- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
- VPN topic
-
IT café
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Áh igen, a kedvenc hajóm. Az egyik warp core-al az aux energiát fel lehet nyomni rajta 135-re, a DHC-k meg mennek róla. Kár, hogy nem adtak teljes aux fegyverzetet, ezt nem értettük soha.
Manapság mennyire vállalható még így, a T6 világban egy T5-U Vesta? Volt egy gyengéd bája neki, mikor a 2 szetes bónusz deflektor fézert elnyomtad valami nagyobb ellenség kivégzésére. Big red button.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #14467 üzenetére
Tartsd meg, hátha egyszer még visszajön a Season6.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végül nem jutottam el moziba, de majd megnézem az új szellemirtókat is, már kíváncsi vagyok rá.
L3zl13: jah lehet, kíváncsi leszek mi lesz végül.
madgie: ő azt hozta, amit egy kapitánynak hoznia kell. Lehetett volna ez másképpen is: [link] Kate volt a megfelelő személy arra a szerepre. A karaktere, hangja, mindene pont oda passzolt. A kedvencem a "nem reagálok jó rá, ha fenyegetnek" duma volt tőle.
FireKeeper: meg ő az egyetlen flotta kapitány, aki tömegpusztító fegyvert vetett be lakott bolygó ellen. Sőt ő mindjárt kettő ellen is használt ilyet. Badass.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vagy csak félted a férfiúi egódat. A Supergirl kicsit picssogós, de amúgy vicces, várom a folytatást.
Ez a Number One koncepció érdekes lesz, hogy nem a kapitányról fog szólni a műsor. Hiányoltam a korábbi sorozatokból is, hogy a "below deck" személyzet dolgaiból csak keveset láttunk, nyilván az extra színészek anyagi költségei miatt. Voyagernek volt egy-két értelmes epizódja ezen a téren.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jah, zen. Értem, köszönöm!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
És mekkora dili mennyiségre lehet számítani az Arc-olással? 2 karim van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #14067 üzenetére
Én nem találtam semmi DX10 vagy 11-re utaló dolgot a beállításokban. Korábban volt valami "DX10 experimental" opció a grafikánál amit használtam is, de azon kívül a játék teljesen DX9-es. Nem tudok róla, hogy változott volna ezen a téren.
Az Arc-os dolgot meg sosem használtam, mivel van Steam. Egyszer regisztráltam valami gift miatt, de amúgy számomra érdektelen volt.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #14055 üzenetére
R7 260X-em van ami gy.k. a HD7790 átnevezve, szóval kb. azonos generációs kártyánk van. Most kipróbáltam W10 x64 alatt a játékot (a win7-em partíciója megsérült egy hibás sata kábel miatt és menthetetlen lett), de semmi fagyás nem volt. 16.7.3-as driver van fent.
Jól emlékszem, hogy neked állandóan driver gondod volt ezzel a játékkal mindegyik gépeden?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Konfigos #13549 üzenetére
A látvány rendben van benne, de a történet az nekem nagyon kusza. Inkább az Axanar-t hagyják elkészülni, az oda fog verni!
Plata: pedig a spártaiak titkos élete az vicces!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #13537 üzenetére
Nekem is ez a benyomásom, meg is írtam az ST topicban!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmmm. Ez olyan, mintha megpróbálnál eredeti filmeket nézni. Megvetted a kedvencedet anno VHS-en. Jött a DVD korszak, megvetted DVD-n. Jött a BD korszak, megvetted BD-n. Jön a stream korszak, megveszed a klasszikus filmedet a felhőből...
Egyébként éreztem, hogy a Vesta szériát is eléri majd a T6 láz. Gondolom az MK szint emelés is a küszöbön áll. Persze biztosan meg fogom venni a T6 verziót is, ha már a T5 és a T5-U verzióért is megvettem, mert az kell! Oh wait.
Az új skill rendszer amúgy felkeltette az érdeklődésemet ismét a játékra, csak valahogy nem jutott időm semmire mostanában. Az elmúlt 6 napban tudtam játszani összesen 1 órát, azt is két részletben.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Arra gondoltam, mikor pl. nem farmolod a zent, hanem veszed pénzért. Mondjuk megvetted anno az Odessy packot, aztán kicsit később már kellene venni a T6 verziót belőle, szintén pénzért...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Raulblanco #12729 üzenetére
Azt már felhasználtam. Ha a hajó nem is egy szuper hajó, de a 10 spec pont az hasznos.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #12727 üzenetére
Hát az én se. Mivel nincs tac karim, esetleg az engi kari kaphatná meg a cannonos fleet Avanger helyett. Nem tudom...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lol, ma kaptam egy T6 Valiantot, 10 spec pontot meg 260 6.th voucher pontot tök ingyen az arctól, mert hogy régi kapitány vagyok. (a spec pont meg a voucher account boundos, a hajó nem)
Milyen a Valiant? Elég erős statjai vannak.
Egyébként csak a véletlen műve, hogy nem töröltem egyből a levelet amiben kaptam a keyt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Érdeklődöm, van itt olyan, akinek lenne kedve játszani az Artemis gy.k. StarTrek hajóhíd szimulátorral? Nem egy nagy beruházás, viszont az élmény elég jónak tűnik: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz gerisz23 #12232 üzenetére
De annak készült. Mindegy, amire gondolsz az az Artemis [link], de már készen van régóta. 32 dollárért 5 haveroddal irányíthatsz egy hajót. Pont ugyanaz mint az ST, csak nem része a brandnek.
“Artemis isn’t an official Star Trek game, but it is the Star Trek game you’ve always dreamed of.” Még nem vettem meg, de rá kellene vennem a haverokat...
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz gerisz23 #12228 üzenetére
Csak ez nem érték teremtés, hanem pénz nyelés. Ha tényleg fenn akarják tartani az érdeklődést, akkor ne arcade shootert csináljanak a játékból, meg csinálják már meg végre az STO alapkoncepciójában említett több személy által irányított hajókat.
Persze ezek már nem lesznek megoldva soha, ezek helyett kaptunk egy grind fesztivált ahol az újdonság egy új repu amit megint lehet húzni... Tartsak karikat zent farmolni? Ha még suliba járnék akkor esetleg menne de akkor se túl szívesen.A magam részéről az STBC2-ben bízom, hogy végre egy jó ST játék lesz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz gerisz23 #12225 üzenetére
Nagy ügy persze, mert a T6 miatt a régebbi pénzes T5 hajók értéke erősen csökkent. Tuti majd ha megint kell nekik pénz vagy hírverés, akkor majd jön a T6-U meg a T7 kategória...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Thx, ez hasznos. Két karim van, az elsőt még a fizetős időszakban csináltam neki alapból sok helye volt, a free alatt csinált karinak meg mindig kevés volt a helye.
FireKeeper: ez a Star Trek Sex c. videóban is előkerül. A kedvencem a vége felé mikor Harry és Janeway akcióznak.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #11669 üzenetére
Dettó, csak nem tértem ki a részletekre. Amellett vajon mekkora számítási kapacitás és adattár kell hozzá, hogy egy idővonalat szimulálj? Nincs és soha nem is lesz akkora. Ráadásul olyan elemekkel kellene szimulálni, amikről nem is rendelkezel elégséges információval. Totál agyrém.
DonCapello: Megértem Harry-t. Se egy előléptetés, se egy tartós kapcsolat. Igazán akkor akadtam le, mikor annyira lecseszte Janeway miután összejött Tess-el azon a generációs hajón.
Nézzétek meg ezt a friss beszélgetést Tuvokkal és Harryvel, Harry nem öregedett semmit ennyi idő alatt. [link] - elég vicces, ahogy kifakad az előléptetés hiánya miatt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ice_Man22 #11665 üzenetére
Igen. Olyan szinten idióta az alapötlete, hogy az valami félelmetes. Persze majd holoszobában kiszámolják az időbehatolás minden paraméterét pontosan... Amellett a Voyager Year of hell dupla epizódjában a fegyver végül magát törölte ki az időből, Anarrax sosem építette meg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #11648 üzenetére
Lenyomtam ezt a küldit most én is. Csak annyit mondok, hogy OMG!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #11479 üzenetére
Most mondjuk megfizethető dolgokra gondoltam, mint pl. hogy miként viszonyul a korábbi sláger acc2x + valami crit fegyverekhez.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #11476 üzenetére
A gyakorlatban ez mit jelent? Eljön újra a quad cannon kora?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #11434 üzenetére
Láttam azt a modot, de akkor már inkább az Armada3 mod a Sins-hez.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #11431 üzenetére
Igen az. Egy kis csapat készíti az az STBC eredeti stábjának jóváhagyásával. Nem lesz rossz, te szereted a Defit, azzal keresztül lehet repülni a romulán harcimadár nyitott belső területén, mert átfér.
Csak ki kell várni, mire elkészül. Az eredeti STBC-t még ma is elő szoktam venni az egyik moddal, csak hát már nagyon elavult.Amúgy igen, az Excelsiorra meg a Vestára megvan a T5-U fejlesztés. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy lesznek-e T7 hajók, amik miatt megint lehet ajd pénzt költeni. Valljuk be, az egész T6 széria arra megy ki...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #11427 üzenetére
T5, majd a T5-U után fizessünk be a T6 verzióra is az Excelsiorból. Miközben a játék egy arcade shooter szintjén van. Meg a jó édes anyukájukat.
Remélem hamar elkészül az STBC2....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #11273 üzenetére
Ne is mond, hiányoznak azok az idők mióta dolgozom...
Amúgy ugye jól tudom, a crafting szintje nem befolyásolja az upgrade szintlépésének esélyét, csak a legyártható cuccokat? Hamarosan minden lényegesből megvan a 15-ös szint, ott meg ott van a "gazdaságos" upgrade kit vagy mi.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A mai levél a cégtől kicsit kiakasztott.
"Do Barrel Rolls Around Your Enemies" - ez a dolog a megjelenés óta hiányzik a játékból mert állítólag néhány ember nem képes térben gondolkodni és őket megzavarná, erre most ezzel akarják eladni a T6 pilot hajókat. Pofám leszakad...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #11241 üzenetére
Akkor meg másban nem lesz elég jó. Sigh...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #11239 üzenetére
Akkor még a végén eljön az én időm. Lol. Csak kellene egy tisztességes sec. deflektor a Vestára, meg némi játék kedv a grindfesthez.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #11237 üzenetére
Minél fog jelentkezni ennek a hatása? Nem tudtam, hogy ezek a dolgok tudnak krittelni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Raulblanco #10863 üzenetére
Ne spoilerezzétek be ezeket a képeket, hülyén néz ki az a nagy üres terület. Meg hát ide csak olyan jön, akit érdekelnek ezek a képek. Amúgy szép a felszerelés. Grat.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Raulblanco #10757 üzenetére
Hmm, most hogy mondod, ezt érdemes kipróbálni. Amúgy a nagy aux cannont korábban bugosnak éreztem, nem mindig sebzett. Nem tudom, hogy ez változott-e. Ugyanakkor viszont adja a "nagy piros gomb" érzést.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A 3. konzol ami azt a pajzsot adja Vestán, annak van valami értelme? Inkább mást tennék oda.
Amúgy vegyes érzéseim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban. Játszva más űrhajós játékokat, egyre inkább kényelmetlennek érzem ahogy a célzás meg ezek meg vannak itt oldva.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #10402 üzenetére
Tizenhatodikán jött a hivatalos hír a sec. deflektorokról, gondolom az is akkor jön. Vagy csak az. Btw. nekem semmit sem patchelt, tegnap is csak egy pár megás stabilitási patch volt.
szerk: véletlen kiléptem, aztán vissza, erre rögtön 1.1GB-s patch. jön le.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz John_Doe #10319 üzenetére
Köszönöm!
A Vestám ezzel megállíthatatlan lesz! Egyébként nem számítottam rá, hogy az alap T5 hajók is megkapják ezeket, gondoltam lehúznak egy adag lóvét a T5-U upgraddel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz gerisz23 #10270 üzenetére
"Szóval lesz 5db partgen konzol a vestámon,+a sci r&d trait,meg a tier 5-ös traitek,meg maxolt skill partgenre meg gravira is." - nehéz éjszakám volt, de most akkor wellsed van, vagy Vestád van?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz gerisz23 #10268 üzenetére
Mikre mész rá a képességeknél Vestán?
Nálam ezek vannak offenzív képességnek: Graw. Well3, TBR2, Energy syphoon1. Def képességnek meg Hazard em.3, Polar. hull2, Transfer Shield Strength1 és sci team1 van.
Most 1 PG és 1 shield emitteres flottás konzolt használok. A támadó dolgokhoz még egy gravimetric photon torpedó jön hozzá, az elég jó "mini graw. well".
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz gerisz23 #10265 üzenetére
Az újabb seteket nem ismerem ezen a téren. Nálam adapted maco hajtómű és defi, mellettük maco resilient pajzs van a Vestán.
Az adapted cuccok erősek sci-ben és a Tactical Readiness set power igen jó: +torpedó sebzést meg crew regent ad + aux powerrel együtt, a resi maco pajzs meg ugye a resilient miatt.Még valami flottás resi pajzsot lehetne feltenni, de ez így költséghatékony megoldás. Jah és ugye flottás PG, GG konzolokat is használom.
FireKeeper: egyet értek, én sem értettem mire gondolnak. Én spec két elemes settel megyek, hagytam magam elcsábítani az deflektoros fézer sugár miatt, meg a transwarps sem rossz ha van. Igaz a fézer cucc nem mindig működik jól, de ha jó időben tolom el egy bosson és a játék se szúr ki velem, akkor látványos hatása van. Kell egy kis "nagy piros gomb érzés" na.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #10263 üzenetére
Ilyen mondatból azért több is van a fórumban: "Vesta is the best platform for particle generator stuff as long as you have the set."
Persze a mostani kínálatban már én sem ezt venném, de amíg nem volt T6 széria, addig igen jó választás volt. Egyébként mennyire biztos szerinted, hogy lesz rá sec. deflektor? Az nem lenne rossz, legalább a T5-U verziónál...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Itt egy téma, amiben erről beszélnek. [link] Kb. arra jutottak, hogy a Pathfinderből energia elszívó build építhető legjobban, PG-s buildra inkább Vesta, bár az csak T5-U, így nincs másodlagos deflektora...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ahogy FireKeeper mondja, maradj sci részen, főleg kezdésnek. Nagyon fun dolog egy megfelelően kiépített sci hajóval benyoni egy combos gravity well-t a tömegbe, aztán nézni ahogy beránt mindenkit magába. Ilyenkor még energia elszívót is bevethetsz, rányomhatsz szenzor szkennelést a csapdába esettekre, meg behívhatod a photonic fleetet is rájuk, aztán elég tetemes kárt tudtál okozni egyszál magad.
Az engi alap cirkálókkal az a gond, hogy egyrészt nem sci karinak valóak, másrészt dög lomhák, olyanok mint egy bálna. No meg a tűzerő terén se állnak jól, így elég unalmas velük bármit is csinálni. A legrosszabb, mikor két engi lövi egymást, az idők végezetéig mehetne a harc.
Később esetleg áldozhatsz egy kis lóvét egy Vestára a sci karidnak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Wolverine #10218 üzenetére
Technikailag igen, de ezen a szinten a romulán sztorinál tarthat, ott meg van néhány warbird, ami lazán oneshotolja az Intrepidet, az egymás után kilőtt 4 plazma torpedóval. Kissé frusztráló volt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
LoL hehe. Thx.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha egy MK XII szet egyik tagját upgradelem, akkor a többi is hozzá kell upgradelni azonos szintre, hogy megmaradjon a szet bónusz, ugye?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #10089 üzenetére
Ahha, vágom. Az qual. acc. meg a 300 zenes r&d dobozokból esik. Nézegetve az árakat, nem biztos hogy megéri nekem ezzel foglalkozni, ha csak nem akarok rendes pénzt költeni zenre. Bár akkor meg azért nem éri meg.
Egyenlőre lehet maradok simán a dolgok felhúzásánál, aztán ha netán valami szintet lép, akkor örülök.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #10086 üzenetére
Az eddigiekből nekem az jött le, hogy accelerator nélkül is el lehet érni valamit, de akkor ezt nem jól értettem úgy látszik.
Ma már nem rakom össze a buildet mert egy JLH erősítő véglegesítésén dologozm, de amúgy nagy vonalakban úgy is ismered a Vestámat, azt fejlesztgetném. A T5-U Vesta 1.4-es pajzs szorzója mellé odaraknék még egy jó field emitter konzolt is, hogy még tovább menjen a pajzsom. Már úgy is annyi regenerációt segítő upgrade van rajta, hogy elég sokat kibír.
Ezek mellé gondoltam húzok rendes fézer turreteket (vettem is egy acc3X-es mk2-est erre), meg persze rámegyek majd a sci képességek további fejlesztésére is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
7 field em. konzolt próbáltam uppolni mk2-ről, VII-ig, így egy érte el a 3% rarity upgradet, a többi semmit. Érdemes ezekre még upgradet nyomni? Zöld tech upgradeket használtam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Konfigos #10080 üzenetére
Én nem értem a te szemedet, csaknem TV-s minősége van már a trailernek is, az animációk meg egyszerűen baromira ott vannak a szeren. Egy nem nagy társaság által készített alkotásnál nem tudom hogy lehetne ennél többet nyújtani.
A JJ filmek meg olyanok, mint az STO. Hiányzik belőlük a technika, ezért is lesz JJ jó SW film rendező, ott úgy sem számít hogy 3 perc alatt teszik meg térváltással az utat a Khronosról a földre, ami körül egy szem baráti csillaghajó vagy űrbázis se kering még véletlen sem. Ha az MMO-ban kötelező statokat kivennénk az STO-ból, akkor pont annyi maradna benne, mint egy JJ filmben. Látványos, megragadó, csak éppen nem annyira treki cucc, mint korábban.
Lásd az űrharcot az STO-ban meg mondjuk a régi Bridge Commanderben.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Konfigos #10078 üzenetére
"Ez valami gyenge próbálkozás lesz,nevenincs színészekkel,próbáltam keresni trailert hozzá,de valami okádék amit találtam" - hol kerested, a gyarkoikérdéseken?
J.G. Hertzler (Martok)
Gary Graham (Soval nagykövet)
Tony Todd (Worf testvére)
Number 6 a BSG-ből, stb.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #10060 üzenetére
Mi a terek után azért továbbléptünk, villamos gépek (villamos energiaátalakítók) nincs nektek? Egy félév alatt leadtak mindent a szinkron, aszinkron, egyenáramú motorokból és a transzformátorokból.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #10057 üzenetére
Megértem, lehet inni! Az mifelénk Pécsett is szopóka nyalóka volt. Az egyetlen 6 kredites tárgyam volt az egész Pollack alatt.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mi a helyzet most ezzel az upgrade rarity upgrade nerfel? Tényleg van?
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Konfigos #10026 üzenetére
Csak annyi erővel meg visszaülhetek a Bridge Commander elé, abban legalább értelmes űrharc van, nem olyan arcade shooter mint amilyen az STO lett.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sokat vártam vele, de most megcsináltam a Boldy they go küldetést a DS9 felszabadítására, hát kár volt. Megvolt benne minden, amitől rossz az STO, egy küldetésben:
-bugyuta EV ruhás bohóckodás, pontról csak a következő pontra lehetett repülni, azt is gép csinálta.
-baromira hülye földi harc. Érthetetlenül vacak az irányítás ennyi idő után is.
-tömeges űrcsatát még mindig nem tud jelentős lassulás nélkül a játék. Persze szokás szerint olyankor a skillekre sem reagál, így nincs heal sem pont akkor, amikor igazán kellene...
-jah és a viccesnek szánt mini játékok a szenzor meg egyebek konfigurálásáraArgh!
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akkor mi lehet az az "from some special mission", ahonnan eshet? Erről nem találtam több infót a neten, de ez volt a hivatalos release anyagban is.
Egyébként milyen költsége van a boxokkal?Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #10017 üzenetére
Quality accelerator ha jól értem, akkor a cstore-on kívül csak elit pve teljesítésével lehet szerezni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #10014 üzenetére
Akkor a flottás cuccok helyett is jobban megéri alacsony szintű normál turetet upgradelni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az elite fézer turreteknél mindegyiknél kint van, hogy sikeres támadás esetén 2.5% esély van egy kis pajzs visszaállításra, de gondolom ez csak a restorative turetekre igaz. Ér ez valamit?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Raulblanco #10001 üzenetére
Na pont ez az, amire kíváncsi voltam! THX
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Raulblanco #9999 üzenetére
Igen, ez jól hangzik. Quality acc. nélkül mennyi esély van rarity növekedésre? Nyilván fogom majd használni, majd ha lesz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Raulblanco #9996 üzenetére
Add el nyugodtan, csóró vagyok.
FireKeeper: megnézem mit tehetek az ügy érdekében!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Raulblanco #9992 üzenetére
Igen, ezt én is így kezdtem mk2-ről, vettem very rare példányokat. Most MK8 és 9 között van 3 példány, de még nem léptek szintet rarytiben. Igaz quality accom nem volt hozzájuk.
Ha sikerül a húzás, mit kérsz érte?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Konfigos #9986 üzenetére
Az a gondom, hogy kimaradtam az elmúlt 2-3 hónap játékából a vga halála miatt, így kicsit utána kell néznem, hogy mi is kell ezekhez. Egyébként ezt jó hogy említetted, bár még soha nem kértem senkitől semmit a flottában.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hogy működik most a gear upgrade token gyártás? Végig kell menni az engem érdeklő dolgok craftolásának 5 szintjén és akkor úgy lehet gyártani őket?
woker: este 7 körül full sávval patchelt, egész este gond nélkül tudtam játszani.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Raulblanco #9807 üzenetére
Tudtam, hogy az ünnepi Odessyt nem lehet upgradelni, de nem is nagyon zavart mert az a hajó egy partra vetett bálna...
Amúgy nem vagyok egy farmolós ember, és nem is szeretnék munka után még leülni grindelni valami szemetet , inkább elköltöttem a maradék zenemet az upgradekre, több hajót úgy sem szeretnék már venni, elég az a meglévő kettő. No meg az elmúlt két hónapban nem is volt videokártyám a játékhoz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #9803 üzenetére
A sima store-os hajókat bezzeg nem lehetett ingyen upgradelni. Jó nem volt sok, de akkor is, mintha DLC lenne...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ice_Man22 #9785 üzenetére
Jó cucc, de várjuk az új verziót. Az gyak. egy új játék lesz. Ha szereted a mélyre menő űrstratégiákat, akkor próbáld ki még a Homeworld2 Complex modját szerintem.
FireKeeper: igen emlékszem, évekkel ezelőtt még játszottam is hálóban. Viszont valahogy addigra az Armada2 varázsa már nem volt a régi.
Ezekben a hetekben amióta az alaplapi VGA lassítóval játszom, elővettem a Bridge Commandert a Kobayashi Maru moddal. Ez se olyan már mint régen volt, pedig hány órát játszottam vele anno, uhh.Egyébként ha az égiek is úgy akarják, a héten megjöhet a csere vga-m...
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #9775 üzenetére
Jajj mennyit moddoltam azt a játékot.
Amúgy akkor már inkább az Armada 3 project: [link]
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #9692 üzenetére
Köszi a tippet!
Igen, a Vesta megkapta este. Még nem vittem ki az űrbe. Amúgy van még pár küldetésem is amit meg lehet vele csinálni, lehet amíg nem jön meg a rendes videokártyám, addig azokban repkedek egy kicsit.
A flottás avangerre is meglesz elvileg, csak este már nem másztam át a másik accba.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ebben az új nehézségi rendszerben mire érdemes menni, ahol lehet húzni a T5-u -s hajót? Gondolok arra a szintre, ami pl. az ISE volt korábban. A laptopomon sikerült elindítani a játékot...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A mai patchben javítottak egy csomó grafikus problémát, csak az enyémet nem. Továbbra is megöli a vga drivert a játék az alaplapi Radeon HD3000-en.
Nem tudom érdemes-e kipróbálnom a ThinkPademben lévő HD3650-el, arra is csak ugyanez a legacy driver van...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz gerisz23 #9635 üzenetére
Itt megint robogott az update. Kb. 3 perc alatt végzett, mindössze 3.3GB-t szedett le.
Viszont nálam még az alaplapi rettenet VGA van, de a bejelentkező képernyő helyett csak sötét képernyő fogad egy egér mutatóval, a Windózer meg közli, hogy összeomlott a videokártya driver, ez van minden alkalommal...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valaki "végigupgradelte" már a digital delux verzióhoz kapott Chronodynamic Armourt az új rendszerben? [link] Kíváncsi lennék mit lehet kihozni belőle, alapból ez az MK2-es item nem nő együtt a ranggal, szóval hamar használhatatlan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla