Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Jövő héttől lesz pár eladó hardverem gépfrissítés után, apróra majd hétvégén kerülnek fel, addig is hátha érdekelne valakit helyben. Mindegyik alkatrész jó állapotban van, pormentes, hibátlan, gyári csomagolásban, minden kiegészítőjével.
AMD Ryzen 2600, dobozos, gari nélkül: 20.000.- Ft
Be Quiet! 400W Pure Power 10 tápegység gari nélkül: 14.000.- Ft
2x8GB G.Skill Aegis DDR4 3000Mhz CL16 RAM 1 év 2 hónap Oázis garival: 10.000.- Ft
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
addikt
Gamer valakinek?
Vagy kormány és váltó
Illetve másik 2 gépem is van még, egy olcsó netezős és egy kisebb gamer is akad -
carrionxxx
csendes tag
Sziasztok!
Nincs véletlen valakinek olyan Lga775 alaplapja ami támogatja a Core 2 Quad procikat és a 1066Mhz-es DDR2 ramokat? -
addikt
Csend van, és hullaszag...
-
user12
őstag
válasz Oldman2 #6586 üzenetére
Emlékeim szerint 90 vagy 92%.
Gyakorlatban ez annyit jelent, hogy reggelt 5-6 körül felveszem 90%-os töltöttséggel, egész nap jönnek rá az értesítések, edzést követi, autóban telefont is ezen bonyolítom, délután 4-6 között mikor hazaérek, 50-60% között van az akku töltöttsége. Este feltöltöm, amikor feltölt, leveszem töltőről...és másnap reggel újra találkozunk.Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
addikt
Ebből a kis Gamer gépből az RX 570 OC külön is eladó akit érdekelne.
-
addikt
LGA 1200 alaplapot keresek egy i3-10100F procihoz.
Jó lenne m.2 támogatás.
Valakinek lenne-e? -
user12
őstag
Sziasztok
Eladóvá vált egy Apple Watch 3 42 mmhttps://hardverapro.hu/apro/apple_watch_3_42mm_4/hsz_1-200.html
Megkímélt állapotban, plusz szíjakkal és tokkal.
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
user12
őstag
válasz Gubu0101 #6575 üzenetére
Tényleg a tecsó....
Régen voltunk már....tervezzük már egy ideje,hogy kimegyünk ha egyszer nagyon unatkozunk és megnézzük, hogy van-e még ott valami egyáltalán (amikor egyszer régen valamiért bementünk, nagyon le volt pukkanva az árukészlet).Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
turho
addikt
Félkonfig, akár Medium gamer lehet.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Gubu0101
veterán
Gamer vagy sima netezos?Szerintem a legnagyobb valasztek a mediaban van.Tescoban regen volt egy mobil szakuzlet,meg volt ott minden is,laptopok stb. nem tudom az meg megvan e az uzletsoron.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Itt Szolnokon vagy környékén tudtok olyan üzletet, ahol viszonylag nagyobb kínálat van laptopból? A MM-t tudom, de azon kívül van-e más?
-
addikt
Legalább 22"-os VGA vagy HDMI kimenetes monitort keresnék, minél olcsóbban.
Nem szükséges FullHD felbontás -
Oldman2
veterán
Kölcsönbe volna-é valakinek egy működő 3,5"-os floppy drive-ja?
Van egy csomó lemezem, de drive már nincs. Megnézném mi van rajtuk, aztán Format után odaadnám őket valami Retro gyűjtőnek.
-
addikt
Lett egy HP 250 G7 i3-1005G1 procis laptopom, 8 GB helyett 12 GB van benne.
Érdekel valakit? -
Enton
addikt
Kiadó garázs szolnokon kassai pozsonyi környékén nincs-e valakinek, ismerős ismerősének telken beálló is érdekelne?
Autószerelésre aknás villanyos előnyben."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
turho
addikt
Azóta 2 árcsökkenés (rtx3080):
[link]
Beszámítás esetleg, értékegyeztetéssel: hibátlan vagy új SSD, 128 GB, 512 Gb, 1 TbEladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek a fiók aljában 1 használaton kívüli, feleslegessé vált Telekom IPTV-hez is használható IGMP képes switch?
-
turho
addikt
Sziasztok!
Egy vga [link]Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
addikt
Van 33,5 hónap garival egy Lenovo i5 11400, 16 GB m.2 SD, GTX 1660 Super gépezet, beszerzési ár környékén vihető, nyilván nem a linken látható ár az ára, jóval olcsóbban
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Van valakinek 500 W körüli tápja amin van 6+2-es PCIe csati?
Nem drágába kéne -
Gubu0101
veterán
Nekem meg egy leharcolt [link] Z fold 3 van elado
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
turho
addikt
Egy DAC esetleg:
[link][ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Hat ha trafo baja van vagy a ledvilagitas szalt el,akkor nem erdemes vele foglalkozni A helyedben szepen osszeraknam,ha van biztositasod a lakasra es van elektronikara is,akkor lejelentened kapnal erte 20-30 ezret aztan kuka
-
turho
addikt
Sziasztok! Ha van itt hobbiszerelő, van egy 82 cm, külsőre is viseltes tv, Samsung. (Kerete már egyszer festve lett, ill. törött). Amúgy nem volt rossz készülék "albiba" anno.
Elment a hàttérvilágítása. Hang van, kép nincsen. Szétszedtem, aztán rájöttem, hogy nem az én világom ezt bolygatni🙂 Egy kompatibilis Thomson táv van hozzá. Össze sincs rakva. Nekem csak helyet fog. Szolnok, Hild.Hobbizni valakinek, vagy donorként?
Legyen egy jelképes 5 k.
-
user12
őstag
Sziasztok
Esetleg nincs valakinek régebbi alaplapja (s478 vagy s462) eladó? Elsősorban processzorral együtt, AGP slot előny
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
carrionxxx
csendes tag
Hali! Úgy látom itt Szolnokon a PC biznisz sem virágzik...
Én AM4-re léghűtést keresek, nincs valakinek eladósorban?[ Szerkesztve ]
-
addikt
Most ilyen gépem lenne, hátha valaki ilyesmit keres, 70-be mehet.
-
addikt
Ez a billentyűzet kellene valakinek olcsóbba?
-
addikt
Amúgy ha valakit érdekel, eladó lesz egy ASUS RX 6600 8 GB-os kártya, 70-be mehet az itteni kollégáknak!
Gép is van hozzáProcesszor: Ryzen 5 4500 (2022.11 Oázis Computer 3 év) (ez volt benne cserélve)
Alaplap: MSI A320M-A Pro (nincs rajta m.2) (gyári 2 év 2022.10 guncity-hez)
Memória: 16 GB memória (2 év gari 2022.10 guncity)
Ház: Aerocool (fekete, színes hűtő ventik elől 2, hátul 1) (garis ez is guncity-hez)
SSD: Patriot P200 120 GB (meglepően fürge) (garit nem beszéltük, de ez is az lesz)
HDD: 500 GB (csak hogy legyen benne) de, van 3 TB-os +12.500-ba hozzá ha kell az 500 GB helyett
Táp: Be Quiet 300 W (emiatt kell a táp, de elbírja a gépet)
Videokártya: ASUS RX 6600 8 GB (2022.10 0,5 év gari guncity)215-be vihető lesz aki kéri kompletten
UI: Ajándékba tudok adni világítós (gépről állítható vagy 10 féle mód közül hogyan csillogjon-villogjon) billenyűzetet + egeret
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Tápegységet keresek, egy RX 6600-at kell kiszolgálnia, azaz legyen rajta 8-as tápcsati.
Valakinek? -
turho
addikt
Zenfone 6 6/128 még eladó, most akciós.
-
yankee
tag
"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-
-
DavideX
aktív tag
Sziasztok!
Ha érdekel valakit 3D nyomtatott festett Grogu (Baby Yoda) szobor: [link]
Illetve vannak még pár a hirdetéseim között. -
turho
addikt
Kifogástalan állapotú ASUS ZENFONE 6 6/128 Gb.
[link]
Szolnok, megbeszélés szerint megnézhető, átvehető Hilden.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
addikt
SOS keresnék PCIE X1 hangkártyát occóba
-
yanna
addikt
Értem.
-
addikt
Picike kártya lett eladó most
-
addikt
Lett egy ilyen gépem
-
addikt
Vannak gépeim és van ilyen monitorom
-
G.sysko
csendes tag
Sziasztok!
2. v. 3. generációs i5 procit ketesnék!Üdv!
-
addikt
Legalább GTX 1050 szintű kártyája van e valakinek elfekvőben, eladásra?
Unokaöcsinek kéne egy normálisabb kártya, ami nem melegedős fajta...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen széket vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest