Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz stol #15814 üzenetére

    már a 330-as ibm szerveremben (p3-as, a korát ezek alapján saccold meg) is volt szervizprocesszor, úgyhogy a supportnak annyit kell mondani, hogy ez meg ez a lámpa világít. Ehhez nem kell hét évnyi gürcölés, csak egy szemüveg. Az igazi nagy ibm szerverek hamarabb hívják fel a saját supportjukat telefonon a hibabejelentéssel, mintsem te észrevennéd a hibát. Ott te nem fogsz bravúroskodni mindenféle tippekkel, mert meg sem kérdeznek.

    Ez a tudjuk, hogy hova kell ütni a kalapáccsal szemlélet csak a dzsunkapc-knél meg a fillérszexualizáló vevőkörnél szükséges.

    Másrészt meg: tudja a programozó, hogy hogyan működik a hardver? Igen? és melyik hardver? Amelyiken ő fejlesztette? Az a virtualizációs környezet, amiben futni fog? Az a managelt kódot végrehajtó virtuális gép, amin futni fog? És a programozó garantálni tudja, hogy ugyanazon a kernelen fut mindig a cucca? Nem fogják átrakni linuxról windowsra? Ahha... ne bizonygasd tovább szerintem, hogy nem érted az informatikát.

    "Egyébként igen, a szakma szerteágaz, de mindennél fontosabb, hogy tisztában legyünk a korlátainkkal.": hát akkor legyél!

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák