- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
-
lupus_l
aktív tag
válasz Rhino666 #47645 üzenetére
-American Express kártyát hanyagold inkább, legtöbb helyen azért nem lehet velük fizetni, mert akár 8-10% jutalékot is levon tranzakcióként. Vagyis 100.000 Ft esetén akár 10.000 Ft a kártyakibocsátóé lesz. Gyakorlatilag ezért nem kötik meg sok helyen az Amex kártyák szerződését.
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Olyan esernyőt tudnátok ajánlani ami összecsukható, és marha erős/viharálló? Utálom ezeket az össze nem csukható (na jó, egyszer, de többször nem nyitod ki) ernyőket...
Köszi -
-
martonx
veterán
válasz pilóta #47627 üzenetére
Ez igaz, de azon mindig kiakadok, hogy bemész egy elit helyre, eszel-iszol, majd amikor csináltatok fejenként 5K-s számlát, mégis alig ettetek - ittatok, akkor a végén közli a pincér, hogy ja kártyát nem tudnak elfogadni.
Pest tele van ilyen helyekkel.Én kérek elnézést!
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, Hölgyek!
Keresek Szegeden nagy méretű ruhák boltját....
Merre van, esetleg tud e valaki segíteni benne?
Sajnos nehéz léptű ember hírében állok és ilyen boltot keresek...
elvileg a Bajza utcában van/volt, de tegnap ott jártam és már nincsen
kéne valami ötlet, gyorsba, nem kell egyedi méretre gyártás, mert csütörtök kellene egy normális gatyó, amiben meg lehet jelenni temetésen no meg egy ing...
előre is köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
Üdv:Attila
-
Rhino666
addikt
válasz lupus_l #47655 üzenetére
Ez a része engem (jelen szempontból) nem érdekel, ez legyen az üzlet problémája. Lehet, hogy én fizetem ki utána azt a +10%-ot, de legalább tudtam vásárolni (és kapok is vissza belőle bőven).
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
cantus
tag
Sziasztok Szegediek!
Ha esetleg vki épp praktikus kanapét keresne, vessen rá egy pillantást!
Privátban is lehet érdeklődni. -
Old fox
tag
Ha valakit érdekel: Weller TCP-24 Forrasztópáka eladó.
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
vizslakutya
senior tag
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz vizslakutya #47668 üzenetére
köszönöm az infót, megpróbálom....
dúrom a gulgit is hátha találok valamit ami nem webáruház"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MODERÁTOR
válasz Lacielvtárs #47669 üzenetére
Esetleg a Severben? Nem voltam mostanában, de pár éve olyan nadrágokat árultak, aminek az egyik szárába belefértem két lábbal.
-
Zoli1222
addikt
Attix82 ment privát!
-
vizslakutya
senior tag
válasz Lacielvtárs #47669 üzenetére
Két éve ugyanilyen hirtelen helyzetbe kerültem és ott kaptam magamra való nadrágot + inget. (190cm/130kg)
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Rick4
félisten
válasz vizslakutya #47673 üzenetére
Lassan ideje lenne egy 120+-os klubot csinálni..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
lupus_l
aktív tag
válasz Rhino666 #47665 üzenetére
A kereskedőket sem érdekli. Alap számlacsomagokhoz Mastercard (vagy Maestro) vagy VISA jár, a lényeg, hogy ezek és családtagjai elfogadottak legyenek.
Volt olyan üzlet, ahol nem kis összeget hagytam volna, de nem volt kártya elfogadásuk, ezért otthagytam őket. Vesztettek egy vásárlót.Az Amex más tészta... gyakorlatilag nagyon sok helyen (nem multi) nem fogadják el, kártyahibával eldobja a tranzakciót. Ha a kereskedő problémázik, akkor választhatja azt az opciót, hogy nem kér Amex kártya elfogadást. Sok helyen erről nem tájékoztatnak... illetve a PayPass/PayWave is ilyen eset, van ahol a kereskedő sem tudja, hogy milyen terminálja van és érintéssel is lehet fizetni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz vizslakutya #47673 üzenetére
akkor hasonlóak a méretek
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
sp3rhead
tag
sziasztok. valaki nemtudja mi lehet egy logitech x-230 problémája? pontosabban, ha jack fülest csatlakoztatok, akkor nemtudom a hangszoron állitani a hangerot, csak a forrásnál, ami legyen mobil vagy laptop, vagy bármi egyéb más. (szóval, hangszorot rádugom valamire, hangszorora rá a fülest, és csak a forrás eszközröl tudom a hangerot szabályozni..) Ha jol emlékszem akkor valamikor tudtam magárol a hangkeltorol állitani, bár azota lett szervizelve... 5letek?
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Rick4
félisten
válasz sp3rhead #47679 üzenetére
A hangfalszett kábelen gyárilag volt egy hangerőszabályzó, az szokta megadni magát, azzal biztosan tudod a hangszórók hangerejét állítani, de a füles csatlakozójára csak keresztülviszi a jelet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
sp3rhead
tag
-
maláj
addikt
hol kapok emberi árfolyamon ezüst bokaláncot ???
-
Droid_
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani (olcsó) számítógépes boltot Szegeden?
Köszönöm
-
félisten
-
nap
addikt
válasz Lacielvtárs #47663 üzenetére
Cserepes sori piac, aldi felöli sarkánál árulnak nagyméretű ruhákat.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Lacielvtárs
nagyúr
ohh, nagyon köszönöm, igen ma megyek oda is remélem kinn lesz az eladó
tegnap voltam a severben, és már van egy alternatíva is
nem vettem meg, mert utálom a hasam alatt hordani a nadrágot, de egy temetést ki fogok bírni
igaz a mondás hogy sörhasnál csak a pizzahát a cikibb"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rhino666
addikt
Belkin Neoprene Sleeve netbook táska (12.1"-ig) 2k
Canyon CNP-NS4 notebook hűtő/USB hub állvány 2,5k
D-Link 2641R DSL Wifi router (Szlovák T-Com-tól származik) 5k
Adata SP300 64GB mSATA SSD (használt, hibátlan, próbagari) 11k
Lenovo IdeaPad s205 (11.6", AMD E350, 3GB RAM, 64GB SSD) 55kAkko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Droid_
tag
válasz FoxiestFox #47689 üzenetére
Üzlet
-
GrotESC
aktív tag
Ingyen elvihető IDE HDD: Quantum Fireball CR 8,4 GB
Működik, voltak rajta adatok, melyeket letöröltem, de további teszteket nem csináltam vele.Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
ebegab92
senior tag
Keresek notit:
-legalább első generációs Core i3-5(-7)/Pentium Dual-Core procija legyen VAGY AMD APU (4-magos A8-A10)
-dedikált VGA (lehetőleg 128 bites buszszélességgel)
-min. 4 GB DDR3 RAM
-15.4-15.6" méretű
-gari előny, de nem kritérium
-sötétebb színű érdekel (fekete, sötétkék, sötétszürke, stb.)ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest