- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff
aktív tag
Viasat 6 tv csatorna adása másnál is homályos 65 colon (one rendszer 37-es csatorna)
40 coll Samsungon nem tűnt fel, és nem tudom, TCL-en fos vagy normális márkáknál is.Más:
Én még nem engedtem rá a tvre a netet, basic tv módban telepítettem, gyárilag 135 fe-rel jött, egyelőre One tv adásokat nézünk rajta.
Ami feltűnt, hogy a Samsung F szériához képest kevésbé teltek/élénkek a színek a saját behangolt állításokhoz képest, nem a gyári túl-eltoltakhiz viszonyítva.
one youtubeját használtuk még egyelőre. -
alaves
addikt
válasz
koppasz1986 #34490 üzenetére
Akkor tényleg nem kis bajok vannak a TCL software-el és/vagy hardware-el, mert a telekom-os androidTV box nem egy bajnok cucc.
-
ricogsm
őstag
Hullaho akció filmnél a 15:40 tol ahogy beszél a jeges medvével és fordul a medve a nyakánál látok valamit.
Valaki meg tudja nézni? Prime videó
meg most látom ahol gyors mozgás van ott is látok valamit. Nem akad hanem az után követés valahogy nem sima? (Valaki meg tudja fogalmazni?)
Üdv -
kokokka
addikt
válasz
alaves #34487 üzenetére
Nem néztem meg alaposan, de szerintem az a TCL lejátszója. Ahogy a web böngésző is az övé. Persze mindenki azt tesz fel amit akar, és szó szerint nem a TV saját lejátszója, de mégiscsak azért van előre telepítve, mert szerintük az jó. Szerintem meg nulla, ahogy a browserüktől is csak jobb létezik, rosszabb nemigen. Nekem persze mindegy, csak tesztelés miatt használtam őket.
-
alaves
addikt
válasz
kokokka #34484 üzenetére
Akkor ez gyakorlatilag nem tekinthető úgy gyári lejátszónak, mint a pl. a tizenOS vagy webOS rendszereknél, ahol az OS-ba van integrálva (parancsikon sincs, csak elindul amikor kell).
Ettől függetlenül még TCL-en az előre telepített lejátszónak kellene a legjobbnak lenni akadásmentesen.
Egyébként a Vimu playert is érdemes lenne kipróbálni (nálam bevált a telekom androidTV boxon, képfrissítés kényszerítéssel még kadenciahelyes is). -
apszi
őstag
Sziasztok!
Tcl tévén a "game center" már nem működik? (C655)
Előre is köszönöm! -
blueye
veterán
válasz
ricogsm #34478 üzenetére
FALD - Full Array Local Dimming. Általában sok zónával, a legjobbak több százzal. Ezzel , illetve főleg a VA paneles FALD LED-ekkel lehet a legprecízebb kontrasztos képeket varázsolni LED TV-kel.
Jó régi cikk de hirtelen ezt találtam magyarul. -
ricogsm
őstag
válasz
herkulesminusz #34461 üzenetére
Mi az a FALD mert nem értem hol lehet kikapcsolni és miért kell? Az egy panel fajta nem?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
turika86 #34476 üzenetére
Az volt, de nem használom már. Azért kellett volna nekem a folyamatos hálózati kapcsolattal együtt, hogy tudjam smart home -ról vezérelni.
De sajnos bármit állítok leszakad a hálózatról kikapcsolt állapotban. Így a bekapcsolás nem megy vezérléssel.
Ez mondjuk pont nem TCL hiba. Jelenleg ez az egyetlen bajom a TV -vel, de így is élhető.
Egyébként kellemes ünnepeket neked is, meg mindenkinek.
-
turika86
aktív tag
Akinek bármilyen szoftver anomáliája van, legyen az mozgás megjelenítés vagy fagyás vagy netflix vagy bármilyen probléma, annak javaslom,hogy kapcsolja ki a gyors indítás/doze-t első körben. Tudom tudom, hogy kicsit lasabban kapcsol be a tv, de sok minden problémátol megszabadíthat, a megfigyelésem szerint.
Kellemes ünnepeket mindenkinek! (Porto ha jól emlékszem te is gyors indítás kikapcsolása mellet döntöttél) -
ricogsm
őstag
válasz
herkulesminusz #34460 üzenetére
Ha tv nem kínálja fel nem is kell frissíteni.
-
ricogsm
őstag
válasz
Celtis #34457 üzenetére
Ezt az aurát én is láttam , olyan mintha túl égett volna a körvonal vagy mi? Ennek a jelenségnek van valami megnevezése itt a TV-s szlengben?
De ezt csak akkor látom ha túltolja valamelyik beállítást a TV vagy túl világos na az engem is zavar vagy mikor olyan a műsor és túl dolgozza az ember arcát és túl lesz tolva minden..
Most nem láttam ezt a jelenséget.
Szeretnék egy állandó alap beállítást belőni neki mert nem fogom minden csatornán mozin kapcsolgatni. -
ricogsm
őstag
válasz
Celtis #34456 üzenetére
Jah hogy maga a film cimet a 3 test probléma.
azt hittem a maga a probléma maga a film amit nézni kell.
Elnézést!
És már így értem amit leírtál.
Hogy mikor milyen nézetben látható ez a probléma.
De nekem már az is best ,hogy a tv kiírja mikor milyen Dolby Visiont kapok.
Előre lépés volt a Q65 samsungról és tetszik már a tv.
Az már mellékes ,hogy pár hete tudtam volna venni S90D vagy C4 oledet (de nem követtem a BB-t tv témában így elmaradt , most ezt hozta a Jézuska 470e ért.
De ahogy "belakom" látom az előnyeit a mini lednek nem mellesleg világos a nappalink így még nézhető is redőny lehúzása nélkül. -
ρσгτσ
addikt
válasz
blueye #34462 üzenetére
Panasz általában C805, C765 modelleknél volt. Illetve volt aki problémát látott C845 X2 -nél is. Nem csak itt, külföldi fórumokon is ezek járnak legtöbbet.
Nem tudom egyébként, hogy mi okozza a problémát. Szerintem a droid sem teljesen százas, de TCL -nél azért hatványozottan jönnek elő a hibák.
Ami nagyobb probléma, hogy teljesen random módon. Mert valószínű lényegesen nehezebb visszavezetni, mintha általános problémáról lenne szó.
Én is álltam már mindkét oldalon. Tehát azt is tudom igazolni, hogy létezik a probléma, meg azt is, hogy jól is tud működni.
Szerk.:
Ezért érdemes mindig hibakereséssel kezdeni. Ne később derüljön ki, ha valamilyen probléma van, amikor már nem lehet elállni a vásárlástól. -
blueye
veterán
válasz
Caveman123 #34467 üzenetére
Küldd vissza!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Ha tényleg pixelhibás, és rögtön 3 is, akkor az nem gondolom, hogy elfogadható lenne.
Ha nem online vásárlás, akkor érdemes élni a 3 munkanapos cserével. Feltéve, ha beleférsz időben.
Én biztos visszaküldeném.
Előfordul egyébként a pixelhiba, de annyira azért nem jellemző.
-
nicu71
addikt
válasz
Ha internetes vásárlás akkor visszaküldheted indok nélkül ,ha zavar/amit meg tudok érteni/
-
Caveman123
újonc
Sziasztok.
Tcl c805-nèl pixelhibàval találkozott valaki?Nekem első bekapcsolàs utàn lett rajta 3db is.Tudom nem közelről kell nézni a tv-t,de akkor is elèg idegesitő hogy ott vannak.
-
kokokka
addikt
válasz
koppasz1986 #34459 üzenetére
Nekem nem akadt és az új firm-el sem akad.
-
Treff
aktív tag
Ha nincs semmilyen streaming előfizetésem, mivel és mennyire lehet tesztelni a tvt az akadások végett, hogy időben kiderüljön, marad vagy megy vissza a tv?
#28964 BlueSteel
A google drivera feltöltött tesztfájlokat hogyan kell használni a tvhez: először le kell tölteni egy pendrivera azokat és úgy bedugva a tv-be futtatni a belső lejátszójával? -
Flayer
senior tag
Kellemes karácsonyt Mindenkinek!
TCL Tv idegeskedés mentes estét! -
blueye
veterán
válasz
Celtis #34456 üzenetére
"De leginkább hagyni az egészet a fenébe, ha egyébként elégedett vagy a készülékkel." - ezzel maximálisan egyet tudok érteni.
Kezdem úgy látni itt a topicban hogy jó hogy egyszerűbb TCL TVm van
pedig ezen is nagyon sok mindent lehet állítani. Tegnap természetfilmek mentek (Netflix 4K, DV, atmos), leesett az állunk.
Most vettünk egy 65C745öt is a családba, szinte egyszerre, ők is nagyon kedvelik, pedig ott keményen játszanak is.
-
herkulesminusz
tag
Lebeszéltetek, nem frissítek, én eddig sehol nem tapasztaltam akadást 135-el, akkor marad így egyenlőre. Igazából csak azért merült fel a frissítés, mert valaki írta, hogy plusz hasznos menupontok, több állítási lehetőség, jobb színek, de így is tökéletes, nem hiányoznak a menüpontok.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
herkulesminusz #34451 üzenetére
Nekem a 135ön nem akadt a tv adás, lefrissítettem 420ra mostmár akad
Szóval te tudod.
Azt a sötét aurát én is észre vettem, de csak meccseknél. Olyankor kikapcsolom azt kész. -
Imi1981
veterán
válasz
herkulesminusz #34451 üzenetére
Ha jó ne frissíts! Ez egy alapszabály amit soha senki nem tart be 😄. Semmi pluszt nem veszel észre . Plusz funkciók nem lesznek. Én frissítettem v135-ről v420-ra és szarabb lett frissítve. Csináltam egy gyári alapra állítást v420-on és most ugyan olyan mint a v135. Hidd el egyik se tökéletes. Ha lesz tökéletes fw akkor itt tuti informálódsz róla mert írni fogják. Én is ki szoktam próbálni az új fw-ket de eddig egyik sem hozta helyre az akadozás problémát. Van amelyiken enyhébb de egyiken sem tökéletes. Amúgy a v135-ön kevésbé akadozott mint a v412-n például. A v420 kb ugyan olyan mint a v135 akadozás szempontjából. Nekem ez már megfelelő / nem zavar mert ritkán látok akadást.
-
Celtis
veterán
válasz
ricogsm #34453 üzenetére
3 test probléma. Sorozat a Netflixen. 8. epizód kb. 7. percétől van az említett jelenet.
Dolby Vision sötét módban akad, Dolby Vision világos módban nem.
Ebből következik, hogy eleve csak Netflix Premium előfizetéssel tesztelhető, mivel csak ott kapod Dolby Vision formátumban a streamet.
Egyébként kb. fél percenként van kisebb drop, de az a fenti igen látványos.Érdemes lehet telefonnal lassított (5x) videót készíteni a jelenetről, ha a szemed nem érzékeny az akadásra vagy nem tudod eldönteni, hogy jó-e vagy sem.
De leginkább hagyni az egészet a fenébe, ha egyébként elégedett vagy a készülékkel.
-
ricogsm
őstag
válasz
herkulesminusz #34452 üzenetére
Ahol láthatóak a hangszórók és a fotel ott körülötte lévő foltozódás az normális?
Felső képen nem. -
herkulesminusz
tag
Kb. így. FALD off-alacsony-közepes-magas:
(a képek jobb oldalás a fényanomália nem játszik, csak az ablak tükröződése) -
herkulesminusz
tag
Sziasztok,
65c765-öm van kb 1 hónapja 135-ös fw-el. A linkelt tesztfile-kat megnéztem, egyik sem akadt (Kodi-val). Őszintén szólva csábít egy fw frissítés 420-ra, csak a hozzászólásokat végigolvasva kicsit remeg a kezem, hogy esetleg ezzel fogom elba...ni, akadóssá tenni. Lenne egyáltalán valami értelme egy ilyen frissítésnek, tesz hozzá valami pluszt?Őszintén szólva egy dolog zavar jelen állapotában, hogy nem teljesen konzekvensek a képbeállítások, elállítom mondjuk a képprofilt Kodi alatt a HDR10 tesztfile-t lejátszva és elviszi magával a kezdőképernyő profilját is. DV alatt is mintha a TV választana profilt, néha DV sötét lesz belőle akkor is, ha előtte pár nappal monjuk fényesre is állítottam.
Más: lehet nem hiba, de a FALD beálításokkal játszottam, mert bár mindenhol a magas beállítást javasolják én a világos feliatokon pl. ezáltal fényerőcsökkenést látok (mintha kevésbé "ragyogna" a kép). Ráadásul tök sötét szobában semmi különbséget nem látok a magas és a közepes beállítás között a feketeszinten, mindkettő tökéletesen sötét, csak ez a "képragyogás" dolog változik. Alacsonyra állítva persze már nem teljesen fekete a fekete, de ezzel párhuzamosan nő a "ragyogás" is. Ha sötétszürke képen világos képrészletek vannak (pl. TV kalibrátor app-ban) érdekesen voltos lesz a kép, a szürke marad szürke, a világos objektumok körül pedig sötét foltok jelennek meg. Persze lehet ez a FALD hátulütője, de esetleg valaki letesztelné, hogy ennek így kell lennie?
-
ferob
őstag
válasz
rumkola #34447 üzenetére
Version: 701
Build date: 2024. július 16.
Revision: 021316Version: 626
Build date: 2024. október 21.
Revision: 021329Az előbbi kifejezetten csak P638-ra érkezett frissítés (de hibás Hey Google funkcióval), míg az utóbbi egy frissebb, így a szám önmagában nem jelent semmit.
-
ferob
őstag
válasz
cyber86 #34444 üzenetére
Fel kell másolni a V626 OTA firmware fájlt egy pendrive-ra és a kikapcsolt tévéhez csatlakoztatni, majd ezt követően nyomva kell tartani a készülék alján levő bekapcsoló gombot legalább 5 másodpercig, hogy egy kék képernyővel elinduljon a frissítés, miközben a tévén levő LED villogni fog.
Ha az elején megjelenik egy hibaüzenet, akkor az normális, amennyiben elindul a frissítés egy folyamatjelző sávval a képernyőn.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Valahogy lehet downgradelni fwt, hogy a 55c645-ön levő 701-es fw helyett fel tudjam rakni a 626-os fw-t? Köszönöm.
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy tlc55c715 legfrissebb (gyári) FW-vel
Ma az IOS-es YT app nem akarta átküldeni a tv-re a videót, mondván a TV verziója nem elég friss ami biztonsági kockázat.
Mondom oké, lehet a YT appot kéne frissíteni, megnézem Play áruházban. Viszont az is eldöglik, azt mondja nincs Internet kapcsolat (pedig van)
Készüljek fel lelkileg, hogy ez ennyi volt, és már csak valamennyi ideig tudok vele szenvedni workaroundokkal, de hamarosan mehet a kukába ez a szar? -
kokokka
addikt
válasz
BlueSteel #34411 üzenetére
Megnéztem újra mindegyiket, többször is. Nem akad egyik sem, csak amit írtam.
Egyébként tovább teszteltem e miatt a TV-t. Hajnali négyig toltam, meg ma egész délelőtt. Ami biztosnak látszik:Saját appok:
Netflix: Kuka. Minél többet tesztelem annál biztosabb. Nekem használhatatlan az akadások miatt.
Max, Disney, Sky: Hibátlanok.
Prime: Nagyon ritkán látok rajta egy-egy megtorpanást, még a nézhető szintet adja. Nem ilyennek kéne lennie, de bármennyire is zavar, azt mondom használható.
Youtube: Nem tudom mi történt, de tegnap este óta vadásznom kellett a hibákat rajta. Egyszerűen alig találtam olyan videót, amin megröccen a kép. Azok is jók voltak, amik eleinte nem.
Z9X-rőll továbbra is hibatlan az összes filmmel.amit csak próbáltam, akárcsak a Fire TV-ről.
Amit csináltam:
1. Frisítettem a firmware-t.
2. Találtam egy másoknál bevált próbálkozást. Kikapcsoltam az USB hibakeresést a fejlesztői beállításoknál. Aztán teszteltem, szerintem nálam nem jelentett változást.
3. Még egy NET-es, Youtube-os megoldás aminek a hozzá szólási alapján sokaknak működött. DV lejátszása alatt, IQ beállításnál állítólag nem lehet véglegesen kikapcsolni a mozgás javítást, mert a következő ilyen filmnél visszaáll. Ilyenkor DV lejátszása alatt kell kelnilőni, majd át kell lépni világos vagy sötét módba, és úgy is kikapcsolni teljesen. Így már megjegyzi az IQ módban is, és ez megoldja a Netflix akadást. Nálam ez sem működött, de ott sokan istennek tekintik a feltöltőt, merj jó let a TV-jük.Most 3 nap pihi mert utazunk, de utána folytatom, amíg csak el nem érem a 14 napot. De ha ez így marad, akkor azt hiszem elmondhatom, hogy a hibája ellenére is vettem egy nagyon nagyon jó TV-t, kategóriájában egész jó áron.
85C765
-
kokokka
addikt
Igen, és azt tegyük hozzá, hogy a CEC-nek leke van a megjelenése óta. Mert bármennyire is szabvány, sajnos nem minden eszköz működik jól mindennel. Ez a mai napig ilyen. Nekem tökéletes most is és az volt a Samsung QLED-el is, de elhiszem, hogy van akinél nem áll össze. Egy kis ideig a Zidoo-nál sem volt tökéletes, de egy firmware megoldotta. Nekem minden távval működik az erősítő hangerő gombja is sőt, a TV távja ki tudja váltani a Fire TV távját is ha épp az akad a kezembe. Én elégedett vagyok vele CEC terén is.
-
Swenk
aktív tag
válasz
RVR400 #34416 üzenetére
Nálam ez pont nem így van. Earc kapcsolat van a C805 tv-m és a Denon AVR-X2800H. Jobb kézben tartom a TCL tv gyári távját, majd óvatosan megnyomom q-val jelölt bekapcsoló gombot és láss csodát: bekapcsol a Tv és az erősítő is, SZÓL. De ha kicsit halkan, akkor a tv saját távjával hangosíthatom a Denont, és ami felejthetetlen, halkítani is lehet, sőt az egész szart ki is lehet vele kapcsolni, és lehet előről kezdeni.
Azt nem tudom, hogy 4 éve mi volt, de hogy most ez tökéletesen működik, az biztos. -
-
Padisah
tag
Tegnap este néztem meg 55c765-ön Netflixen a Kézipoggyász című filmet, ami állítólag 4k DV atmos, semmi akadást nem észleltem sehol. Tulajdonképpen tejesen gyári beállításokon van a tévé, ahogy dobozból kivettem, egyedül beszédhangot emeltem ki. Néztem Warcraftot, az is állítólag 4k DV, ott sem láttam semmit. Atlast is néztem, ott sem láttam semmit. Tévét gyorsindításon hagytam.
-
ρσгτσ
addikt
Mondjuk a C728 -nál tényleg nem volt kint egyertelműen, hogy nincs natív 120Hz. Még most sem, ahogy elnézem.
Ami erre utal az az, hogy natív 100Hz -et említ, amiből sejteni lehet, hogy felette már nem lesz az. Így a 120Hz sem.
Én más okból sem tartottam meg anno a TV -t, de így utólag emiatt is jó döntést hoztam.
-
turho
addikt
válasz
RVR400 #34422 üzenetére
Tényleg tiszta olyan, hogy egy tv-t próbálj meg befejezni otthon - szoftveresen, majd a maradék hibáival meg legyél el. Aztán jön a hardver, azon segíteni meg nem tudsz, mert gyenge. De még talán külső, drágább eszközökkel menni fog.
Én mazochizmusból olvasgatom azóta is a fórumot. Úgyahogy, ismert hibákkal 3 éve megy az öreg 728, a frissen szervizelt cserepanellelde szóval egyrészt mégegyszer ilyet nem...másrészt egyet elismerek. A képe szép lenne. Ha nem hazudtak volna a 4k120 ügyben, ami 4k60 a valóságban, vagy váltottsoros 2k120, homályosabb képpel. Ezért a pokol tüzén égjen el, aki ezt így belehazudta a képembe. De hát akkor igen újak voltak a TCL-ek, "jó áron", és rengeteg elégedett emben. (Akiket nem érdekelt, vagy nem ismerték be, hogy ezer apróbb-nagyobb baj van ezekkel.
Szóval a nagy "Gamer" tv, kamu 120 Hz, üzemképtelen VRR, néha akadozik ezzel-azzal, de cserébe lassú. Olcsón vettem. Volt ám hype meg külföldi jó tesztek is. Soha többé.
Együttélek vele. De rengetegen nem tanulnak belőle, ahogy elnézem az azóta keletkezett sokezer hozzászólástvagy jó páran vannak, akiknek ez egy érdekes hobby, reszelgetni, flashelgetni, tesztelgetni hetente több órát, aztán elégedetlen vagy részben elégedett formában megpróbálni élvezni a nép-Qledet.
Jó darabig azért nézegettem vissza, hátha megjelenik egy tényleg hibátlan, midernebb, jó árú utódmodell, ami lemossa a gyalázatot. Arra talán lecserélem.
Na isten őrizzen.... -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
nekem új még a tízen op rendszer után.
Tclc855 hogyan tudom a hálózati dlna nas tárolót csatlakoztatni? -
RVR400
veterán
válasz
Celtis #34338 üzenetére
Nem fog leesni. Ahogy korábban is írtam, a HDMI CEC és ARC random működés az 55P715-ön is olyan, mint a mostaniakon. Tehát 4 év alatt nemhogy oda nem jutottunk el, hogy a TV távirányítójával lehessen külső eszközt irányítani (pl. Telekom TV box), de még az eszközök egymás közötti ki- és bekapcsolása, meg a hang kiküldése is problémát jelent a TV miatt. Jah, és a local dimming (a P715-ön magyarul LED mozgás csökkentés) is pont ugyanolyan szar, mint akkor volt. Az Android/Google TV az egyetlen pozitívum a dologban, de az meg ugye nem a TCL érdeme...
-
M@rdel
őstag
válasz
Bunda555 #34392 üzenetére
Köszönöm!
Az enyém még 195-ön van, viszont a hsz-ekben van egy-két problémát jelző bejegyzés, lehet, hogy még várok vele.
Más:
Az akadás/röcögéshez annyit, hogy azt vettem észre ha a boxok/t-home, mi box s/ nem 50Hz-n vannak, nálam is többször jelentkeznek. Illetve egyik hétvégén nagyon látványos volt a Prime-on, de az app frissítése után megszünt. -
BlueSteel
tag
válasz
kokokka #34391 üzenetére
Ezek az én google fiókomból a fórumtársak részére megosztott tesztfájlok, melyeket én vágtam meg.
Lsd. először itt.
Érdemes visszaolvasni a hsz-eimet (illetve Celtis hsz-eit is). Ha a Dűne Jessicás jelenet akad, akadnia kell a másiknak is, ahol Muad-Dib (az egér) szánkázik át a homokon. Vagy mindkettő akad, vagy egyik sem.
Hosszas tesztelések után ezeket a mintákat mentettem el, mert itt látszik legjobban, hogy pontosan mi is a probléma. De továbbiak lesznek készülőben, legutóbb egy sima 1080p-s SDR tartalomnál, Kodiban, sötét, lassú mozgásos jeleneteknél brutál akadások jöttek szembe.
-
-
mrmft
senior tag
válasz
beach head #34394 üzenetére
Mozi kepmod, kepjavitok ki, en amig megvolt nem tapasztaltam ilyet C635-on, ha minosegi volt a forras anyag. Esetleg egy firssitest engedj ra, hatha.
-
ricogsm
őstag
Tcl c855 beállítások kalibraciok egy másik fórumról akit érdekel.
Picture Mode = MovieBrightness = 30
Color Saturation = 47
Advanced SettingsBrightness SettingsContrast = 97
Black Level = 50
Dynamic Contrast = OffBlack Stretch = OffDynamic Tone Mapping = Balance (Watch HDR10)Dynamic Brightness = OffLocal Contrast = HighMicro Contrast = HighGamma = 2ColorTint = 50Blue Light Filter = OffColor Temperature = -5 (Warm)ClaritySharpness = 0Digital Noise Reduction = OffNoise Reduction = OffGradation Clear = OffMotionMotion Clarity = OffDynamic Accelertation = OffExpert CalibrationWhite Balance2 Points = OnR-Gain = 0G-Gain = -3B-Gain = -33R-Offset = -3G-Offset = -1B-Offset = 0Color Space = AutoApply All Picture Settings = All Inputs
-
ricogsm
őstag
válasz
zsolt501 #34362 üzenetére
Nekem is v135 van , Telegram csatornán fent van v420 ota. Nem tudom ,hogy feltegyem e?
Őszintén nem azért veszek jó és drága tv-t ,hogy mókoljam. E tévéből egyik igaz csak rá.
Kinőttem már ebből. Elég volt a Xiaomi Telegram csatornán lógni és custom ramokat pakolgatni.
Azert vettem tv-t,hogy bekapcsolva használjam és élvezzem kompromisszum mentesen. Ez a tcl C855 nem az lesz. Szvsz -
Qtya123
őstag
válasz
kokokka #34391 üzenetére
Igen, ahogy balról jobbra elsétál ott akad eléggé. De ilyen volt nálam a Wolfs is, vagy a Silo sorozat.
És a Dűne esetén az a vicc, hogy az a TV-n lejátszva nem akadt, médialejátszóról meg igen. De mint írtam nekem megoldotta ezt az, hogy elindul a médialejátszó, miután betöltött, utána váltok bemenetet a google TV-re, majd vissza a médialejátszóra. Ha ezt megteszem nem akad semmi, az említett Dűne sem. Próbáltad így?
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #34395 üzenetére
Emag-os rendelés. Szerencsére a bank pénze áll benne, mert kamatmentes részletre vettem, majd 7-én kell fizetnem az első részt. Addig elvileg el kell vinniük.
Inkább elcsomagoltam, fogalmam sem volt, hogy mikor jönnek, és ha nem lett volna rá időm valami miatt akkor agyvérzést kaptam volna a kapkodástól.
Meg amúgy is, annyira felcseszett aznap, hogy túl akartam rajta lenni. Még megtartottam az előzőt
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest