Hi​rd​eté​s

2018. január 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) retes


retes
(fanatikus tag)

Sziasztok,
Van e valaki aki hallott erről már valamit. Én megmondom őszintén megnéztem az oldalukat és nem nagyon derült ki számomra semmi sem. Majd a webs.hu oldalon a domaint. Az ott szereplő regisztrátort felhívtam, aki még csak nem is hallott a tavmunka.net röl. Az oldalon felregisztráltunk csak viccből és azonnal jött egy 2900Ft-s csekk amit ha befizetek már ezt azt tudok használni, de a munkáról még semmi nem derült ki és tobábbi 6000 és 8000Ft ket emleget? Ki mit tud?

Előre is köszi mindenkinek!

Retes

A tudás mindenkié!!!

(#4) retes


retes
(fanatikus tag)

Időközben lett infóm:

Vélemény a távmunkáról

[ Módosította: Kalandor ]

A tudás mindenkié!!!

(#7) ntomka válasza retes (#6) üzenetére


ntomka
(PH! nagyúr)

Úgy 6 éve én is bementem egy cég pesti irodájába. Mikor ezzel fogadtak, hogy fizessek be potom 5000 Ft.-ot csak azért, hogy kapjak egy bizonytalan eredetű listát nevekkel és telefonszámokkal, amiket sorba felhívva megtudhatom, van-e munka náluk, rögtön távoztam. Pedig úgy hirdették magukat, hogy állásközvetítő cég, ennek ellenére fizessek nekik és a munka után is én kajtassak, hogy van-e egyáltalán. Ezt ugyebár minden épp eszű ember befizetés nélkül is meg tudja tenni.
Érdekes módon 1-2 hónapja szóltak a hírek ennek a cégnek a felszámolásáról csalás, stb ügye miatt. Ne kérdezd a nevét, mert arra nem emlékszem tényleg, de az esti tv híradók is beszámoltak az ügyről. Én is csak onnan tudom, hogy róluk volt szó, hogy a felvételeken felismertem az iroda helyszínét és belsejét.

[ Módosította: Kalandor ]

ツ Headphones on - World off

(#14) Tiger. válasza #49732096 (#11) üzenetére


Tiger.
(PH! addikt)

Szia!
Én lehet megszívtam,beregiztem és elvileg küldeni akarnak majd 2500ft csekket.
Regizés után egyből le íratkoztam és írtam emailt hogy töröljenek mindent mert kaptam más lehetőséget.Egy biztos én nem fizetek nekik semmit sem tőlem fel is jelenthet.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Gtx 970 /Creative Xfi Elite pro /16gb ddr3/ Htc One/ 5.02 Viper One 8.0.0/Htc One M9 / /Htc 10/ Genius SW-HF 6000 5.1/ Apple Iphone 5S

(#15) localhost válasza Tiger. (#14) üzenetére


localhost
(Közösségépítő)

Én is beléjük botlottam:
http://logout.hu/bejegyzes/localhost/spam/hsz_122-122.html#rel_msgs

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#16) Bodozolt válasza retes (#1) üzenetére


Bodozolt
(újonc)

http://www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/tavmunka-pont-atveres
http://www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/tavmunka-pont-atveres-2

(#17) effedue


effedue
(újonc)

A http://tavmunka.net, azaz a hódmezővásárhelyi bejegyzésű Telecomex Kft. durva csaló társaság. Az elején kicsalt pénzetekért semmit nem kaptok, azaz fizetős munkát biztosan nem. Ha valamennyit befizettek nekik, akkor többet nem fogtok náluk senkit elérni, és kizárólag kamu lefoglalható munkákat találtok (5-10, esetleg 20 forint / db munkadíjjal). Ha éjjel-nappal dolgoznátok, akkor talán visszajönne a regisztráció gyanánt ellopott pénzetek, feltéve, ha valaha is fizetnek. Hogy milyen "munkadíjak" vannak náluk, azt előre nem láthatjátok. A bankszámlájukat mostanában cserélték. A kicsalt pénzről nem adnak számlát. Már rég börtönben lenne a helyük, csak az a szerencséjük, hogy pár ezresért a sok szerencsétlen, hiszékeny, és sokszor nyomorult helyzetben levő álláskereső nem tudja hova forduljon jogorvoslatért vagy legalább a lecsukatásuk érdekében.

(#18) Angry Dog


Angry Dog
(újonc)

Tavaly októberben regisztráltam az akkor még Telecomexbe és befizettem 6290 Ft-ot 6 hónapos szoftware-használatra. Próbaidőszakban adatmásolást végeztem bruttó 3 Ft/oldal áron. Ezek rövid külföldi álláshirdetések voltak. Ha már más bemásolta (gyakran előfordult) csak 1 Ft-ot fizetett. Sokszor a szerver lassúsága miatt 0 Ft. Szóval keservesen megkerestem 4.500 Ft-ot kb 1 hét alatt. Kiderült, hogy csak akkor fizetik ki, ha un. termelő munkát is végzek, azaz, munkát, pl. távnyomtatást, ügyfélszolgálatot, postázást (hogy ez miért termelő munka?) is végzek, meg toborzok, hálózatot szervezek erre a nulla munkára. Közben szürkehályog-műtét miatt nem tudtam dolgozni 3 hónapig. Kértem, hogy a ki nem fizetett munkabérem fejében hosszabbítsanak. Megígérték, erre mire észbe kaptam és letiltottam, a PayPal-en leemeltek 3x954 Ft-ot. Felmondtam a szerződést és követeltem vissza a pénzemet, de csak ígérték. Mindig más volt az ügyfélszolgálatos, vagy legtöbbször elérhetetlen. Ügyvezetőt, vagy bármilyen felelős vezetőt semilyen komunikációs úton nem lehet elérni. Közben Hódmezővásárhelyről Londonba tették át a székhelyüket TeleJob néven. Az elérhtőség változatlanul NULLA!
A pénzemről lemondhatok, de mindenhol hirdetem, hogy ez egy csaló cég!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.