Új hozzászólás Aktív témák

  • Bikkrom

    senior tag

    válasz Cs1csó #19929 üzenetére

    Köszönöm szépen! Na így már tudom váltani a mértékegységeket.

    amargo: Aggregátort nem lehet a környéken bérelni. De egyébként sem szívesen járatnék 55 wattért egy akkora "dögöt". :DDD Marad akkor az inverteres megoldás. Köszönöm a számítást! Akkor 80 Ah-t lövök be! :R Hűtőből előző este kiszedjük jégakkus hűtőtáskába ami kell, hidegebbre állítjuk és 0 nyitogatás. Remélem kibírja. Elvileg igen.

    sisi22: Nem kell laptop, az még több fogyasztás lenne és akkor már csak az aggregátor maradna egyetlen opciónak. Meg annak is kellene a net/router. Akkor már lenne 55 watt +150-200. 5* akkora fogyasztás lenne, kibekkelem telefonnal. Marad az autó aksi megoldás úgy látom.

    cinemazealot: Jó, hogy mondod a zajt. Egy ajtó lett volna az altatás helye meg az inverter között, lehet akkor a nappali helyett a szobában altatjuk, ott már nem fogja zavarni 2 ajtón át. :R
    Kell sajnos az állandó netkapcsolat munkaidő alatt. Max ebédszünet, megy még egy-két 10-15 perces szünet. Tehát max 1 órára ami lejön a 8 órából amíg kikapcsolhatom.

    1. SPS-ből (vagy bármelyik javasolt márkából) milyet ajánlotok ami megy hidegindítassal, van beépítve aksija és inverter is? Tehát mehet rá autós aksi, de van egy kicsi beépítve is.
    2. Autós aksit melyik márkát/típust ajánljátok? Veszek akkor minimum 80 Ah-t.
    3. Töltőt milyet érdemes venni?
    4. Van ajánlott webshop ahol mind is van? :D

    Megnéztem gyorsan az Opusz Titász bejelentő lapját, lesz egymást követő nap is sajnos. Van olyan töltő amit ráteszek délután 4-kor és reggel 8-ig, tehát 16 óra alatt feltölt egy 40 Ah-s aksit? Mert veszem akkor 2*40 Ah-ban 2 töltővel.

    Nagyon nagyon hálás vagyok a segítségért mindenkinek. :R Lesz megoldás úgy látom.

    [ Szerkesztve ]

    Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Új hozzászólás Aktív témák