Új hozzászólás Aktív témák

  • Fecdzo

    senior tag

    válasz Iginotus #7622 üzenetére

    Hááát...nézd...lehet náluk nyitni. Viszont XM egy ciprusi broki (tudtommal ez nem változott, de tény h nem követem mi a helyzet velük). Ők ott azt tesznek amit akarnak. A felügyelet csak dísznek van. Az ironfx botrány kapcsán se tettek semmit. Ha úgy gondolod, hogy elfogadható kockázat az, hogy nem engedik hazautalni a pénzed akármennyit is kerestél/buktál náluk akkor nyomhatod. Nem mindennap van ilyen, de korábban se hitte senki h egy nagy bróker ezt megteszi...egyedül a szabályozás tudna ez ellen védeni...kvázi ők a végső stopp loss.

    Én manapság már nem szívesen ajánlok angol/amcsi szabályozás nélküli brokit. Ez egy üzlet, senki sem akarja megszívni. Jó üzletnek sajna ára van és ezt a nagyok is tudják. Nem mondom, hogy nincs jó retail broki csak azt h célszerű sokkal körültekintőbbnek lenni.

    Sajna egy ennyire átláthatatlan fiktív termékek esetén mint a kriptodevizák bármi megtörténhet. Olyan slippage-et tolnak rád amit nem szégyellnek, ott és akkor teljesítenek ahol akarnak. És még "hivatalos" datafeed sincs ahol legalább ellenőrizhetnéd a kötéseidet. Szóval, hogy mekkora a spread az kvázi irreleváns mert kötés pillanatában rádtágíthatják. Légy nagyon óvatos! Nem engedi a lelkem h ne figyelmeztesselek...

    fulekitrading.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák