- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz kabelmania27 #131875 üzenetére
Üdv, köszönöm a gyors segítséget.
Modem értékek:Ez ami eléggé zavar, hogy itt nagyon magas értékeken van a (drops):
Ezt most frissítettem pár perce. Lan1 a PC, Lan2 az Xbox, Lan3 az android SmartBox HD.
Viszont konzolon már 0% a pocket loss, és team speak-en sem jelez még tizedeket veszteséget. Akkor a modemben miért van annyi drops?!Ezeket a portokat nyitottam meg, Xbox konzolhoz és a 100% pocket Loss lement nullára.
Viszont érdekes, hogy minden új bekapcsolásnál nem nyitott a NAT, és problémát észlel, gyors hálózati teszt, és helyreáll. Technikus azt mondja ez a koax miatt van.
Ezt követően a 100% pocket loss, lement 0%-ra!Sávszél viszont teljesen jó, ami meglepő, hogy 24/7 ezt az eredményt hozza, konzolon is, PC-n is, de még mobilon is jön a 600/200, tehát ezzel a részével nagyon elégedett vagyok.
A konzolt nem értem abszolút miért csinálja, hogy network hálózat frissítésig nincsenek meg a megfelelő értékek.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest