- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
válasz pepe091 #47203 üzenetére
A rendőrség mellett, a Párizsi krt. 8-12.-ben van az expert elektro. Vagy 20 méter hűtő volt kirakva oda-vissza, amikor ott jártam.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Attix82
addikt
Gariba cserélt VGA érkezik a keddi napon. (természetesen új)
Asus R7 260X-DC2OC-2GD5
AMD, PCIE, GPU:1188MHz, RAM:7000MHz, 2048MB, DDR5, 128bit, Aktív hűtés, 2xDVI, 1xHDMI, CrossFire, DisplayPort
Gyártói cikkszám: R7260X-DC2OC-2GD5Garancia: 36 hónap
Bruttó érték: 37000 Ft
Ha esetleg valaki ráizgult jelezze nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
válasz pepe091 #47194 üzenetére
Mi Samsungot fogunk venni, annak adnak 10 év gart. a kompresszorra, és 2 év általános gart. Euronicsban dolgozó ismerős ezt ajánlotta, jó anyagból voltak a belső részek (nem hajszál vékonyak a fakkok) és teljesen kihúzhatóak, asszem ezek voltak az érvek. Jó, az 140k-s hűtő volt, a 100k-s kicsit kisebb volt, meg a polcok áthelyezhetősége is korlátozott volt, magyarán le fel csak pár cm-el fentebb/lentebb lehet tenni.
Más; Szegedre be akarunk menni majd szétnézni bútor ügyben, mit nem érdemes kihagyni? Papp bútorboltot néztük, nem rossz, de marha drága (szekrénysor 140k + a 3km-re is 7,5k a szállítás, mint ha a város másik felébe kérnénk) neten meg szállítással 120-ból megvan... de ha más nem, annyira jó azért a bútor bolt hogy kinézzük a típust, aztán max neten megrendeljük
-
Rick4
félisten
válasz Vesztor87 #47208 üzenetére
nnak adnak 10 év gart. a kompresszorra Ami sose megy tönkre, előbb lyukad ki valahol a cső. Olyan ez, mint ahogy az LG a mosógép motorokra ad garit, szimplán hülyítés.
Amúgy hűtőből a hotpoint / ariston legalább olyan jó mint ez, és 70%-os áron megkapod kb ugyanazt. Az indesité a cég cakk pakk, amelyik meg igencsak jó cuccokat csinál, ezek gyakorlatilag ugyanazok, csak más névvel. Én pár éve indesitből egy bazinagy hűtőt vettem kb ugyanennyi árelőnnyel, a haver ugyanakkor inkább whirlpoolt választott, neki 1 év múlva lyukadt a cső, ez meg ma is hibátlanul működik, szerelő még sosem látta.Persze a side by side, léhűtő, ventillátoros keringetős mókák, beépített kistévé, meg ilyesmi nem érdekel, hűtsön, új legyen, ne romoljon el, jó áron legyen.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Vesztor87
senior tag
Az indesit mint márka nem túl szimpatikus. Szüleimnek volt Indesit hűtőjük (BAN13) egy éves korában adta meg magát, kijött a szaki, vmit cserélt benne, azt mondta hogy ez gyárilag szar az összesben, tudnak róla. Utána ment még 1 vagy 2 évet, gar lejárta után végleg beadta a kulcsot A mosógépeik tudom hogy rohadósak pl... Szval nekem nem sok jót sejtet. Kinek mi jözt be nyilván.
