Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz Napfénysüti #47300 üzenetére
500/gombóc
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
eddie1978
senior tag
Fagyi Lovasberényben is jó. Ha van még.
-
nagyúr
-
eddie1978
senior tag
válasz Napfénysüti #47307 üzenetére
Hahó! Még mindig a Cannondale SuperX van. Amíg el nem pusztul, az marad. Valószínű lesz mellé egy fully xc. Mostanában egyre inkább terep felé orientálódok így vénülő fejjel Neked még az a szép kék Canyon van? Valamikor láttalak Velencei tó felé.
-
nagyúr
válasz eddie1978 #47308 üzenetére
Jaja, nekem is marad sokáig a Canyon az tuti.
Lehet egyszer írok bemutatót majd a Logoutra róla így 5 év használat után már eléggé kiismertem.
Időnként kap némi upgradet, most épp új külsőkre várok meg születésnapomra beruháztam egy Hammerhead Karoo 2 órára.
Szívesen birtokolnék egy montit is de egyrészt iszonyat pénz egy bringa meg helyem se lenne neki.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
Ha már kerékpár.
Azt valaki el tudja magyarázni, hogy a drogos/piás hősünknek mi is volt az elképzelése, amikor a cselekményt végrehajtotta? Az biztos, hogy így elsőre pár hónap fogda és egy ingyenes fogászati kezelés lett a jutalma.[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
-
szebe
addikt
válasz juliabrilke #47310 üzenetére
De miért az utolsó másodpercre időzítve linkeled?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
Jarod1
addikt
ez valami tetves cigó, tv vel bringázni...ott helyben van valami lámpavas..arra felfért volna...
-
hzsolee
őstag
Dikk...ott egy százas...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
nagyúr
-
ptesza
senior tag
válasz Napfénysüti #47316 üzenetére
Vagy berántotta az első féket vagy valamit bekapott az első kerék.
-
chatran
őstag
Olyan 15 éve, hogy teljesen hidegen hagy a Forma1, kb akkoriban néztem végig teljesen egy futamot. Ma benyomtam a tv-t és pont a herendi kupák átadása ment. Feltűnt, hogy nincs már a verseny után interjúzás a dobogósokkal egy asztalnál az újságírók előtt, nem fordít a Pozsgay Józsi. Ezt mikor törölték el és miért?
-
nagyúr
-
-
szebe
addikt
válasz chatran #47321 üzenetére
Elmondják a szokásos közhelyeket, csak nem egy paraván előtt a sajtószobában, hanem a kocsiból kiszállva a nézők előtt.
Utána úgyis a sajtó rendelkezésére kell állniuk, meghatározott időre.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
Van a városban olyan autósiskola, ami jogsival rendelkező, amolyan újrakezdőknek kínál lehetőségeket? Honlapokat végigböngésztem, nem találtam ilyesmit (szerintem van amit még front page-ben raktak össze ). Van esetleg valakinek tapasztalata ilyesmivel? Vagy csak irány egy autósiskola, aztán kérni időpontot oktatóhoz?
Asszonynak kéne, vissza szeretne rázódni a vezetésbe. Megyünk erre-arra, de szerintem jobban járna olyannal, akinek van tapasztalata ilyesmiben
[ Szerkesztve ]
-
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
Ma voltam a Lene kft-nél állapotfelmérésen, 63db jég általi horpadásra 317.500 Ft-os ajánlatot adtak.(plusz a díszlécet nem lehet javítani csak cserélni, az 127.000 körül lenne, a lökhárítón egy centin a fényezés megsérült az meg 114.000)
Utóbbi kettőt viszonylag könnyű megoldani olcsóbban, viszont a horpadásokra nem tudtok valami barátibb árakon dolgozó helyet? Nem kell, hogy fehérvári legyen, el tudom vinni bárhova.
-
Andris837
senior tag
szia!
Picárd Nándort tudom ajánlani neked! Elérhetőséget küldök privátban, ha szeretnéd. Én nála tanultam és akkor is volt hasonló visszarázódó “tanulója”.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Laca73
csendes tag
Sziasztok! Lányomnak keresek középiskolai tanulmányai megkezdéséhez laptopot. A keret 170 ezer jó magyar forint. Eredeti Win. és 14 col fontos. Mit érdemes megvenni? Vagy esetleg ha van valakinek jó állapotú eladó gépe, szívesen meghalgatom. Az sem hátrány ha kicsit esetleg csajos.
-
válasz Laca73 #47328 üzenetére
Használt üzletit (HP Elitebook, Lenovo Thinkpad, Dell Latitude). 8GB, de inkább több RAM, SSD, lehetőleg négymagos proci, de ha ezek megvannak, akkor amelyik tetszik. Konzumer gépekkel gyakrabban van macera, és rosszabb az alkatrészellátásuk is. Elég sok helyen tudsz venni számlával is, ha olyan kell.
Mutogatni való hater díszpinty
-
elder troll
őstag
válasz Laca73 #47328 üzenetére
Van egy ilyenem szürkében, 4x töltöttem fel az elmúlt 1 évben, hogy az akku ne degradálódjon, gyakorlatilag zsír új. 10+ órás akkuidő, teljesen néma (passzív), 512GB nvme ssd, 8gb ram, stb. ~ 2év garancia van még rá, dobozos, számlás, stb. Akcióban vettem, 2 percig lehetett kifogni jó áron, nekem sikerült. Tartalomfogyasztásra bőven megteszi, 4K 60Hz-et támogatja HDMI-n, viszont a 4K 60 fps youtube videók el-eldobnak pár frame-t, de alapvetően 1080p ips kijelző miatt nem lehet probléma. Nem egy atomerőmű, szóval nem ezen kell videókat vágni, de netezni és office-ra tökéletes célszerszám. Win10 és Win11 pro is telepíthető rá, vettem windows-t rá. Részben alu burkolat (talán csak az alja nem).
[ Szerkesztve ]
-
Laca73
csendes tag
válasz elder troll #47330 üzenetére
Szia! Ha jól értem akkor erre kellene vennem Windowst? Mennyiért válnál meg tőle? Jöhet privátban is.
-
Gaaabeeesz
senior tag
A márkás italok boltja működik még?
Tatra balsam italt szeretnék. Vajon hol kapható?Üdv, Gabesz
-
Jarod1
addikt
válasz Gaaabeeesz #47334 üzenetére
Működik a Árpád fürdőnél Van Tátra teájuk többfajta is.
-
bim
veterán
Üdv mindenkinek!
Van egy Hp. egyszerű lézernyomtatónk ami állítólag táphibás. Javítóban 32e ft.-ért csinálták volna meg de nem tudom elhinni hogy ilyen drága egy vacak táp bele. Valaki tud segíteni a javításában?
-
-
vzso
tag
Hát, nem egy olcsó művelet, lehet jobban jár a szervízzel ha tényleg a táp halt meg.
Felújított (refurbished) 27k körül a legolcsóbb ebay -en, illetve 35k az új aliexpress -en, amit én találtam. Na és még be is kellene szerelni és garancia sincs a műveletre.
Azért nézd meg a biztosítékot mielőtt vásárlásba fognál. Illetve, ha már szétszedted és kivetted a lapot, nézz szét a fórumon, hátha valaki meg tudja javítani olcsóbban.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha valakinek van esetleg a horvát autópályára ENC eszköz amit kölcsön tudna adni július 30 - augusztus 5 között, dobjon egy privátot
"... and I hope you have a great day!"
-
szebe
addikt
Felszabadult egy mai (07.27) Fezen jegy, “olcsón”. Többit privátban.
-
-
vzso
tag
Sziasztok!
Ha már nyomtatók a téma, ingyen elvihetők:
HP Laserjet 1018 -as nyomtató. Nagyon szépen nyomtat, csak több oldalas nyomtatásnál már sűrűn elakad, több lapot húz be. Sajnálom kidobni, lehet hogy csak egy alapos takarítás hiányzik neki.
Kyocera FS-C5100Dn színes lézer nyomtató. Ebből meg a fekete hiányzik, . Keveset nyomtatott, adatok szerint 5000 lap alatt és még sok por van benne (új utángyártott fekete tónert van benne), de rossz a Developer unit -ben a szenzor, ezért nem tölti után a port. Ha valaki foglalkozni akar vele akkor legolcsóbban 134 euróért láttam ebay-en (99+35 szállítás), de kb. 190 euróért egy teljes felújító készélet is kapható, így van egy szinte új nyomtatód. Nekem már nincs sem kedvem, sem időm vele foglalkozni, vettem másikat. -
-
vzso
tag
De az még aggasztóbb hogy ennyiért mar új nyomtatót, vagyis az újabb verziót is meg tudod venni: HP LaserJet M110WE
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- iPhone 13 független 128GB
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest