Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
lenne egy kérdésem hűtéssel kapcsolatban. Van a gépben táp (mint mindenkinél) és egy plusz hűtőventi csak a tápra rádugva. Az alaplapomon van egy system fan nevű csatlakozó. Amibe a kábel a tápegységből jön. Kérdésem bedugva mit mér a tápot vagy a plussz hűtőventit? Mert azt olvastam pár helyen hogy a system fan a plussz gépventi lenne.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz építész #6154 üzenetére
Köszi a válaszokat már egy pár napja beállítottam a monitor miatt hogy ne kapcsoljon ki se a monitor se a vinyó.
Hiába mozgattam az egeret semmi nem történt kiváncsian várom hogy lessz e hiba a másik monitorral amit most beraktam neki.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Még annyi hogy az utolsó pár monitorleállásnál filmet néztem és halottam hogy a film ment tovább gondolom akkor így sanszos hogy a monitor lehet a hibás
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz építész #6147 üzenetére
Voltam a biosban a power részlegen.
Az első sorban egy acpi nevezetű dolog volt ezt engedélyeztem.
A második sorban az acpi kapcsolódási formája volt itt s1 s3 és egy s1&s3 funkció volt,
Hiába van engedélyezve az acpi és berakva s3-ra még mindig nincs készenléti üzemmód.Egyébként ez az acpi mi lenne pontosan?
Mert olvastam róla de eddig még fogalmam sincs mi az.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
mirci18
addikt
Üdv mindenkinek
Lenne egy kérdésem táppal kapcsolatban.
Előjött a gépemnél egy hiba ami abban nyilvánul meg hogy váratlanul lekapcsolódik a monitorom és utána nem tudom visszakapcsolni sehogysem.
Annyit esetleg még érdemes tudni hogy nincs a gépemen készenléti üzemmód az xp-nél sehogysem tudtam elérni.
Először a videókártáyra gyanakodtam hogy az miatt állhat le mivel passzív hűtésű és hátha túlmelegedik de mikor leáll nincs túlmelegedve a hűtőborda ugyanúgy a proci ventilátora környékén sincs forróság.
Arra gondoltam hogy nem e azért áll le a monitor bizonyos időközönként mert kicsi táp van a gépben egy 300 w-os és esetleg a gépnek nagyobb kellene van itthon egy új 450 w-os kicseréljem arra vagy ez nem befolyásolja?Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest