- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarr52
csendes tag
HD-re váltott három hazai tévécsatorna!!!
http://www.origo.hu/teve/20190122-hdre-valtott-harom-hazai-tevecsatorna-tv.html?utm_source=hirkereso
-
PirosPöttyös
tag
válasz
Grande Ale #16691 üzenetére
Analógban keresd, asszem S27. Digitálisban nincs. Gondolom majd lesz...
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Grande Ale #16695 üzenetére
Bonyhádtól 15km-re lakom, elvileg oda is tartozom, nekem sincs ilyen frekvenciám, hogy 338Mhz. Valószínűleg itt más a csatorna kínálat, nagyon úgy látszik, pedig nem kéne hogy így legyen. Jelteszt 100/100% szóval itt sincs hiba, bár ahogy én emlékszem nekem nagyon soha nem is volt bonyhád TV-m, csak tolnatáj vot mindig is. Az pedig jeelnleg a 266mhz-en van.
-
nyalifali
aktív tag
válasz
Grande Ale #16695 üzenetére
Jeltesztet tudsz 338MHz-re?
Sztem RF hibád van, amúgy 362MHz pl: 15 programhely Spektrum Home rendben?
-
sumi73
csendes tag
válasz
Grande Ale #16693 üzenetére
Minden helyi tv a338000 Mhz jön be. Ezen futtasd le kézi keresésen,be kell hogy jöjjön.
-
nyalifali
aktív tag
válasz
Grande Ale #16691 üzenetére
ch:271?
-
Grande Ale
őstag
A Bonyhád helyi tv miért nem elérhető digitálisan? Tarr teszt csatornán néztem, nagyjából minden falusi tévé elérhető, ez meg nem...
-
jose
csendes tag
Sziasztok!
Őszinte leszek, ezzel a témával és bejegyzéssel már érdeklődtem másik fórumon is, illetve előre is bocsi az OFF-ért, de hátha szerencsével járok...
Szeretném kérni azon fórumozók jelentkezését privát üzenetben vagy e-mailben, akik rendelkeznek Tarr Kft.-s előfizetéssel és/vagy Tarr Online-al, amelynél elérhető a Spíler2 (HD) és szeretnének vagy tudnak segíteni cserealapon abban, hogy számomra is elérhető legyen az általam már régóta áhított és nézni kívánt csatorna. Csereként TV GO, Horizon GO (a Horizon GO a számos HD csatornák mellett Filmbox csatornákkal (Filmbox, Filmbox HD, Filmbox Premium, Filmbox Family és Filmbox Plus csatornákkal érhető el), illetve DIGI Online hozzáférést tudok felajánlani, akár kettőt is egyért!!! Őszintén szólva én is azok közé tartozok, akik félnek az adatlopástól és attól, hogy jelszómódosítással vagy más módon tesznek keresztbe a másiknak. Egy cserét már csináltam kb. 1-2 hónapja, akkor Horizon Go-t cseréltem HBO Go hozzáférésért, szerencsére probléma nélküli, pozitív kimenetellel történt egy normális, segítőkész, megbízható fórumozóval. Azóta is gond nélkül élvezzük a HBO GO-t a párommal, illetve a másik fél is az általam felkinált szolgáltatástHa van jelentkező az ajánlatra, remélem azon fórumtárs is hasonló jellmezőkkel rendelkezik majd, mint az előzőleg említett és olyan, akinek nem áll szándékában átejteni engem, hiszen itt az a cél, hogy mindketten jól járjunk...
Válaszotokat előre is köszönöm és még egyszer bocsánat az OFF-ért, első és utolsó volt
-
Bozek
nagyúr
válasz
farkas63 #16682 üzenetére
Talán mert csak a Google implementálta a böngészőjébe. Attól, mert ezt tudja a Chrome, még csak olyan oldalakon megy, amelyeknél engedélyezve van. Tehát hiába van meg a funkció, attól még a Tarr-nak is be kellett raknia a MobilTV-be.
De mondjuk érdekes, hogy hogyan lehet ez már nyár óta jelen, amikor elviekben az októberben kiadott Chrome 70-be került be, illetve az 57-es Chromium-ba. Mivel az utóbbi motort használja az Opera böngésző, így abban is működik. Bár ott nem a három pontra vagy a jobb egérre reagál, hanem ha ráhúzod az egeret a videóra, akkor megjelenik a tetején középen a Videó leválasztása gomb. A Chrome-mal ellentétben Opera alatt megy tovább a weboldalon is a videó és kis ablakban is.
Egyébként megy a YouTube is PIP-ben, ha kétszer nyomsz a videóra jobb egérrel, akkor előjön az a menü.
Illetve Operában megjelenik a gomb, ha ráhúzod az egeret.
A PIP kiegészítővel megy más weboldalakon is, nem csak azokon, ahol a fejlesztő implementálta. Így működik a Telenor MyTV esetében is, ami nekem eddig hiányzott. Még jó, hogy szóba került, különben sose jöttem volna rá.
-
K53TA
tag
LG 32F5800 smart TV-re telepítettem az LG smart world-ből a Tarr mobil TV app-ot. (a készülék regisztrálva az appon belül)
Az alkalmazás el is indul és a menük között lépdelni is tudok, de semmi nem jön be, sem adás, sem műsor füzet, se semmi, csak az applikáció üres felülete a menü gombjaival.
Kevés lenne a TV-m hardvere az adások megjelenítéséhez? Vagy más oka lehet? -
nyalifali
aktív tag
válasz
ballaball #16678 üzenetére
Erre gondolsz?
frekvencia -
bias_head
csendes tag
Sziasztok,
Valaki, akinek van Spíler Extra szolgáltatása, ki tudna segíteni? Ha igen, keressen meg privátban. Köszi!
-
ballaball
csendes tag
válasz
ftamas0201 #16672 üzenetére
Közben meglett a "hiba". Alap csomaggal nem láthatóak az extra csatornák még kódoltként sem. Korábban ez nem így volt, előfizetéstől függetlenül meg lehetett keresni a kódolt csatornákat is.
Amúgy jó lenne, ha a Tarr nem csak sorszámokat (EPG), hanem frekvenciákat is adna a csatornák mellé, így könnyebb lenne egy-egy újrahangolást elvégezni - főleg kisebb átrendezés esetén vagy új csatorna indulásakor, mint pl. most is. -
farkas-j
őstag
-
meke11
aktív tag
válasz
ftamas0201 #16672 üzenetére
Én a kezdő frekit áttenném 242 MHz-re.
Nálam 177-t TV, 19 Rádió és 31 analóg TV csatornát talál az LG TV-m. -
ftamas0201
Topikgazda
-
ballaball
csendes tag
Automatikus hangolásnál - teljes és hálózati kereséssel is - csak 112 digitális csatornát talál LG Smart TV-m. Kézi hozzáadással is próbálkoztam, de ott meg azt írja ki 100%-os jelerősség és -minőség mellett, hogy 0 program hozzáadva. Jelenleg a 242-514 MHz közötti csatornák jönnek csak be. Miért van ez, vagy mit tudok még másképp csinálni, hogy behozza a többi csatornát (pl. sport és HD adók többsége) is? Köszönöm előre is.
Ugyanaz történik, 112 tv és 19 rádió.
-
-
pictigjis
őstag
helló, nem akarok pofátlan lenni, mivel tudom, hogy a mobil tv alapból nem "ingyenes" szolgáltatás. mégis félve megkérdezném, hogy aki esetleg amúgy nem használja, nem osztaná meg privát üzenetben a belépőadatait? van egy-kettő szekszárd és zalaegerszeg környéki ismerősöm, de sajnos (már) egyikük sem tarr előfizető, pedig szívesen segítettek volna. az ok: a tarros szolgáltatás az egyetlen, ami apple tv-n is elérhető, digisportot pedig telekom előfizetőként nem tudok nézni. digi előfizetésünk is van, de a digionline szintén nem működik apple tv-n, böngészőt pedig csak hackelni lehetne rá, de hiába, mert teljes képernyős nézet úgy sem működne
nyilván ez ismeretlenül problémás kérésnek tűnhet, de cserébe én is megosztanám a digionline-os hozzáférésemet, ha van igény rá. köszi, hogy elolvastátok. amennyiben a kér(d)és tiltott, nyugodtan lehet törölni.
-
Bozek
nagyúr
MobilTV-n nálatok is el van csúszva webes felületen a képarány? Pár adó jó, de nagy részén hibás.
Meg egy újdonságot is észrevettem ott. Jobb egérrel van Kép a képben funkció, így közben lehet nyugodtan mást is csinálni a gépen. Akkor is ott marad, ha lerakom tálcára a Chrome-ot.
-
-
farkas-j
őstag
válasz
nyalifali #16657 üzenetére
Az, hogy nálad problémás a Mindig TVvétel az egy dolog. Ezen megfelelő eszközökkel lehet segíteni. Én pl. többek között egy "kisközösségi rendszert" is üzemeltetek és nincs gondom vele. Az igaz, hogy a rendszer egy 97 elemes Hirschmann yagival indul, majd az árbóc alján az antennától ~4 méterre egy LTE szűrős fejerősítő következik, ami egy TRIAX fejállomásban köt ki. A legmagasabb frekvenciájú E52-es csatornán is a fejállomáson a bejövő szint 82dBuV. Kifogástalan a vétel! Rossz vételi helyen sajnos némi pénz és munka szükséges a kifogástalan minőséghez.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
buttmaki #16652 üzenetére
Ha digitálisra nem talált semmit, akkor csak az analógot tudod fogni. Ott meg aztán nem találsz semmilyen HD-t. De mit is vársz el, ha csak DVB-T-t tud a TV-d? Mint már írták, már nem küldi tovább a DVB-T jelet a Tarr. Mit vársz a hétfőtől? Hogy átváltozik a TV DVB-C-sre?
Két dolgot tehetsz:
1. beszerzel egy olyan eszközt (vagy TV-t, vagy box-ot), ami tudja a DVB-C-t és nézed a HD csatornákat,
2. veszel egy antennát, amivel tudod nézni a DVB-T-t, ott legalább M4Sport van HD-ban. -
buttmaki
csendes tag
3 keresés közül lehet választani: analóg, digitális és mindkettő. Digitálisra nem talált semmit, mindkettőre újrahangoltam az egészet, és annyi változott a kedd estihez képest, hogy van Sport 2. A DVB-T-s HD csatik továbbra sincsenek meg, ahogy írták már mások is. Az Echo TV-t is benyomták előre, az M4Sport után. Hétfőig még módosíthatnak, hátha visszateszik őket a végén...
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest