Új hozzászólás Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz kkp900 #3494 üzenetére

    Ahogy Pubszon írta, először a Telekom eszközét kell beállítani. Itt fontos, hogy a DHCP-t átállítsd egy másik tartományra, hogy elkerüld az IP-ütközést (a 192.168.100 az jó).
    Az RT2600ac RESET-elése után próbáld csak PC-n a böngészőből állítani, menj végig a kezdeti beállításokon. A cél az lenne, hogy rendesen elinduljon a router webes felülete, ne jelenjen meg a Welcome képernyő, és kattinthasd az ikonokat. Ha ez meg van, akkor dugd rá az internetet, és ahogyan már írtam, a Hálózati központ -> Internet -> Kapcsolat -> Elsődleges interfész -> Kapcsolat típusánál tudod beállítani a PPPoE-t. Teljesen egyértelmű, felhasználónév és jelszó kell, aztán kattints a csatlakozásra.
    A router firmware-jének a frissítését a Vezérlőpult -> Rendszer alatt tudod elvégezni.
    Ha idáig sikerült eljutnod, akkor javaslom, hogy kattintgasd végig az SRM-et, és ismerkedj vele kicsit. Van egy csomó funkció, és nagyon modern, egyáltalán nem őskori a felület. A mobilos app azért nem az igazi, mert töredékét lehet állítani annak ami itt elérhető.
    A webes böngészés amúgy tudtommal még egyáltalán nem elavult, sőt, a böngésző gyakorlatilag a legalapvetőbb alkalmazásnak számít egy számítógépen és a mobileszközökön is. A mobilos app azért kell, mert a mobiltelefonok apró kijelzőjére nincs optimalizálva az SRM webes felülete.

    <-ƘƘ->

Új hozzászólás Aktív témák