Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
Mondjuk a mai nap nem lustálkodtam
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
A hegyen lassan tudok csak haladni Aszfalton 7.5-7.8 között gyalogolok.
A program neve endomondo, van ios/android verzió, regisztrálsz felhasználónevet és minden út végén, vagy ha van mobilneted, akkor út közben is szinkronizál a honlappal és frissíti a profilod. Menet közben a telefonon láthatod az eltelt időt, megtett távot, sebességet, tudsz beállítani intervallumokat, ha precíz edzéshez kell. Csak be kell kapcsolni a beépített GPS-t és lehet menni, ameddig az akksi bírja.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
-
gabyka
aktív tag
Tele van az apró velük, 10-12k-ért gyári és egyébb hűtővel és nem fogy, túl sok van a piacon, a tuning hűtő nem tényező a többségnek, ugyan az a kártya marad tőle...az elmúlt hetekben kb 7-8k-ért adtam el én is a legtöbbjét, amit hoztak. Nemigen keresik már sajna ezeket a kártyákat...
-
kovsol
titán
Pedig erőben még máig elég jó kártya, csak sokan most jutottak el oda szerintem, hogy na most már jönnek olyan játékok is ami dx11 only és inkább megveszik az alig erősebb kártyát ami dx11 drágábban. Pl egy 5750/6750 kártya ami olcsó dx11 alternatívát jelenthet kis felbontáson játszóknak.
May the Force be with you!
-
gabyka
aktív tag
Sajna ez van, én is ledöbbentem rajta...a 7000-es sorozat nagyon levitte a használt 4000-es karik árát...
Szerk.: tedd vissza a gyári hűtőt a másikat meg add el külön, így kábé megkapod amit most kérsz...viszont többet kell vele szórakozni...
(#6602) kovsol: Jaja, ez is igaz...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
kopf
csendes tag
Eléggé félreértitek páran a hirdetés szövegét.
Nem azt írtam, hogy minden faluban, minden kutya, láncon és moslékon nevelkedik! Esetleg, hogy egy akármilyen falusi kutya selejtes, istenem....
Aki ezt szűrte le belőle, az kérem keresse fel gyógyszerészét!Vannak Szfvár 10-20 km-es körzetében jó páran olyan emberek akik mostoha körülmények között tartanak ILYEN FAJTÁJÚ kutyákat szaporítás céljából. Valóban horgonyláncon, moslékon tartva. Van ahol egészen kicsi koruktól fogva harcra és ember ellen képzik őket. Én láttam már ilyen "telepet", ti szerintem még nem......
Mivel a kutya megjelenése kirívó, erőt, magabiztosságot sugall, ami kihat a gazdára is. Nagyon sokan választják, divatkutya. Nagyon sokan szaporítják is. Rengeteg van már belőle kis hazánkban. Nagyon sok az olyan alom amely közel sem tökéletes szülőktől származik, főleg faluhelyen, ahol boldog-boldogtalan dugatja a kutyáit, hogy némi aprót szerezzen. Tele van ilyenekkel az összes apróhirdető portál és nézzétek meg, hogy a fele hulladék, keverék.
Mindösszesen erre szerettem volna utalni a hirdetésben. Aki nézegetett már eladó kutyakölyköket vagy jártas a fajtatiszta kutyák világában az tudja miről beszélek.A kölykök alapára egy 20-as, igen. Minden kölyköt ajánlott beoltatni 6-8 hetes korában egy kombinált oltással ha nem szeretnéd, hogy elpusztuljon a többi kutyában lappangó vírusoktól. (Illetve további két hetente ismétlő oltásokkal.)
Mint írtam 6 hetesen elvihetőek, ha ez nem történik meg akkor természetesen én oltatom be legkésőbb 7-8 hetesen és ennek díjával növekszik az ár. Ez a nem beoltási lehetőség azért fontos mert sokan ragaszkodnak a saját állatorvosukhoz, sokszor vidéken akár feleannyiba is kerülhet egy sima oltás mint itt egy jól menő állatorvosi rendelőben. Ez tény és tapasztalat!
Kifejezetten meg szokták kérdezni, hogy mennyibe kerül oltás és chip nélkül, mert inkább ő vinné el ezekre abban a tudatban, hogy úgy olcsóbban jön ki a végösszeg."Hol van az éter? A meszkalin nem hat!"
-
-
honda23
aktív tag
válasz Laca73 #17979 üzenetére
Talán Pesten vagy webshop. Lidlben volt a sima 5%-os a vb alatt meg most pár hete, de itt Fehérváron egy db nem volt, Bogárdon meg több raklappal volt. Amúgy egy nagyon finom dán sör, egyből nagy kedvencem lett, simán lecsúszik az egy literes kiszerelés.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
hzsolee
őstag
válasz Laca73 #19618 üzenetére
A mártíroki a tuti hely. Ha akarok valami "primőr" cuccot akkor oda kell menni. Vagy többet kapnak mindenből, vagy kevesebben járnak oda.
Más: Hol lehet olcsón új autóhangszórót venni a városban? Tök alja kellene, ilyesmi.
(Amúgy találtam az edigitálnál, holnap megnézem, de általában nem szokott szerencsém lenni....)A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
honda23
aktív tag
válasz Laca73 #19618 üzenetére
Most ittam meg egy literes barnát, mennyei.
Carlsber és Tuborg ehhez képest kutyapisi.
Csinálom amúgy a sörtesztemet, csináltam is egy blogot, csak a két gyerkőc miatt nem tudom feltölteni tartalommal, egy sör tesztje fél óra képekkel mindennel, mire beírnám.
Maradjunk annyiba, a Faxe a jobb fajták közé tartozik.
Ha lesz időm feltölteni a blogot, majd úgyis beírom a címét.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
justflash
aktív tag
válasz Laca73 #20360 üzenetére
Szvsz bárhol megcsinálják neked fehérváron ahol árulnak RJ11 kábelt méterre, kérsz 30métert belőle + 2 csatit a végére, maximum 3K-ból meg is áll.
De akár UTP-t is lehet használni helyette.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest