Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    válasz Fecdzo #6514 üzenetére

    Sok sikert! És nagyon szép eredmények! :R

    Azért abban egyet kell értsek tlac-al hogyha egy 202 munkanapos drawdown-al indultok, nemigazán tudom elhinni hogy több mint egy év vesztő után nem állítanátok le a robotot. Sőt úgygondolom sokkal előbb leállítanátok. :K
    202nap szerintem is rengeteg. Szvsz. bár én senki nem vagyok :) , úgy gondolom hogy midnen olyan robot amit egészen 10+ évekre visszamenőleg tesztelnek, nem ad valós értéket. Egyszerűen változik a piac folyamatosan. Engem biztosan nem érdekelne hogy a robot 2000-2005-ig milyen eredményeket produkált. Viszont az utolsó 2-3 évet biztosan hatványozottan venném figyelembe, az utolsó 1 évet pedig 5x súllyal.
    Ember legyen a talpán aki éles számlán kivár egy 202 napos DD-t. És sajnos sosem tudhatod hogy "lehet hogy most van az a pont amikor annyira megváltozott a piac hogy nem fog hosszútávon nyereséges lenni a robotom"?
    Term. ezek elméleti dolgok és isten lássa lelkem nem kívánom hogy így járjatok, de matematikai szinten ugye ez is bennevan. :U
    Mégegyszer sok sikert, és biztosan kaszálni fogtok!

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák