsara ezt írja ki:
root@unknown:/tmp/home/root# /opt/etc/init.d/S99rtorrent restart
-sh: /opt/etc/init.d/S99rtorrent: not foundNem telepítette rendesen?
-
-
Ha Tomato-ban Japánra állítom a Wifi régióját és a 14-es csatornára kapcsolok, akkor hogy lehet elérni, hogy a kliens is lássa?
Az általam létrehozott beállításokat hogy lehet eltárolni? (wifi jelszó, mac címek, dns bejegyzések) -
-
retexis
tag
válasz
Intruder2k5 #858 üzenetére
vissza kapcsolódott.
Most rebootoltam már sokadjára és most már rejtélyes módon jó lett.
Azért köszi. -
-
retexis
tag
Üdv!
Találkozott már valaki olyannal, hogy ha ki kapcsolom az SSID broadcast-ot majd rebootolom a routert, akkor továbbra is adja az SSID-t?
Ez talán valami bug?
Ez egy Netgear WNR3500L v2 és Shibby féle firmware. -
válasz
Intruder2k5 #855 üzenetére
Y kábel rendelve Ebay-ről. USB hubra fentebb, vagy az N66U fórumon azt mondta az egyik srác, hogy az nem volt túl stabil neki.
Remélem ez megoldja a gondot, mert a hálózaton kívül, backup funkciókra is használnám a kicsikét.Köszönöm a segítséget!
-
Ilyet tipikusan a HDD leszakadása szokott okozni, ami meg a kevés áram következménye! Nem véletlen, hogy mindez pont a HDD terhelésekor jött ki! Megoldás egy aktív USB HUB lehet, így a HDD nem a routerről venné az áramot, vagy esetleg egy Y kábel, amivel mindkét USB-re rá tudod kötni egy időben!
df kimenetről leírást nem tudok...
-
válasz
Intruder2k5 #853 üzenetére
WD Elements SE Portable 2,5" USB 3.0-s HDD, szimpla semmi külső táp. Amihez eddig volt csatlakoztatva a telefon, ahhoz tud továbbra is csatlakozni, de a másikhoz (5ghz => 2,4ghz) már nem tud.
A df -h parancs eredményéhez nincs valahol valami leírás, hogy mi mit jelent?
-
-
válasz
Intruder2k5 #851 üzenetére
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
/dev/root 8.3M 8.3M 0 100% /
tmpfs 124.9M 620.0K 124.3M 0% /tmp
devfs 124.9M 0 124.9M 0% /dev
/dev/mtdblock3 22.3M 848.0K 21.4M 4% /jffsÚj wifi kapcsolat alatt nem tudom mire gondolsz, az eszközök kapcsolódnak ugyanúgy, viszont a serveren lévő virtuális gépek nem kapnak IP címet. Ez vagy a router miatt van, vagy csak azért mert a szerverem anyja pénzért árulja a testét...
Ez az egész megbolondulás akkor kezdődött, amikor a routerre kötött vinyóra ~100Gb-t kezdtem el másolni. Egyszer csak megszűnt a smb megosztás, majd a dlna is megmakkant és elkezdett rakoncátlankodni minden.
-
Nem, akkor nem kerek valami! Egyébként a jelszó ugyanaz, mivel a routeren egy felhasználó van, az pedig a root, az admin névvel csak a webes felület érhető el, a root-al viszont minden! De visszatérve a hibára, ha a Tools - System menüben kiadod a df -h parancsot, akkor mit kapsz válaszul? Új WiFi kapcsolatot tudsz létrehozni? Mármint el tudod érni WiFi-n a routert olyan eszközzel, amivel most csatlakozol rá, és még nincs feljelentkezve?
-
válasz
Intruder2k5 #849 üzenetére
Akkor ennek semmi jelentősége a belső hálózatra?
Ha Putty-al nem tudok bejelentkezni a root jelszóval, ami elvileg ua mint az admin jelszó és a vinyót se jó helyre csatolja fel, akkor nem kerek valami ugye? -
-
válasz
Intruder2k5 #847 üzenetére
PPPoE kapcsolat van, a modem az egyik portot netet a routernek, vagy akármi másnak, a másik négy portján pedig IPTV-t szolgáltat(hat).
-
A modem, az valóban csak modem, vagy modem router kombó? Tehát a routered rendes külső IP címet kap tőle, vagy pedig 192.168.x.x belső címet? Utóbbit nem szabadna megszakítania semmiképpen, előbbit viszont, tehát a külső kapcsolatot szokták újraépíteni, de leginkább csak PPPoE kapcsolat esetén! DHCP-n nem jellemző, bár itt is lehetséges!
-
Ha a WAN uptime lényegesen kisebb, mint a router uptime, az a router hibája, vagy inkább a modem/szolgáltatóé?
(száloptikás net T-től, Huaweii modem) -
emlekmas
tag
válasz
Intruder2k5 #844 üzenetére
Köszönöm
, megcsináltam a Reportot.
-
válasz
emlekmas #843 üzenetére
Shibby féle Tomato Bug Report küldéséhez nem kell sehova regisztrálnod!
http://tomato.groov.pl/?page_id=334&bugerator_nav=add&bug_project=1
-
emlekmas
tag
válasz
#79335424 #842 üzenetére
Köszönöm a linket, én is végigtoltam, működik
. Más kérdés, hogy a beállítások nagy részét sajnos nem értem, de ez az én hiányosságom a témában.
Viszont találtam egy kicsike "hibát" ezért ha van itt olyan, aki szokott visszajelzéseket küldeni, akkor jelezheti (én ezért biztosan nem fogok regisztrálni külön sehová) hogy a 108-as Shibby Tomato az összefoglaló lapon nem jól jeleníti meg az ASUS rt-n16nál, hogy melyik lan portok vannak használatban (nálam a router hátlapja szerint 1 és 2-es port, a firmware szerint meg a 3-as és 4-es)
-
-
emlekmas
tag
Érdeklődöm, hogy egy gyárilag 1.0.2.3-as verziójú asus rt n16-ot milyen megbízható, stabil firmware-rel kellene felokosítani, és hol találok step-bystep leírást egységsugarú userek részére?
Gugli dobott egy [link] ilyen oldalt, de nem tudom, hogy ez-e a legjobb, ami nekem kellene? -
válasz
DonThomasino #838 üzenetére
Nem!
-
DonThomasino
veterán
Az SSH elérésnél a ROOT ot meg lehet vhogy változtatni?
-
válasz
lolchief70 #836 üzenetére
Nem, semmi gond ezzel...
-
lolchief70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #828 üzenetére
Köszi szépen!
Az hogy JFSS N10U-nál hiányzik nem kavarhat be ugye?Erre gondolok:
FIGYELEM!Akinek kisebb, 4 vagy 8MB flash memóriával ellátott routere van, azzal könnyen előfordulhat, hogy az általa feltöltött firmware-ben nincs JFFS menü, vagy ha menü éppen van is, a rendelkezésre álló hely olyan kicsi, hogy azt nem lehet formázni és felcsatolni! Ez a kis kitérő csak nekik szól, akinél megvan a JFFS, és sikerült is aktiválni, az hagyja figyelmen kívül ezt a néhány sort! Tehát, a JFFS hiánya azért lehetséges, mert a kis flash memóriában nem marad hely a firmware mellett! Kétségbe esni azonban nem kell, a dologra van megoldás, és így néz ki...
USB and NAS -> USB Support -> Run After Mounting
mezőbe másold be az alábbiakat...
Kód: [Kijelölés]
umount /tmp/mnt/*
swapon /dev/sda2
mount -t ext3 /dev/sda1 /opt
mount -t ext3 /dev/sda3 /nas
/opt/etc/init.d/rc.unslungEzután Save, majd reboot, és léphetsz is tovább a következő pontra!
Ez a lépés HDD-n nem módosított semmit amikor annak idején megcsináltam, tehát most indifferens lesz?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #834 üzenetére
Köszi!
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #832 üzenetére
Köszi az infót! Ha egyszer bekonfigoltam, akkor utána nem szoktam állítgatni, így rebootolni sem igen kell. Én a stabilitás miatt választottam ezt a típust és jelenleg teszi is rendesen a dolgát. Ha gond lesz vele, akkor lecserélem a buildet, de amíg így müxik, addig nem piszkálok bele.
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #830 üzenetére
Hát az tény, hogy lassabban áll fel. Ez nálam kb. 5-10 perc. Meg egy kicsit lassabban is reagál a változtatásokra. De én ezt eddig a régebbi hardvernek tudtam be. Linksys E3000 a viszonyítási alap.
-
válasz
#79335424 #829 üzenetére
Egyeseknél a router indulása 20-30 percet is igénybe vesz! Ha jól rémlik, először a 104-es buildnél jelentkezett, aztán a 105-be állítólag javításra került, majd miután kiderült, hogy mégse, csak ezért készült a 105.1, de mindhiába, mert azóta is újra és újra előjön a téma! Mondjuk nem mindenkinél jelentkezik, de arról lövésem sincs, hogy mi okozza, és min múlik az, hogy nálad fog jelentkezni, vagy se... Így az a biztos, ha K26RT-N-t teszel fel, erre még senki sem panaszkodott, vagy ha ragaszkodsz a K26 buildhez, akkor maradj a 102-nél, ami az utolsó tuti jó build volt!
http://www.linksysinfo.org
http://tomatousb.orgA hiba tehát nincs összefüggésben az USB port használatával!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #828 üzenetére
Ezt a vinyós funkciót még nem használtam (NAS van a router mögött). Kb. 2hete megvettem az N16 -ot, felraktam a legújabb AIO buildet és eddig csak a saját bénaságom okozott "hibát". Mi a gond az új buildekkel?
-
válasz
lolchief70 #827 üzenetére
Szia!
Úgy látom, mintha örülnél neki!
Felteszed rá a Tomato-t, beállítod a webes admin felületen lévő dolgokat, létrehozod az fstab-ot, és már működik is! A HDD-hez nem kell nyúlni, sem particionálni, sem formázni, sem telepíteni rá! Az jó úgy, ahogy van! Firmware-t pedig vagy K26RT-N-t, vagy pedig egy régebbi K26-ot tegyél rá, mert az újabb K26-os buildekkel baj van! Ezek közül válassz...
tomato-K26USB-1.28.RT-MIPSR2-102-AIO.trx
tomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-108-AIO.trxHa nekem lenne RT-N16-om, akkor az alsó lenne...
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Megkaptam az N16-osomat.
Szeretnék feltenni rá Tomatot. Az N10-nél megformázott és használt Usb-s Hdd-t kell bármiben is módosítani formázni partíciókat törölni stb.? Kell új optwaret letölteni vagy bekonfigolom és mehet is az Rtorrent?Köszi!
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok! Van egy linksys wrt54gc router, melyen gyári fw fut, rendben működik. Ez egy panelben van, ahol elég gyengék a wifis jelek. Ehhez a routerhez csatlakozik egy másik gép egy TL-WN727N usb-n wifin keresztül, de nagyon gyenge a jel. Gondoltam kipróbálom a saját routeremet, egy asus rt n100u-t, hogy kábelen csatlakoztatom az usb-s géphez és az asus egy kliens lesz a hálózatban. Amennyiben jobban működne, mint az usb, akkor vennék egy másik routert ide véglegesen. A kérdés, hogy mit kell beállítanom az asuson, hogy ez működjön is? A linksys jelenleg 192.168.2.1 ip-vel rendelkezik. Ha nem túl bonyolult, leírnátok? Illetve egyáltalán van értelme a próbának? A router jobban veszi a jelet, mint az usb?
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Van egy ilyen routerem Linksys WRT54G/GS/GL amin Tomato 1.25 firmware futott ,de a tegnapi nap folyamán megszünt létezni a wifi, vagyis a telefonok ,notebook látja csak nem tudd csatlakozni.
Nem nyúlt hozzá senki nem lett újra indítva egyszerűen "bedöglött".
Újrainditottam ,softweresen is ki is húztam a konektorból,de semmi.
Felraktam rá az újabb 1.28 firmwaret ,de a probléma még mindig fent áll.
A router vezetékes része mükődik,csak a wifi nem .
Mi lehet a gond ?
Ha új állja a helyét milyet érdemes venni ?
(Ezt nagyon szeretem mert soha semmi gond nem volt vele )Válaszokat előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #823 üzenetére
Fantasztikus! Köszönöm!
-
válasz
#79335424 #822 üzenetére
Ha SSH-n eléred, ott megnézheted, hogy jól adtad-e meg a portot, illetőleg el is érheted tunnel-en, helyi címen!
Lehet Adnroid-ra OpenVPN-t is beállítani, de leírást PPTP-hez tudok linkelni most!
http://users.atw.hu/asusrouterforum/index.php?topic=180.0 -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #821 üzenetére
Köszi a választ! Nincs proxy és több IP -ről is próbáltam. Nem indítottam újra, mert dolgoznak mögötte, csak save -et nyomtam. Kellene hozzá reboot? A kérdésedből azt szűröm le, hogy ennek mennie kell pl. 8585 -ön is, csak vmit elnyomtam. Kinyomozom, hogy mit.
A másik ez az FTP -dolog. Ezt viszont más is használná, úgyhogy jó lenne rá vmi bárhonnanműködik -megoldás. Egyébként az smb sem megy. Erről olvastam, hogy problémás és a legegyszerűbb a vpn lenne (amúgy is kipróbálnám). Olvastam a leírásodat a vpn szerver beüzemeléséről. Szted ez ugyanígy működik Androidon is? A telóm is droid és otthon is Android mini PC -m van (Measy U2C). Nem nagyon használok PC -t, de ha mégis, akkor is többnyire Puppy -t. -
-
törölt tag
Megint támadok, mert akadt két problémám!
Az egyik, hogy külső hálózatból (no-ip -vel) csak akkor enged a lelkéhez a router, ha az admin - remote résznél a 8080 -as port van beállítva. Próbáltam pl. a 8585 -öt, de nem akarja. Valamit benézek, vagy valamit nem tudok?
A másik, hogy a router az irodában van, mögötte van egy NAS, a NAS -on FTP szerver. Ha mobilról próbálom elérni (vagyis közvetlen IP -ről), akkor működik. De ha az otthoni (fix ip) router mögött lévő gépről, akkor nem megy, port hibával ledob. Úgy gondolom, hogy nem irányítódik wan -ról a PC felé. Mindkét routeren Shibby van. Van erre megoldás? -
-
törölt tag
Intruder2k5: Tegnap, szundi előtt még körülnéztem egy kicsit és az NSA310 topikban vki linkelte az egyik írásod. Nem tudtam abbahagyni, az összeset elovastam. Nagyszerűek, érthetőek. Sokat tanultam belőlük. Köszönöm!
-
Azért kell futnia, mert megnézi 15 percenként, hogy van-e már annyi idő, mint amennyi be van állítva...
De ennek semmi köze a WAN kapcsolathoz... Nekem mikor DSL-em volt, akkor beállítottam az Administration -> Scheduler -> Reconnect alatt, hogy minden nap 0:00-kor csatlakozzon újra! Így egyrészt tudtam, hogy minden nap akkor van 1-2mp szakadás, másrészt ránézésre a Status oldalon meg lehetett mondani, hogy volt-e net szakadás, mert ebben az esetben a Connection Uptime megegyezik a pontos idővel! Legalábbis néhány mp-nél több eltérés nincs köztük...
-
kavarc
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #815 üzenetére
Szia!
Valóban, van egy szabály, amely lekapcsolja a wifit 23 és 6 óra között. Bár, hogy ennek miért kell 15 percenként futnia, azt nem értem. Ennek lehet köze ahhoz, hogy a router nem bontja a kapcsolatot a wan-on?
Vagy mit nézzek még meg? Mert elég bosszantó, ha a 24 órás dsl bontás rosszkor jön. Ezért szeretném azt elérni, hogy 30 idle után automatikusan bontódna a kapcsolat. -
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a fw-el. Egész pontosan adsl kapcsolatom van és a kapcsolódási módot connect-on-demandra állítottam 30 perces max idle time-mal. A gond az, hogy nem bontja a kapcsolatot autómatikusan a router a megadott idő után, hanem mindig megszakad 24 óra elteltével, mivel a szolgáltató bontja a kapcsolatot.
Van időszikronizáció is beállítva 2 óránként, de éjjel senki nem hasznája a netet, szóval nem tudum, hogy milyen forgalom lehet a WAN oldal felé, ami miatt nem bontja a kapcsolatot a router. Próbáltam már több firmware-el, de mindegyikkel ez a helyzet.
A logokban negyedóránként a következő bejegyzések vannak az éjszakai időpontban, amikor senki nem használja a netet:Mar 19 02:00:01 unknown cron.info crond[5877]: crond: USER root pid 20758 cmd rcheck --cron
Ez van minden negyed órában. Sajnos fogalmam sincs, hogy ez mi lehet, de ezen kívül nem látok semmit, ami arra utalna, hogy valami használná a wan kapcsolatot..
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm előre is! -
aldebaran
addikt
válasz
lolchief70 #812 üzenetére
Egy szemléletes leírás a töredezett linux-windows témához:[link]
-
aldebaran
addikt
válasz
lolchief70 #810 üzenetére
A win7 semmit sem kezd az ext3-al, viszont egy ubuntu live cd minden további nélkül kezeli. Ha találsz linuxra töredezettség mentesítőt, azzal meg tudod csinálni.
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Lehet valahogy a Routerre kötött HDD-t töredezettségmentesíteni?
Vagy húzzam le és Win7-el próbálkozzak? Csak azt meg nem tudom Windows7 mit tud kezdeni az EXT3 fájlrendszerrel...Köszi!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #808 üzenetére
Köszönöm! Fogok még támadni egy hiba ügyben, mert tegnap csak resettel állt fel a router (RT-N16) egy reboot után (úgy tűnt, hogy random rebootol). Csak már nagyon fáradt voltam és elfelejtettem leírni a logból a hibaüzenetet (vmi time nyűg volt). Remélem, még meglesz.
-
válasz
#79335424 #807 üzenetére
Szia!
Bár nekem mér régi dyndns regem van, több is, ami ingyenes és működik, de tudtommal a no-ip.com is tökéletesen működik! Ismerősöknek már állítottam be néhányat, nincs azzal semmi gond! De ha van valahol webtárhelyed, akár oda is elküldheted ftp feltöltéssel a WAN IP címet!
-
törölt tag
A listából (Shibby )melyik ddns ajánlott? Nincs még regem sehol, mert eddig fix IP -m volt. Most próbálkozom a külső eléréssel digi pppoe hálózatról. Néztem a listát, de az egyiknél a reg közben kiderült, hogy mégsem annyira ingyenes, egy másik meg szinte önéletrajzot akart a reghez, meg tele akart szórni reklámokkal. Szóval melyiket javasoljátok?
-
Hello
Tudnátok egy Intruder oldalához hasonlóan szájbarágós tutorialt NFS fájlmegosztás aktiváláshoz? ESXi datastore-nak használnám.
Köszönöm!
-
Kerio
őstag
válasz
Intruder2k5 #804 üzenetére
Egy Smart TV az "illetékes". Sajnos ezeket beírni nem tudom. De most eltűnt az IP. Csak nem értettem, miért osztotta ki.
-
-
Kerio
őstag
Miért van az, ha a Basic/Netwok/LAN/DHCP IP rang-nál megadtam egy 192.168.1.2 - 192.168.1.51 tartományt, akkor is kiosztja a 192.168.1.100 IP címet?
-
Kerio
őstag
válasz
Intruder2k5 #801 üzenetére
Köszönöm!Hol tudom megváltoztatni a router bejelentkező felhasználónevet és jelszó? Nem azért kérdem, mert lusta lennék.. De már 20-szor végignéztem..Megvan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?