- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
A mili ,az a vastagságra értendő nem az átmérőre.
Ha jól látom ez egy gáztűzhely égőrózsája,ezt szvsz inkább kicserélném egy újra,mint ennyi gányolás után megint összerakva használni.
(mire ezekből kiszedi a beletört csavarokat,az már igen viseltes lesz,tehát nem biztonságos,de ahány ház annyi szokás,sok sikert hozzá )
Gázzal + árammal + medvével nem játszunk)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Rick4
félisten
válasz vizslakutya #46801 üzenetére
Nekem nem kell elmagyaráznod, láttam már párat, inkább én próbálnám elmagyarázni neked, hogy egy 115mm-es koronggal nem fogsz odaférni a csavarhoz, mert mélyen van. Ha a vastagsága 1mm, ha 5, akkor sem.
Volt erre két percem, de remélem, már érthető:[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
Rick4
félisten
válasz vizslakutya #46803 üzenetére
Bocsi, én már 12 éve is napi szinten jártam a város fémipari vállalkozásaihoz, láttam már pár ilyen dolgot, amellett, hogy idő is eltelt azóta, gyakorlatom is akad egy picike, szimplán csak anynit mondok, gondolkodj el picit azon, amit írsz, mint próbálom megmagyarázni, nem férsz oda egy 115-ös koronggal, de még egy lekoptatottal sem.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Ted_Beneky #46808 üzenetére
Ez jó szöveg
-
proper
őstag
Valaki ha esetleg vízhűtés fan
-
Atigepesz
csendes tag
-
bolcsodal
addikt
T-home-os kombinált router-kábelmodemmel volt már valakinek ilyen hibája?
"Description:
The IP address lease 192.168.0.14 for the Network Card with network address" 0x00xxxxxxx" as been denied by the DHCP server 0.0.0.0 (The DHCP Server sent a DHCPNACK message)."A desktop PC-n Windows 8.1 van gyakran belassul a net, ilyenkor csak egy router restart segít. Notin (Win7)/telefonon (Droid) semmi probléma nincs az internettel.
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
sp3rhead
tag
Van vkinek tapasztalata bonus nyelviskolaval? Frissiteni kellene a magyaromon. ..
[ Szerkesztve ]
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
pmheros
őstag
Ingyen elvihető sz.gépház:
Néhol kopottas, karc is van rajta. Előlapjai nincsenek meg.
9 alaplaptálca tuskó csavarokkal benne van, meg egy fdd is.Pár nap múlva kiteszem a kuka mellé, ha nem viszitek el.
nem vagyok tökéletes
-
zeg
őstag
Gyorsba kellene nekem ddr3 ram. 1db 1gigás is elég lenne.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
félisten
-
zeg
őstag
-
lorcsi
veterán
mobil gumiszervizes szegeden csak ők ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Ted_Beneky
senior tag
Slimport microUSB - HDMI adaptert hol keressek Mo.?
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Atigepesz
csendes tag
Ha esetleg valakit érdekel felszámolásból cuccok szóljon.Most jelenleg inkább nagy mennyiségű áruk vannak jó áron.Nem kell megvenni csak vevőket kel rá keríteni.Tőbb helyen is hirdetve ill kajálva van ha esetleg valami elkel akkor értesítek mindenkit akinek kiajánlom.Magyarán mondva szinte csak időt kel szánni rá és pénzt lehet vele keresni.Ezek számlásak hivatalos dolgok semmi illegális nincs benne.Akit érdekel PÜ.THX h elolvastad.
Ui.:nem kötelező[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Redőnyöst ajánljátok légyszi.
Legyen megbízható. -
Ted_Beneky
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Ted_Beneky #46835 üzenetére
Köszi szépen!
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani bútor boltot, ahol jót lehet kapni jó áron? Papp bútoráruházat és a Bellamo-t néztük, bár most hétvégén sajnos a Bellamo pont zárva volt, így csak előbbit nézük meg élőben is. Használtban nem gondolkodtunk, legalábbis ülőgarnitúra-szekrénysor-hálóba való gardrób tekintetében nem, előszoba bútor és étkező garnitúránál valami kifogástalan állapotú jó lehet. Ilyet tudtok ajánlani?
Köszi előre isu.i : nagyon komoly az a körforgalom a Rókusi krt végénél, ahol a villamos is megy. Ilyet még nem láttam
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Vesztor87 #46837 üzenetére
Az aszfalt-led-lámpák működnek?
Van egy olyan gyanúm, hogy a szegedi bútorosok emeltebb árakon árulják a portékáikat, mint a kisebb városokban. Meg egy olyan is, hogy hétköznap több bútoros van nyitva. Hátha valaki tájékozottabb itt a fórumon!
Csillagkaput a Csillag térre!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Vesztor87 #46837 üzenetére
A Brüsszeli krt-on a Kálvária és a Béke utca között van egy bútoros (matracok vannak a kirakatban). Komplett hálószobabútort vettünk ott és a Budapestre szállítással együtt is egy 100-assal olcsóbb volt, mint bárhol Pesten ugyanaz a minőség.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Vesztor87
senior tag
válasz Ted_Beneky #46838 üzenetére
Délelőtt voltunk ott, nem rémlik hogy világított volna, de gondolom nappal nem is kell neki. Az a helyzet hogy bár 10 éve van lassan jogsim, csak elég ritkán vezetek, aztán annyira figyeltem mindenre, hogy ez már nem maradt meg. Ellenben meglepően türelmesek az autósok, legalábbis Pest után azt vettem észre. A körforgalomba a pláza felől mentem, és megfogott bent a piros, aztán én ugyan elindultam a zöldnél a rókusi tesco felé, viszont a belsőbe ott maradt egy corollás, már előre tudni véltem hogy leszedik a fejét, de nem... csak villantottak rá, ennyi... másabb azért a forgalom ritmusa, azt hittem hogy majd én tartom fel a többieket, aztán folyamatosan el kellett vennem a lábam, akármilyen nagy x5 és társai jöttek 50-55-el jött szépen mindenki ez nem egy pesti csúcs volt, ahol 3 sávban mennek, és 70-el mész már feltartod a népet
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Vesztor87 #46840 üzenetére
Pont ugyanez a tapasztalatom, csak a másik irányban. Amikor Pesten vagyok, tudom, hogy más piros/sárgánál ki kell lőni, mert ha nem indulok el gyakorlatilag azonnal, teljes gázzal, akkor már abajgatás van.
Valóban, itt sokkal nyugodtabb a közlekedés általános üteme (hülyék viszont itt is vannak a közlekedésben). -
veterán
válasz lugosi #46843 üzenetére
Nekem a tapasztalatom az, hogy szegeden nyugisabb a közlekedés, de többször jártam úgy, hogy nem engedtek be, direkt gyorsítottak ha be akartam sorolni... Pesten valóban sárga már / még zöld és tempósan kell közlekedni, de ha valaki határozott akkor beengedik nem kekeckednek vele.
Illetve míg Szegeden az 50-es táblánál 45-tel mennek többen Pesten 60-nal ...
-
Vesztor87
senior tag
Ez az 50-nél 45-el megyek ez tényleg érdekes, a Rókusin, meg az említettt körforgalmoból a pláza irányába menve azt tapasztaltam hogy 55-el már gyors voltam a belsőben, mikor bejött egy Fabia elém azt hittem hogy pikk-pakk rálép és itthagy, aztán 50-el mentem hogy ne lépjek a nyakára... a Rókusin is az a 45... pedig nem volt dugó, fura ez nekem, mert bár Pesten csak utas vagyok a kocsiban mikor nagy ritkán nem bkv-zok, de az ahogy egymás nyakára lépve mindenki tolja neki, na az nem jött be
Szerk: láttam Edigitalban hogy ákció van, ha valaki vásárol valamit, akkor cetelemes hitelkarival 10% árkedvezmény van. Van esetleg akinek van ilyen karija? Kp-ra vennénk majd mosógépet meg hűtőt, esetleg tűzhelyet is, ez azért 200-250e ft kb., tehát 20-25e ft már nagyon nem mindegy, aztán adnék pár ezret valakinek azért a pár percért amit rám szánna a kártyájával - természetesen a kedvezményes vételáron felül
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
Szegeden kik foglalkoznak redönylapuk forgalmazásával bezserelésével?
(Rolo MR-en kivül?) -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest