- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
Nekem is kéne egy microsd.
2-4 GB.
Lehet prüntyögni privátban, ha akad valakinél, amit eladna. -
-
lugosi
MODERÁTOR
A régi (2012-es) amit tőled vettünk, egész megtáltosodott valamelyik frissítés után. Tudod, hogy panaszkodtam rá, hogy lassú. Na az megjavult. Újabban állandó napi használatban van a ház asszonyánál. Illetve én is használom néha, mert a töltése az az én feladatom Hiába, munkamegosztás
Jó kis gép tényleg, használtan nem tudom mennyi lehet most, de szerintem 25-30 körül biztos meg lehet kapni. Annál gyengébbet tényleg nem vennék. -
félisten
-
válasz FoxiestFox #46460 üzenetére
Igen csórók. Én is az vagyok. Nincs is autóm.
De ha már egyszer rászánom magam tabletre (na jó, szolgáltatótól részletre), akkor az legyen minőség.
Az ember megveszi ezeket a 20-25 ezres digitális képkereteket (mert ezek azok) és utána orrba-szájba szidja az androidot. Mert ilyen hardveren valóban sz*r. Használhatatlan.(#46459) lugosi
Á, a kütyü
Mi van a paperwhite kindlével? Az most a háttérbe szorult?Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
MODERÁTOR
Az ember megveszi ezeket a 20-25 ezres digitális képkereteket (mert ezek azok) és utána orrba-szájba szidja az androidot. Mert ilyen hardveren valóban sz*r. Használhatatlan.
Ez így igaz. Ugyanez van a telefonoknál, megveszik a Samsung galaxy kicci occo telefont, ami akadni, lagolni fog, mert nincs elég hardver alatta. És ezek után egyenesen következik nekik, hogy az Android mekkora fos..
-
félisten
-
válasz pepe091 #46464 üzenetére
Na igen. De egy minőségi hardveren is, ha a gyártól belepiszkál, telenyomja a saját sz*rával (a'la samsung), abban nincs köszönet
(#46465) dying_star
Nexus táblagépet bármikor be lehet vállalni. Ha nem kell android (van ilyen, én is viszolygok a vindóztól ), ott az iPad. A minőségéhez képest egyáltalán nem drága.
De ha nagyon perverz akarsz lenni, surface rt. Mondjuk ahhoz nem ártana, ha itthon hivatalosan forgalmaznák és nem annyiért mint amennyiért lehet találni itt-ott.(#46467) bitpork
Most is iTunes kell hozzá. Az meg nincs linuxra
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz FoxiestFox #46465 üzenetére
Há nekem az android még így is könnyebbség az ios után, ahol még empéhármat sem lehetett eleinte felmásolni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
-
cantus
tag
Mostanság DIGI-nél több csatorna is bekockásodik gyakran rövid pillanatokra, mintha a jel erősség gyengülne. Főleg a Digi saját csatornáinál tapasztalom ezt a jelenséget, meg Viasatok, NatGeo, Lifenetwork. Az alapcsatornáknál (m1, m2, duna) nincs ilyen gond. Kérdezem a többi szegedi fórumtársat, náluk történt -e ilyesmi?
-
-
őstag
Kinek van Bose cucca eladó?Priviben várom az infókat.
Üdv:Attila
-
-
válasz FoxiestFox #46468 üzenetére
Igen, a Playbook valóban egy szuper cuccnak indult. Csak aztán elakadt.
Lenne belőle egy BB10-es rendszerrel szerelt 10" méretű változat, persze mobilnetes kiszerelésben - instant buy részemről. iPad mehetne a szekrénybe.(#46473) lugosi
Multidivájsz felhasználó
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
lugosi
MODERÁTOR
El is felejtettem erre beírni, hogy lesz OS 10-es playbook (vagy fene tudja, mi lesz a neve), csak sajnos nem mostanában, a hírek szerint Q4 2015, tehát legalább másfél év még. Ez azt sejteti velem, hogy az egész fejlesztést éppen, ha elkezdik mostanában.
Szóval az ipad addig még ki kell hogy húzza -
félisten
válasz lugosi #46476 üzenetére
Zsír
De azért kár, hogy a Playbook nem kapta meg a frissítést...
Szerintem ha tekertek volna kicsit a procin, kellő optimalizálással használhatóvá lehetett volna tenni alatta.
Főleg, hogy sokkal több tartalék van abban a processzorban, legalább +500Mhz-nyi. Vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #46477 üzenetére
A fejlesztők szerint a RAM volt kevés. Azt mondták, volt egy verzió, amit megpróbáltak működésre bírni, de azt mondták, hogy inkább nem.
-
félisten
-
-
Qru
MODERÁTOR
A poltika továbbra is tiltott a fórumon a politika topik kivételével.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
félisten
-
őstag
válasz FoxiestFox #46487 üzenetére
Én csak szeretnék ilyet "is" hallgatni
Igaz így is sokkal több a hangfalam mint a fülemÜdv:Attila
-
félisten
-
-
MaciG
addikt
Szegeden melyik cukrászdába érdemes beülni, ahol kellemes a környezet (lehet dumálgatni) és finomka a sütik? Az Acapellát leszámítva, azt ismerem.
BANZAII
-
Agyasima
őstag
válasz FoxiestFox #46491 üzenetére
Ha megnézed az alapelveket, itt olyan már rég nincs, és már alig emlékszem, mikor volt ilyen. Talán, amikor még egy moderátor volt itt és azt úgy hívták, hogy Den.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bitpork #46492 üzenetére
Ezt a mostani moderálási szitut most én se értem. De hát ezért nem mi vagyunk a moderátorok. Lehet, hogy megvannak az irányelvek, hogy melyik téma nem fér bele. Amúgy az újabb szabályozás értelmében az online felületet büntetik, ha oda nem való tartalmat tesz fel az user. (Bár ebben nem láttam olyat.)
-
válasz lugosi #46497 üzenetére
Nem az első ilyenem az elmúlt 1,5 hónapban Valahogy kezd rám kihegyeződni ez. És folyamatosan politika+ faji előítélet az ok, pedig bárki aki csak kicsit is esmer v látta amit írtam, értetlenül áll a moderálás indoka előtt. Lassan de biztosan terelgetnek a a regisztrációm megszüntetése felé
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest