- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz Napfénysüti #46500 üzenetére
+1 a Jancsárra, érdemes kinézni
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Gaaabeeesz
senior tag
Holnap nyitva van valamelyik szaniter bolt? Ezer éve nem voltam, javarészt már azt sem tudom melyik hol van. Egyik ismerős komplett tartályos wc-t szeretne venni. Obiban nem volt számára tetszetős.’praktikerben még nem volt.
Üdv, Gabesz
-
hzsolee
őstag
válasz Gaaabeeesz #46502 üzenetére
Pedig muszáj lesz az obi/praktiker kínálattal beérni. Vasárnap nincsenek nyitva, max szombat délelőtt. Részemről a Szatmári, Megatherm, Gépész nem ajánlott. Olyan magas lóról, flegmán beszélnek az eladók, hogy inkább kihagyom. Pedig nem vagyok hülye, tudom miről beszélek mikor kérek valamit... A Hollander már ajánlottabb, a B52-ben meg kimondottan kedves eladók vannak. Mondjuk ott csak 3x voltam. Aztán van még, de nekem ezekkel van tapasztalat. Speciel én inkább nem is a városban vásárolok...
Az meg egy másik kérdés, hogy milyen van éppen raktáron...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Andris837
senior tag
Eladó Apple iPad 9 2021 10.2 64GB Wi-Fi asztroszürke [link]
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Pancsermeste
őstag
-
hzsolee
őstag
válasz Pancsermeste #46506 üzenetére
Csaptelep alkatrész az nálad mit jelent? Mondjuk kartus, vagy hagyományos betét? A móri úton van a Gienger, ott is tök normális eladók vannak. Ott vettem már csapbetétet mondjuk. Nem gondolom, hogy már nem létezik az említett öblítő szelep. A Hollandernél is kell lenni szerintem, bár én a móri üzletükbe szoktam menni. Ott van sok minden, nyilván a fehérvári üzlet sem más. Legutóbb talán keskeny wc tartályt vettem ott náluk, mert máshol nem igazán kaptam...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Pancsermeste
őstag
válasz hzsolee #46507 üzenetére
Szelepekre, tömítésekre, kerámiabetétekre gondoltam.
Létezik még mofémes öblítőszelep, de csak 3/4-es. Nekem valószínűleg 1/2"-os kellene, bár nem tudom, ezeknél hogyan kell ezt mérni. A boltban ezért mondták, hogy ilyen nem is létezik, hiába mutattam a fotóját nekik, hogy márpedig itt van, ezt valahol, valamikor legyártották...
-= Pancsermeste® =-
-
Poiro7
senior tag
válasz Pancsermeste #46508 üzenetére
1/2 col = 1,27cm Tehát ez inkább 3/4-es ami neked kell és amit a boltban kapni
1/2 col a csaptelepek mérete.[ Szerkesztve ]
-
Poiro7
senior tag
Van egy stílusa a Megathermes pasinak de azok a legolcsóbbak, szerintem.
És ha szerencséd van pont nincs bent -
Pancsermeste
őstag
válasz Poiro7 #46509 üzenetére
Óóó, hát cső méreteknél ez szerintem nem ilyen egyszerű...
Úgy tudom, hogy az 1/2" az itt 20.955 mm-nek felel meg, amit nem tudom, hogy jön ki, de több helyen ezt írják.
Bár én nem értek hozzá, így azt sem tudom, hogy ezt a menetes résznél vagy az alsó tömítés átmérőnél kell mérni?
Az obiban volt 3/4-es, de az vastagabb volt a menetnél és a tömítésnél is, bevittem a régit, összehasonlítottam vele.-= Pancsermeste® =-
-
hzsolee
őstag
válasz Poiro7 #46510 üzenetére
Hát van. Egyszer nem ment neki a matek. Mondom ezt azért számoljuk csak át mégeszer. 😏 Aztán a kolleganőjén vezette le a feszkót. De viszont árban valóban jók...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
Olyat tudok elképzelni, hogy nem mofém vagy ismertebb márka... Fél coll biztos nem, az nagyon kicsi csapbetétnek. A mofémes tuti 3/4. Vagy cseréled komplett. 2800 lenne a betét, 7300 a komplett.
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
válasz hzsolee #46513 üzenetére
Az igen...obiéknál a duplájára jön ki mindegyik verzió. Viszont ha szar a helyzet ott vasárnap is meg lehet venni...
Persze ez nem mindenre vonatkozik. Legutóbb Mentavilles kiselosztót vettem és olcsóbb volt mint a Mentavillben.
Most a lidlis kígyóubin vagyok kiakadva. 750 magyar buznyák egy nyomorult uborka.... Mindegy, felhívtam a Providentet aztán ettünk egy jó tejfölös ubisalit...
-
Pancsermeste
őstag
válasz hzsolee #46514 üzenetére
Igen, én is gondoltam rá, hogy az egészet cserélni kellene, de valószínűleg a kiállás is tök más méret és átalakítóval is vacakolni kell, vagy újra becsövezni. Az meg azért nem egyszerű, mert bontani kell, meg a vég pozíciót nem lesz egyszerű ugyan oda kihozni, meg aztán ez anyámnál van, ha nekiállok gyorsan végeznem kell vele úgy, hogy nem is értek hozzá. Szerintem szakit kell ezzel megbíznom...
Szétszedtem a szelepet, alaposan kieceteztem, újra zsíroztam. Nem lett olyan, mint az új, de egyelőre működik, viszont nem úszom meg a teljes felújítást.-= Pancsermeste® =-
-
hzsolee
őstag
válasz Pancsermeste #46515 üzenetére
Hát igen, ez ilyen sajnos. Nagyon át kell gondolni mi is kellhet hozzá. Hétvégén még itthon is meggondolom párszor. Sajnos volt már olyan, hogy egy kis hiányzó bizbasz miatt kókányolni kellett, aztán újra nekiállni miután megvan a cucc hozzá. A szaki azért felkészültebb, meg biztos van a furgon aljában valami maradék alkatrész.
Szerintem ha így van, inkább csere komplett. Mondjuk az is szívás...ezeréves berohadt csapot kicsavarni nem életbiztosításA feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
csibor
addikt
válasz Pancsermeste #46515 üzenetére
Ha nem sérült a szelepfészek, teljesen felesleges cserélni az egészet. Sőt ha a mag nem "kotyog", elég csak a gumit cserélni.
-
Pancsermeste
őstag
válasz csibor #46517 üzenetére
Nem kotyogott, inkább megszorult a sok vízkő lerakódástól, kézzel már nem is bírtam tekerni.
Kitisztítva, bezsírozva most rendben van, de erősebben kell elzárni a végállásban, hogy ne folyasson. Lehet a fészek is bibis. Csaptelepeknél azt is lehetett cserélni, ebben nem tudom, lehet-e és hogy milyen kellene bele. Ám lehet, hogy csak a vég gumi nem lett jó választás, rápróbálok másikat.hzsolee: Két éve kicsavartam már, mert gipszkartonoztam a hátsó részt, akkor még nem volt rá panasz. Viszont most bonthatom ki megint az egészet, ha cserélni kell.
No mindegy, köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
-= Pancsermeste® =-
-
hzsolee
őstag
-
tranceplanet
addikt
Ez a mofém golyóscsap kell, ez bírja minimum 10 évig: [link]
Nemrég cseréltük, tíz évig le van a gond! Ennél jobb nincs is." Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
hzsolee
őstag
válasz tranceplanet #46520 üzenetére
Meg szebb se...
-
cannibal
senior tag
Egy ismerősöm olyan oldalt keres, ahol könyveket lehet letölteni. Tudtok esetleg javasolni olyat, ahol nagy a választék? (Jöhet privátban is.) A torrent topikban ezt inkább nem forszírozom, nehogy valaki félreértse.
-
-
cannibal
senior tag
Köszi srácok, mindegyik megvolt már, de egyelőre nem jártam sikerrel.
-
-
Nem adtam kölcsön valakinek egy USB3-SATA illesztőt?
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
cannibal
senior tag
válasz freemanone #46531 üzenetére
Köszi szépen azért!
-
-
hzsolee
őstag
Üdv!
Nem dolgozik valaki olyan helyen ahol képződik li-on akku felesleg? Konkrétan 18650 cella... Nem kell ipari mennyiség. Ahogy látom azért van piaca, de hátha van olyan aki nem ebből akar a Bahamákon nyaralni.
A minap például kaptam 12db kicsi savas akkumulátort. Zsír újjak, valami robotos cégnél megrendelték aztán mégsem kellett. Le akarták adni a méhbe 😲 Mondjuk ezekre pont nincs égető szükségem...😆😆A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
-
cannibal
senior tag
Van valakinek elfekvő Alza kompezációs kódja (3000Ft) amit nem tervez felhasználni? Április 17 a határidő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Vicces képek
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.