-
SirRasor
addikt
válasz FoxiestFox #47198 üzenetére
Ami gyorsan kijátszható, azt gyorsan kijátszom. Azért a tomb raider (és most az anniversary-nél tartok..) nem arról híres, hogy gyorsan végig lehet rajta rohanni. Pláne, amióta bevezették a b*zi checkpointokat és nem menthetek akkor, amikor én akarok, még tovább tart egy pálya
Tegnap egy ugrást 9x próbáltam újra. Ez régi tomb raidereknél max 2 perc. Itt meg megint kiúszni a vízből, fel az egyik falra, fel a másik falra...stb kb 2 perc, mire eljutok megint oda...vagy húsz percen keresztül próbálkoztam, mire sikerült. Ilyenkor csak ez b*sz fel agyilag, hogy a programozók b*zisága miatt rabolják a drága időmet És így ez már nem *szórakozás*, hanem kínlódás a játékkal..azbest már engem se nagyon kötnek le az ilyenek és pont azt érzem, hogy kiöregedtem Maradnak a logikai és részben ügyességiek pl: tomb raider. Vagy most amit nagyon szerettem az a walking dead, mert elég brutál morális mondanivalója van és olyan választások elé állít, amin én legalábbis fél napig agyaltam utána, hogy úristen, milyen ember vagyok
Ja meg a klasszikusok: Portal 1,2 ,a Quantum Conundrum is hatalmas játék, meg a Mirror's edge se maradhat ki.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
veterán
válasz Vesztor87 #47208 üzenetére
Én most kicsit haragszom a Samsungra, mert vettünk egy igen drága mikrót (mert az asszonykámnak ez tetszett) amin 1 éves kora után valahogy a száll-csiszolt fém (ami lehet műanyag) elkezdett elmattulni... Olyan mint mikor a tükör foncsor rétege elkezd eloxidálódni... 1 éves mikrón szerintem ez gáz...
-
maláj
addikt
van 3 tacskós brazil (nem itthoni brazil ) matricám - akinek kell vérnyogjon
-
Agyasima
őstag
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
-
-
azbest
félisten
válasz SirRasor #47212 üzenetére
A The Stanley Parable -ot akkor ajánlani tudom. Ne nagyon nézz előre játékmeneteket belőle, mert az rontja az élményt. Másrészt csak annyit mondanék elöljáróban, hogy ne add fel elsőre, majd idővel megérted miért
-
Attix82
addikt
Az árat lejjebb vittem.
Gariba cserélt VGA érkezik a keddi napon. (természetesen új)
Asus R7 260X-DC2OC-2GD5
AMD, PCIE, GPU:1188MHz, RAM:7000MHz, 2048MB, DDR5, 128bit, Aktív hűtés, 2xDVI, 1xHDMI, CrossFire, DisplayPort
Gyártói cikkszám: R7260X-DC2OC-2GD5Garancia: 36 hónap
Ár: 34 400 Ft
Ha esetleg valaki ráizgult jelezze nekem.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
akkor 13-as stand félhattól
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
dosailord
tag
válasz Rawulf #46950 üzenetére
Engem is. Ki lehet valahogy "kapcsolni"? Legutóbb kicsit több mint 1 éve keresgéltek 1 hónapig majdnem, privát számokkal, majdnem minden nap, mindenfélét akartak eladni nekem. Ez előtt váltottam épp előfizetésre (magenta). Utána választások előtt minden nap kétszer egy narancsautomata hívott állandóan. Az utóbb két hétben megint majdnem minden nap el akartak (volna) nekem adni valamit, legutóbb tegnap fél 6-kor (!). Az elsőt vettem fel, azóta jönnek a hívások. Talán azt nem kellene felvenni?
Néha veszem csak fel, mert sajnos a hivatalok is priváton keresnek szökőévente ha van valami, de lassan már betelik a pohár a marketinges hívásokkal. A számom privát és nincs joga zaklatni senkinek csak akinek megadtam én magam. Telefonkönyv, tudakozó meg kilőve, azokban nem vagyok benne.
-
csoszogi
tag
válasz pepe091 #47221 üzenetére
Hali
Nekünk is keskeny kellett, anno 10-11 éve vettünk egy Candy márkájút a néhai Coraban. Nem nagy térfogatú mert kb 1.70 magas (hűtő+mélyhűtő). Mostanában is nézelődtünk ott, vannak ilyen keskenyek (53-54 cm széles), és magasabbak panel konyha spejzében van. Ja és azóta is teszi dolgát javítva nem volt.
üdv
-
r0by
addikt
válasz dosailord #47228 üzenetére
Androidon szerintem simán be lehet lőni, hogy dobja a hívószám nélküli hívásokat. Legalábbis Samuéknál.
Elmész a naplóba, majd beállítások , majd hívás elutasítása, majd automatikus elutasítási lista, és itt bepipálni az isemeretlen opciót.
Látszik is a naplóba, hogy el vannak dobnak ezek a hívások. Szokott lenni nekem is pár darab sajnos, de így lesz@rom, mert semmit nem veszek belőle észre. -
Rick4
félisten
A call blacklist pro és a root call blocker pro a tuti. Már nem emlékszem, melyik vot a jobb, de azon túl, hogy minden számot külön külön be lehet állítani, megy neki csoportok, sőt, még sms tiltás is, az ingyenes is elég korrekt.
Az viszont érdekes, hogy egy telómat újratelepítettem, és a haverom, akinek a számával a program működését kipróbáltam, nem tudott utána sem hívni, holott a program már nem volt fent. A megoldás az lett, hogy fel kellett tenni a programot, engedélyezni az ő számát, majd törölni a programot. Az SD-n volt a program, de nem volt telepítve, mégis működött...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok! Van egy eladó Zte grand x in telója apósnak. Szeretne túladni rajta, nem jött be neki a tapifon Full új állapotú, tokban van (szilikon tokos) 2 hónapos, még 22 hó gar van rá (edigitalos). Ja, és független. Ha érdekel vkit dobjon egy PÜ-t
-
félisten
-
Vesztor87
senior tag
válasz FoxiestFox #47235 üzenetére
Nekem is L520 van, tudom milyen Neki egyszerűen kicsi a kijelző a nagy kezének, meg nem áll kézre sehogy
-
félisten
válasz Vesztor87 #47236 üzenetére
Ez a kézreállás érdekes dolog amúgy.
Ez az 520 tényleg nem kényelmes nekem sem.. többször kibillen az egyensúlyából, mikor az alsó érintőket kezelem.
Bár lehet, csak szokás kérdése.
Eddigi telefonjaim közül az N91 és az N900 állt leginkább kézre, azokat sosem ejtettem el, pedig egyik sem könnyű darab -
Vesztor87
senior tag
válasz FoxiestFox #47237 üzenetére
A Nokia Lumia 520 nagyon jó szerintem. Nekem kézreáll Apósnak nem akar a Zte
-
madstunt
addikt
válasz FoxiestFox #47237 üzenetére
n900 nekem se esett ki egyszer se szerintem az év alatt amíg megvolt, n8, meg most a note2 is többször viszont...
-
félisten
-
skopy
tag
Sziasztok
Tudtok valami jó boltot ahol olcsó és jó tabletet lehetne venni ?
Nem feltétlen Szeged, de a külföldi rendelősek kizárva.Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
stopperos
senior tag
kinézed amit szeretnél, majd fellapozod a ph lapcsalád oldalait hogy utánnaolvass, elmész megtapizod az üzletben és megveszed.
60 000 Forint alatt nincs jó tablet csak olcsó. Talán a refurbished Nexus 7 50k környékén még a jó kategóriába tartozik, de azok a garanciából javított termékek, könnyen meg lehet velük szívni.Szerk: Megnyitottam az edigital oldalát, és most le vannak árazva a tabletek. Azért húztam át a korábbi állításom mert nem számoltam az akciókkal és az értékcsökkenéssel.
[ Szerkesztve ]
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
-
Rawulf
őstag
Ezeket a tableteket én szervizelem.
Nem csodálom, hogy ennyiért adja a srác, mivel hivatalosan nem lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest