- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #47950 üzenetére
Mondom én.
Amúgy ezzel a tudattal hogy tudsz nyugodtan élni? Drogot terjesztesz, vagy nőket kergetsz éjjelente, hogy bármiféle félnivalód van? Én ha ezen múlik, berakom a FB-ra a híváslistámat naponta, ha ettől valaki megnyugszik, piszkosul nem érdekel, ki látja, és főleg, mit gondol róla.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
PazsitZ
addikt
válasz macilaci78 #47938 üzenetére
Erre ellenpéldaként az jut eszembe, mikor a boszorkányszigeten volt buli és kiszálltak a rendőrök, a hangos zene miatt.
A boszorkánysziget alapból kint van a semmiben, a városrésztól egy gát is elválasztja, ráadásul fás mondhatni erdő közepén volt.- http://pazsitz.hu -
-
SirRasor
addikt
Nem tudom, lehet. De senki se tudja biztosan, és nem akarok kockáztatni.
Frenky89 Ez vajh' garivesztéssel járhat? Amúgy Xposed framework+App Settings modulról még nem hallottam, de most rágugliztam és nagyon fincsinek néz ki Bár gondolom 1 restart minimum kell neki, pedig most olyan atomstabil a telefon, hogy amióta megvettem, még nem volt újraindítva se (3102 órája lett bekapcsolva)
Nem baj, ki kell prbóbálni az új dolgokat is.Make Love not war!
-
-
sss
őstag
Amúgy van ph-n vmi zenefelismerő topik is.
-
őstag
Üdv
Közérdekű közlemény:Ma javították a Bordányt Zákányszékkel összekötő utat.Autópálya minőségű aszfaltból csináltak mint egy 4km-nyi autórázatót.Ami aszfaltot rákentek az út széleire ebből a mennyiségből meg tudtak volna csinálni 1-2km-nyi szakaszt mint ápr.6 előtt Zákányszék irányából.
Üdv:Attila
-
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Egy személyautó Budapest -> Szeged trailerezése kb. mennyibe kerülhet? Vannak ötletek, esetleg ajánlani tudnátok céget/magánszemélyt?
-
proper
őstag
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #47965 üzenetére
Jaja, elad -> vesz -> biztonságban érzi magát / örül.
-
martonx
veterán
válasz lugosi #47966 üzenetére
Már ha bárki elhiszi, hogy bármelyik opensource cuccban nincsenek ott pont ugyanúgy a megfelelően berhelt cuccok. Aki fordított már Android-ot forráskódból az tudja, hogy 10Gb-nyi forráskódba bármi, és annak ellentéte is bőven benne lehet hússzor is, anélkül, hogy bárki valaha is észrevenné.
Ezzel nem akarok senkit és semmit védeni, csak jelezni akartam, hogy ha valaki igazán attól akar rettegni, netán kimondottan az miatt akar opensource android-ot használni, mert az biztos tiszta, én azért a helyében nem aludnék nyugodtan.
Én éppen leszarom ezeket a dolgokat, nem vagyok se terrorista, se bűnöző.Én kérek elnézést!
-
félisten
válasz martonx #47967 üzenetére
Szerintem hetvenkétmillióötszázhuszonhétezerkilencszáznegyvenöt alkalommal meg lett már beszélve az, hogy mi, normálisék, nem azért igyekszünk védeni az adatainkat, szokásainkat, és a pókot a falon, mert terroristák lennénk, hanem mert szeretnénk, ha átlátható lenne, hogy melyik alkalmazás mit szarik fel az internetre, vagy a készítőjének, vagy bárhová.
-
válasz FoxiestFox #47965 üzenetére
Mondjuk egy nokia 6310-et? Arra tuti nem fog spy software kerülni
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Attix82
addikt
Kérdés, linuxos particiót mivel tudom ismét NTFS-re vagy FAT32re formázni? Mert jelenleg 550 MB használható csak.
-
-
-
félisten
-
-
-
válasz FoxiestFox #47976 üzenetére
A jelenlegi (androidos) telefonom ettől többet tud
Reggel 8-tól éjfélig online, 3G, wifi, gps. Három email, két messenger állandó sync. Napi kb másfél óra zenehallgatás, böngészés, cset, néha egy kis ebook olvasás és lazán viszi az öt napot.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
bolcsodal
addikt
Ez most komoly? [link]
Proxy-t adnak pénzért?
They drew first blood....
-
válasz bolcsodal #47981 üzenetére
>Az iPon új szolgáltatása, mellyel végre minden internet használó teljes névtelenséget és biztonságot élvezhet az Interneten.
Egészen addig, amíg a norton antivírus vagy a birodalmi rohamosztagosok be nem kopogtatnak, hogy hé koma, ide csak ezeket meg ezeket az adatokat!Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
-
bolcsodal
addikt
Office-t, ma vagy holnap, azonnal telepíthető formában vajon honnan?
Emez érdekes ajánlat: [link] De nem fog ideérni Szombatig.
Legálisba kellene, szal ne szórakozzunk P2P-vel.
They drew first blood....
-
fecus
őstag
válasz bolcsodal #47981 üzenetére
Tele van vele a Net. Még ingyen is lehet, csak lassú.
Nagy bolt ez a megfigyelnek mizéria."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Rick4
félisten
válasz CSorBA #47963 üzenetére
40K körül megvan, és kevesebb nem is lesz ha más csinálja, tudok szegedi és szigethalmi traileres elérhetőséget adni. A saját magad trailerezésnél meg figyelj a különböző tömegekre, a trailer B kategóriával max egytengelyes lehet, és az össz tömeg max 4250kg, kéttengelyes trailernél már E kategóriás jogsi kell.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
válasz FoxiestFox #47983 üzenetére
Ott van az adataimnál: Xperia Z2
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #47994 üzenetére
Nem szoktam játszani de tisztában vagyok azzal, hogy kemény játékkal fél nap alatt le lehet meríteni bármilyen telefont.
Ha nagy gémer lennék, ragasztanék a hátlapra egy laposelemetNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hello
Locsóló tömlő-t hol érdemes venni Szegeden ?
-
Rick4
félisten
válasz RaPiDsHaRe #47996 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
_Petya_
őstag
40K a Bp-Szeged trailerezés? Az én kocsimat nemrég 8K-ért vitték ki Szeged belvárosából a Dorozsmai úti szerelőhöz. (mondjuk ez egy taxi cég volt, vonóhorgos terepjáró + két tengelyes csörlős tréler)
Akkor engem átbasztak?
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest